Alcudia færger

Alcudia passagerskibe og færger

Alcudia passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Alcudia Barcellona, Ciutadella og Mahon.

Sammenligne alle tilgængelige Alcudia færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Alcudia bilen og passager færgen sejler til og fra Alcudia, Barcellona, Ciutadella og Mahon med Balearia færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Alcudia færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Alcudia færge
Billet priser & reservationer


Bog Alcudia færge billetter
med Balearia for færger sejler fra Alcudia Barcellona, Ciutadella og Mahon online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Alcudia passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Alcudia færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Alcudia

Beliggende på den nordøstlige kyst Mallorca Alcudia er en af de mest populære Baleariske resorts med engelsktalende feriegæster.

Alcudia har miles golden sands strækker sig rom Port Alcudia gennem til Playa de Muro.Havneområdet er afslappende ved dag og ved nat, og der er et bredt udvalg af barer og restauranter, som tilbyder lokale Mallorquin, såvel som andre Middelhavet og europæiske retter.

Men bare rolig du kan også få din fuld engelsk (eller skotske) morgenmad, oksesteg og Yorkshire pud og naturligvis en pint bitter.Området omkring Belle Vue lejlighederne er meget populær med de engelsktalende feriegæster og der er en vært søjler til pluk fra, mange tilbyder mad og aften underholdning.Her er en en stor del af nightime underholdning finder sted.

Og det er i friske resorts ligesom Alcudia hvor er det ikke svært at indse lige hvorfor denne sunkissed landgang forbliver vores favorit ferie ø.

Alcudia Ferry Port
Alcudia historie

Byen Alcudia og uberørte områder dets nord er virkelig de steder at nyde seværdigheder (i modsætning til porten). Bjergomgivne slette byen og kirken Sant Jaume og de romerske ruiner af Ciudad Romana (romersk by) låne Alcudia sin stærke historiske arv.

Den romersk by er en betydelig arkæologiske websted, datering fra den sene andet århundrede f.kr., den nøjagtige dato bliver bragt i 123BC, når Pollentia (dets navn) blev grundlagt af Quinto Cecilio Metelo (efter hvem en temmelig uncharming gade har fået navnet). Pollentia var efterfølgende udvikling og ødelæggelse i temmelig lig foranstaltning, og fra det tredje århundrede var en langvarig periode med "decadencia", hvilket betyder, som det lyder på engelsk, men også oversætter som nedgang, selvom man mistænker der var rimelig grad af Dekadence også.I dag er det muligt at fastslå den generelle udformning af byen og dens gade layout samt forum og templer.

Det romerske teater fulgte nogle mens efter grundlæggelsen af Pollentia, i slutningen af den første århundrede Annonce at være præcis (eller snarere at være temmelig upræcist). Det udstiller tre elementer, der godtgør, at det var faktisk et romersk teater og ikke en græsk én, som var oprindeligt troede, at når det blev udgravet i begyndelsen af 1950 ' erne; disse elementer bliver - den "cavea" (den terrasseret siddepladser) i en halvrunde form, "orkester" og træ "scaena" (fase), rejst en smule højere end orkestret foran det.

Der er også en anden udgravning datering fra romersk tid, Portella.Dette var et beboelsesområde, som tilsyneladende er blevet udviklet i den første århundrede Annonce og en mur tilføjet omkring det tredje århundrede.

Ingen arkæologiske websted værd at dens navn kan gøre uden eget museum, og så Museo Monográfico de Pollentia blev etableret i 1987 i hvad var en gammel hospitalet.

Alcudia Town 

Fra bydel er selve pos. nord der en række muligheder for ture eller for cyklus ture ind i det bjergrige område, at Coll Baix og Hermitage La Victoria.Hele dette område er i skarp kontrast til udviklingen af Puerto Alcudia:
fredelig, naturskønne og vejledende af den "usynlige Mallorca".

Med en syv mil long beach at kalde sin egen, var Alcudia altid bestemt være ferie centrale.Føjer sin varme farvande, store shopping og familievenlige, trafik-dulmer promenade, og du ser på et lille udsnit af Baleariske paradis.

Og så tæt på majestætiske mallorcansk landskabet, også.Øens rocky hjertet når dets pinnacle på den kraftigt stigende Tramuntana bjergkæde, lige ud af byen – og dette er et reelt en hiker paradis.

Følg foothills omkring lush nord for øen, og vil du opdage middelalderlige landsbyer hvor, sub-dappled kvadrater, lokale håndværkere udføre deres daglige liv meget, som de har i århundreder.

Opsøge deres smukke keramik eller overskredne glas for god værdi Souvenir – eller måske en flaske af to af øens fremragende vine.De har høst druer her siden romerne ankom, masser af tid at få det rigtige.Men som nogensinde, familie ferie til Mallorca altid vende tilbage til stranden.Og i Alcudia, du vil blive forkælet for valg, uanset hvor din Vandreture tage dig.

Opført by med romerske og mauriske indflydelse i dagtimerne de smalle gader i Alcudia gammeldags middelalderlige by er fyldt med mange day-trippers, der beundrer arv.Besøgende få indtryk af bevæger sig i et enkelt sten open-air museum inden lukket arkitekturen i Alcudia.

Specielt imponerende er massiv befæstningerne nogle 13th århundreder og er stadig gangbar.En anden tiltrækning udenfor byen er de romerske udgravninger af byen Pollentia, som blev grundlagt i 70 F.kr.

 


Bedst rådighed Alcudia færge billet prisgaranti

Bedste Alcudia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Balearia passager og bil-færger billetprisen til og fra Alcudia.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Alcudia færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Alcudia færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Alcudia færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Alcudia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Alcudia færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Alcudia til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Alcudia og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her