Alexandroupolis færger

Alexandroupolis passagerskibe og færger

Alexandroupolis passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Alexandroupolis Samothraki, Lavrio, Agios Efstratios, Limnos, Psara, Sigri, Lesvos, Andros, Syros, Tinos, Mykonos, Chios, Mytilini, Nea Moudania, Thessaloniki, Kimi, Alonnisos, Skopelos, Skiathos, Volos, Agios Konstantinos og Kavala.

Sammenligne alle tilgængelige Alexandroupolis færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Alexandroupolis bilen og passager færgen sejler til og fra Alexandroupolis, Samothraki, Lavrio, Agios Efstratios, Limnos, Psara, Sigri, Lesvos, Andros, Syros, Tinos, Mykonos, Chios, Mytilini, Nea Moudania, Thessaloniki, Kimi, Alonnisos, Skopelos, Skiathos, Volos, Agios Konstantinos og Kavala med SAOS Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Alexandroupolis færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Alexandroupolis færge
Billet priser & reservationer


Bog Alexandroupolis færge billetter
med SAOS Ferries færger, der sejler fra Alexandroupolis Samothraki, Lavrio, Agios Efstratios, Limnos, Psara, Sigri, Lesvos, Andros, Syros, Tinos, Mykonos, Chios, Mytilini, Nea Moudania, Thessaloniki, Kimi, Alonnisos, Skopelos, Skiathos, Volos, Agios Konstantinos og Kavala online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Alexandroupolis passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Alexandroupolis færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Alexandroupolis

Alexandroupolis handler om 14.5 km (9.0 mi) vest for delta floden Evros, 40 km fra grænsen til Tyrkiet, 346 km (215 mi) fra Thessaloniki på den nyligt konstrueret Egnatia motorvej og 750 km (470 mi) fra Athen.

Rundt omkring i byen, man finder små fiskeri landsbyer ligesom Makri og Dikella mod vest, og suburbanm Maistros, Apalos, Antheia, Aristino, Nipsa, Loutra i øst, mens nord for byen er den nogensinde at lukke Palagia, Abantas, Aissymi og Kirkas.

Den nuværende metropolitan befolkning anslås til omkring 70.000 indbyggere, og dens område dækker den sydlige del af præfekturet, og den kører fra det Rhodope præfekturet Evros Delta.

Kommunen har et areal på 1,220 km² (468.73 sq mi).

Alexandroupolis Ferry Port
Historie

Den udligningshistorikken går kun tilbage til 1800-tallet.Længe bruges som en landing jorden for fiskere fra kysten Samothrake som modsatte, udviklet en hamlet i området under opførelsen af en jernbanestrækning, der forbinder Istanbul til store byer i Makedonien fra Kuleliburgaz.

Arbejdet, der var en del af en indsats for at modernisere det osmanniske rige, og blev tildelt til ingeniører fra Austria-Hungary.Afregningen hurtigt voksede til en fiskerby kendt som Dedeagatch.

Alexandroupolis, tidligere Dedeagatch, er opstillet i et gitter system af bredt lige gader at tillade den hurtige fremrykning af tropper.I denne adskiller det sig fra andre osmanniske byer i perioden med deres brostensbelagte gader og cul-de-sacs.Det er resultatet af russiske besættelse under de russisk-tyrkiske krig i 1877-78.

Byen har skiftevis været besat af Bulgarien, Tyrkiet og Grækenland indtil seneste gange når det blev beslutsomt overdraget til Grækenland efter anden verdenskrig.Sådan en blanding af herskere og dens nærkontakt med Tyrkiet, Bulgarien og Grækenland grænser, som kontinenterne i både Europa og Asien, har bidraget til en kosmopolitisk føler af byen.

En fremragende museum of etnografi dækker alle aspekter af livet i Thrakien.Ud over oplysende os vedrørende regionens omtumlede historie, var der udstillingen gallerier dækker told og kostume, håndværk og klima, landbrug, fiskeri, geografi, silke produktionen, spinding, vævning, vin og honning produktion og endda film af produktionen af tyrkiske glæde, tahini, halva og syrupy tyrkiske sweetmeats.

Alexandroupolis Town 

Alexandroupolis er hovedstaden i præfekturet Evros og hjem til Medical School Democritus University i Thrakien og lærere og børnehaven Pedagogic afdelinger.Dens første beboere, i midten af 1800-tallet, var et par fiskerne og byen begyndte at vokse når den første jernbanestrækning blev lagt i 1870 forbindelsesstrækninger Thessaloniki med Constantinople.

Dette gav mulighed for at eksportere produkter til resten af landet.Lust ligesom præfektur Rhodopi, præfekturet Evros blev inkorporeret i Grækenland i maj 1920.Besøg af den daværende konge Alexander var påskud, som blev byen omdøbt som Alexandroupolis.

Byen er nye med et modem gade plan og en transport hub med en port, en lufthavn og en store jernbanestation.Seværdigheder i byen er Ecclesiastical museet med dens begrundelse, historisk - folkemusik Museum, Flora og Fauna Museum af Evros m.fl.

Titusinder hoteller er tilgængelige for besøgende såvel som det store lejr websted på turist stranden som udvider til mange kilometer.Om sommeren er måneder der mange begivenheder organiseret i Egnatia Park i dens open air theatre.Alexandroupolis er udgangspunktet for besøg i præfekturet og øen Samothrake indvendige.

Avantos St.fører til den nordlige del af byen.Ligger de middelalderlige borge Potamos og Avanta hvor man kan se vægge datering fra Mycenaean, klassisk og byzantinske perioder på afstande på samme 6-10 km.I de omkringliggende bjerge gudstjenester er lokaliteter af den antikke Kikones skal findes.

I smalle passere som Thessaloniki - Alexandroupolis jernbane linje gennemløb der er mange huler.I en af disse er Kapel af Agii Theodori hvis vægge har været malet med WAN-malerier i to lag datering fra det ellevte og 13th århundrede.

 


Bedst rådighed Alexandroupolis færge billet prisgaranti

Bedste Alexandroupolis færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige SAOS Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Alexandroupolis.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Alexandroupolis færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Alexandroupolis billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Alexandroupolis bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Alexandroupolis Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Alexandroupolis færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Alexandroupolis til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Alexandroupolis og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her