Alderney færger

Alderney passagerskibe og færger

Alderney passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Alderney til Guernsey.

Sammenlign alle tilgængelige Alderney færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Alderney bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Alderney, Guernsey med Manche lles Express færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Alderney færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Alderney færge
Billet priser & reservationer


Bog Alderney færge billetter
færge billet pris med Manche lles Express færger, der sejler fra Alderney til Guernsey online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Alderney passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Alderney færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Alderney

Alderney , en britiske krone afhængighed, er den tredjestørste og de mest northerly af Kanaløerne.Det er kun 3 kilometer lang og 5 km lang, og ligesom sin søster øer Guernsey og Jersey, har sin egen regering.

Det er et tilflugtssted for off-shore finansiering og E-handel sektorer.Øen er sammensat af én parish, St Anne, med kun 2400 indbyggere.
Alderney har samme bankvirksomhed, forsikring og investering love som Guernsey.

Sin økonomi afhænger hovedsagelig begrænset turisme og finanssektoren.E-handel er begyndt at spille en stor rolle i øens indkomst og vært domæne navn registreringsdatabasen for over et dusin hasardspil webstedet operatører.

Trods dens nærhed til moderlandet Frankrig (8 km), Guernsey (23 miles), Jersey (30 sømil) og Isle of Wight (60 sømil), Alderney har formået at undgå mainstream turisme.

Remote, endnu velforbundne med direkte ruteflyvning hyperlinks fra Det Forenede Kongerige, Alderney har sine egne lufthavnen og havnen.

Alderney Ferry Port
Historie

Alderney deler en historie med andre Kanaløerne, bliver en ø i perioden neolitiske som farvande kanalen steg.
Efter valget uafhængighed fra Frankrig og loyalitet over for den engelske monark i hans rolle som hertug af Normandiet, i 1204, Alderney udvikles langsomt og var ikke meget involveret med resten af verden.

Det er dog indtil den britiske regering besluttede at iværksætte massiv befæstninger i 1800-tallet og til at oprette en strategisk harbour for at afskrække angreb fra Frankrig.Disse befæstninger blev presciently beskrevet af William Ewart Gladstone som "et monument af menneskelig galskab, nytteløst at os... men måske ikke helt ubrugelig til en mulig fjende, med hvem vi kan på nogle periode har at gøre, og hvem kan eventuelt skal kunne uddrage nogle fortjeneste husly og indkvartering fra ruinerne." 

En tilstrømning af engelske og irske medhjælpere, plus den målbare britiske garnison stationeret i øen, ført til hurtige anglicization.Havnen blev aldrig afsluttet - den resterende Mole (designet af James Walker) er en af øen 's vartegn og er længere end enhver Mole i Det Forenede Kongerige.

Sidst af arvelige guvernørerne, John Le Mesurier, opgav sit patent til kronen i 1825 siden hvornår myndighed har udøvet ved stater Alderney (som ændret ved forfatningsmæssige bilæggelse af 1948).

Øen var besat af tyske styrker under anden VERDENSKRIG.Før Nazi-Tyskland tropper landede i juni 1940, næsten hele Alderney populationen evakueret, forlader kun 2% af befolkningen.Tyskerne bygget fire koncentrationslejre på øen.Hver lejr blev opkaldt efter en af de Nordfrisiske øer og inkluderet Nordeney placeret på Saye, Borkum på Platte saltholdige, Sylt nær gammelt telegraph tårn på La Foulère og Helgoland.

Hver lejr var drives af nazistiske Organisation Todt og anvendes tvangsarbejde for at opbygge bunkere, kanon stillinger, luft-raid beskyttelsesrum og konkrete befæstninger.I 1942, Norderney lejren, indeholdende russiske og polske krigsfanger og Sylt lejr, oplægning jøder, blev anbragt under kontrol af listen over SS Haupsturmfuhrer Max.Over 700 af indsatte siges at have mistet livet før lejrene blev lukket, og de resterende indsatte overført til Tyskland i 1944.

I to år efter afslutningen af anden VERDENSKRIG, blev Alderney drives som en kommunale farm.Håndværkere var betalt af deres arbejdsgivere, mens andre blev betalt med den lokale regering ud af fortjeneste fra salg af farm producerer.Resterende overskud var hensætte til tilbagebetale den britiske regering for reparation og genopbygning af øen.

Hvad skal jeg gøre

Alderneys varieret dyreliv er beskyttet af Alderney Wildlife Trust.Øen er blevet lidt af en birdwatcher magnet, såvel som at blive populær hos teltcamping og dyreliv elskere.Der er 70 km spor og ture, tage ivrig vandrere langs klipperne, strande, commons og endda de maleriske brostensbelagte gader i St Anne.

Hvis du har lyst forsøger din hånd på fiskeri, hvorfor ikke charter en båd for at tage dig til havet.Samtidig kan du også kunne staffage nogle af de gamle skibsvrag, der ligger rundt om øen.Alderney kan tilbyde nogle af de bedste muligheder for havfiskeri i hele Kanaløerne.Der er endda en årlig angling festival, hver oktober, og Alderney besidder adskillige britiske og Kanaløerne poster.

Andre sportsgrene dækkes også - golfspillere vil værdsætte ni-hullers golfbane.Der er også masser af muligheder for sejlads, svømning, surfing, wind surfing og endda scuba Dykning.

Alderney har sin egen toldfrie butikker, hvor du kan samle op spiritus og tobak til bargain priser.Det er værd at shopping i St Anne, som har masser af boutique butikker, der sælger en vifte af gaver og køkkenudstyr.Souvenir jægere måske gerne jager for perfekt Alderney Strik og keramik.Glem ikke at stoppe og prøve nogle af den lækre lokalt gjort ice cream.

De fleste af de vigtigste butikker er åben fra 9: 00 til 5: 30 mandag til lørdag, selvom de har tendens til at lukke for frokost og også på onsdag eftermiddag.Nogle af de populære butikker også åbne om søndagen i højsæsonen.Bankerne i byen er normalt åbne fra 9: 30 to1:00 og 2: 30 til 3: 30.

Fødevarer i Alderney har en konkret franske smag til det, og er domineret af øens rigelige skaldyr.Den lokale specialitet er skaldyr.De fleste restauranter tilbyder dog også traditionelle britiske, internationale og Orientalsk valgmuligheder.De fleste alkohol er billigere end på Det Forenede Kongerige.Pub licensudstedende timer er fleksible og pubber har tendens til at være barn venlige.

Der er en særlig dag kaldet mælk-O-Punch søndag, afholdt den første søndag i maj, når en lokal delikatesse af mælk, æg og Rom der tilbydes gratis til alle i hvert publican på øen.

Alderney holder også en årlig Seafood Festival i maj.Hændelsen samler øens øverste kokke, restauranter og Hoteller i et forsøg på at producere særlige retter og udstillingsvindue meget bedste og friskeste skaldyr.

 


Bedst rådighed Alderney færge billet prisgaranti

Bedste Alderney færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Manche lles Express passager og bil-færger billetprisen til og fra Alderney.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Alderney færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Alderney færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Alderney færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Alderney Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Alderney færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Alderney til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Alderney og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her