Alexandria færger

Alexandria passagerskibe og færger

Alexandria passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Alexandria til Venedig.

Sammenlign alle tilgængelige Alexandria færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Alexandria bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Alexandria, Venedig med Visemar færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Alexandria færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Alexandria færge
Billet priser & reservationer


Bog Alexandria færge billetter
færge billet pris med Visemar for færger sejler fra Alexandria til Venedig online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Alexandria passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Alexandria færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Alexandria

Den næststørste by i Egypten, Alexandria , kendt som "The Pearl af the Middelhavet" har en atmosfære, som er mere Mediterranean end Middle Eastern, dets atmosfære og kulturarv afstand det fra resten af landet selv om det er faktisk kun 225 km.fra Cairo.

Grundlagt af Alexander hovedstad den store i 331 f.kr., Alexandria for græsk-romerske Egypten, sin status som et fyrtårn af kultur symboliseret ved Pharos, legendariske fyr der var en af verdens syv vidundere of the.

Siden 1800-tallet Alexandria har spillet en ny rolle, som en fokuspunkt for Egyptens kommercielle og maritime ekspansion.Denne Alexandria har været udødeliggjort af forfattere som E.M.Forster og Cavafy.

Generationer af indvandrere fra Grækenland, Italien og Levanten afregnes her og gjorde byen synonymt med handel, kosmopolitisme og bøhmiske kultur, Lawrence Durrell beskrev det som "den kapital byen af asiatiske Europa," Hvis noget sådant kunne eksistere. 

Alexandria Ferry Port
Antikke og middelalderlige periode

Grundlagt i 332 f.kr.af Alexander stort, var Alexandria hensigten træder Naucratis (q.v.) som en græsk centret i Egypten, og at være linket mellem Makedonien og rige Nile-dalen.Hvis sådan en by var at være på den egyptiske kyst, var der kun ét muligt websted, bag skærmen af Pharos øen og fjernet fra silt kastes ud ved Nilens munden.

En egyptisk townlet, Rhacotis, allerede stod på kysten og var en udvej af fiskere og pirater.Bagefter det (i henhold til Alexanders afhandlingen, kendt som pseudo-Callisthenes) var fem oprindelige landsbyer spredt ud langs i striben mellem søen Mareotis og havet.

Alexander besatte Pharos, og havde en bjergomgivne slette by markeret ved Deinocrates på fastlandet til at omfatte Rhacotis.Et par måneder senere han forlod Egypten for Østen og aldrig vendte tilbage til sin city, men hans corpse blev i sidste ende entombed der.Hans vicekonge, Cleomenes, fortsatte oprettelsen af Alexandria.Heptastadium, dog og fastlandet kvartaler synes at have været hovedsagelig ptolemæisk arbejde.

Nedarvning af handelen for ødelagte dæk og bliver centrum af den nye handel mellem Europa og arabiske og indiske øst, byen voksede i mindre end et århundrede skal være større end Carthage og nogle flere århundreder måtte erkende ingen superior men Rom.

Det var et centrum ikke kun af Hellenism, men af Semitism, og den største jødiske by i verden.Der blev produceret Septuaginta.De tidlige Ptolemies holdt den i rækkefølge og fremmet udviklingen af dets museum i førende græske universitetet, men de var omhyggelig med at opretholde sondringen af sin befolkning i tre nationer, "Makedonsk" (dvs.Græsk), jøde og egyptiske.

Fra denne division er opstået meget af den senere turbulens, som begyndte at manifestere sig under Ptolemæus Philopater.

Alexandria Town 

En hybrid by eftersynkroniseret "Hukommelse kapital" ved Durrell, ALEXANDRIA (El-Iskandariya på arabisk) vender ryggen på resten af Egypten og står over Middelhavet, som hvis overvejer sin glorværdige fortid.En af de store byer i antikken, Alex slumret i 1300 år, indtil den blev genoplivet af Mohammed Ali og transformeres ved europæere, som gav byen dens nuværende form og gjort det synonymt med kosmopolitisme og Dekadence.

Denne æra kom til ophør i 1950 ' erne med ikke-egypterne masseflugt og en kortlivet dosis af revolutionære puritanisme, men Alexandrias strande, restauranter og breezy klima stadig tiltrækker horder af Cairenes i løbet af sommeren, mens dens slidte historiske og litterære mystique forbliver appellerer til udlændinge.

Alex tilskynder nostalgi trips og tilfældige udforskning, hvis blot fordi "seværdigheder" er begrænset og chance hændelser ofte mere afslørende.Vær ikke bange for efter din næse og afvige fra sædvanlige Ruteangivelse, som kunne fuldføres i en dag eller så hvis du fokusere på byens monumentale fremhæver.

Det romerske teater og Villa af fugle på Kom el-Dikka og uhyggelig katakomberne af Kom es-Shoqafa er most, som er byens storslåede nyt bibliotek og Alexandria National Museum, udstille statuer og andre kunstgenstande dag fra antikke byer på havbunden.Hvis du også vil nyde atmosfære og litterære mystique af tidligere europæiske og "native" kvartaler, Tillad to eller tre dage.

Alexandria er i dag en travle by af over 4 millioner (overvejende egyptiske) indbyggere.Alexandria har altid været populær som en ferie destination for lokale egypterne søger at undslippe sommer varmen og nyd de Middelhavets strande.Udenlandske turister også opdage, hvor nemt det er at besøge Alexandria til bare en dag eller to.Bedste tidspunkt at gå til Alexandria
Vinter (December til februar) er forholdsvis varm og solrig i Alexandria, selv om havet vil være alt for kølige at svømme i komfortabelt.En varme, støvede vind (Khamsin) kan være irriterende under marts - juni.Sommeren er fugtigt, men med en leg forbliver det meget sejere end i Kairo og så mange egypterne vil flok til Alexandria i sommeren.

Booke dit hotel godt på forhånd, hvis du kommer i sommermånederne.September - er oktober et meget rart tid til at besøge.Klik her for dagens vejr i Alexandria.

Fort Qaitbey
Fort Qaitbey er en imponerende bygning, beliggende på en smal halvø, hvor et af de antikke vidundere, hvor Pharos én gang stod berømte fyr.Fortet blev bygget i 1400-tallet og huser nu et naval museum.Du skal bruge ca. en time at udforske værelser samt tårne og museet som huser nogle interessante våben.

Fortet tilbyder også smukke udsigt over byen Alexandria samt Middelhavet.Et lille akvarium i nærheden er værd at en peek.Der er planer om at bygge en store undersøiske museum i nær fremtid som ville udstillingsvindue nogle af de spændende de seneste arkæologiske fund.

Corniche
Corniche er en vej, der løber langs den østlige harbour af Alexandria, og er det perfekte sted til en waterfront spadseretur.Der findes flere restauranter, hvor du kan nyde frisk fangsten.Du vil overføre nogle nice eksempler på Art Deco bygninger ligesom (Sofitel) Cecil Hotel, som har været nydt godt af Mohammed Ali (bokser), Agatha Christie og Winston Churchill blandt andre.

En gåtur ned Corniche bringer du også til flere af Alexandrias vigtigste attraktioner (hvoraf nogle er beskrevet yderligere nedenfor) ligesom Ramla firkantet, Cavafi Museum, den romerske amfiteater, Landkreis Attarine (til shopping) og Tahrir (befrielsen) Square.Forkæle dig selv med en brasiliansk kaffe, en perlende pipe eller et varmt glas te i nogle af Alexandrias vidunderlige cafeer.

Attarine Souk
Attarine souk er en majs af lidt gader, for smal for biler til at passe, der huser bogstaveligt talt hundredvis af little antikke butikker og butikker.Det har kaldt det Zinqat som Sittat marked (der bogstaveligt oversætter til «women's prispres «»). Du kan finde nogle gode tilbud til at forhandle her.Det er en udækkede basar, så det ikke er så snerpet som andre.

Lokale unge folk foretrækker indkøbscentre til at souqs disse dage, så hvis du er interesseret i moderne egyptiske mode, hvor du kan finde den.

 


Bedst rådighed Alexandria færge billet prisgaranti

Bedste Alexandria færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Visemar passager og bil-færger billetprisen til og fra Alexandria.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Alexandria færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Alexandria færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Alexandria færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Alexandria Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Alexandria færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Alexandria til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Alexandria og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her