Al Hoceima færger

Al Hoceima passagerskibe og færger

Al Hoceima passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Al Hoceima til Almeria.

Sammenlign alle tilgængelige Al Hoceima ferry billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige Al Hoceima bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Al Hoceima, Almeria med Trasmediterranea færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Al Hoceima færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Al Hoceima færge
Billet priser & reservationer


Bog Al Hoceima færge billetter
færge billet pris med Trasmediterranea for færger sejler fra Al Hoceima til Almeria online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte Al Hoceima passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Al Hoceima færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Al Hoceima

Vores byen er beliggende mellem den majestætiske Rif bjergene i nordlige Marokko og Middelhavet.Navnet Al Hoceima kommer fra det spanske ord Alhucemas, hvilket betyder lavendel.

Vores bydel er meget populær blandt både marokkanerne og europæiske turister for sine smukke strande og den lækre skaldyr. Al Hoceima er stærkt Mediterranean og har udviklet nok at have lidt ligesom landbrug hamlets og Stammefolk markeder af bjergene omkring.

Det er en fredelig sted med ingen af besværet med Tanger, Fez eller Tetouan, og cafeer og gaderne er fulde af mennesker går om deres egen forretning eller fornøjelse.

Byen er livlig, især i sommersæsonen og tilbyder mange muligheder for morskab og rekreation under de andre sæsoner af år.

Al Hoceima Ferry Port
Historie

Al Hoceima komprimerede størrelse er dog en af sin charme.Indtil senste bestod af bare en lille fiskerihavn til den nordlige del af bugten og en ydergruppe af hvide huse oven på de øde klipper mod syd.Spanske begyndte at udvikle Al Hoceima omkring 1925.General Sanjurjo landede med sine tropper på stranden Al Hoceima under Rif oprøret og hævdede område for Spanien.Han navngav område Villa Sanjurjo, efter selv.Mange locals stadig referere til byen som "Villa".

De spanske tropper bygget huse, skoler og hospitaler ovenfor stranden, opretter begyndende i byen.I 1920-erne og ' erne havde byen næsten ingen vækst i befolkningen.Dens navn ændret fra Villa Sanjurjo til Villa Alhucemas, og de få gader ovenfor stranden blev stadig besat af hovedsagelig spanske soldater og deres familier.Den første store var Florian Gómez Aroca.

Efter Marokko fik sin uafhængighed i 1956, Al Hoceima udvikles hurtigt, og den marokkanske regering ændrede sit navn fra spanske Villa Alhucemas til Al Hoceima.

Al Hoceima er nu en moderat-størrelse by med en anslået befolkning på 100.000.Det har den næststørste havn i regionen Rif (Nador bliver det største). De første skoler bygget af de spanske kolonistyrkerne, (et kollegium og en grundskole) og en spansk katolsk kirke, stadig eksisterer i dag.

Playa Quemado, hvor General Sanjurjo og hans tropper landede i 1925, er Al Hoceima mest populære strand.Det er hjem for det luksuriøse Mohammed V hotel, som omfatter en Tennisbane, restaurant, cocktail bar og natklub.

Al Hoceima Town

Kernen i sin gamle kvartal er den» sted de Rif', der er lukket ved café-restauranter og pensioner og terminalen til private-linje busser.Den nyere del af byen, med sin sirlige gitter af boulevarder og lejlighedsvis palms, optager delstaten skæve til klipper ovenfor byen stranden.

Kendt som Plage Quemado og beliggende mellem havnen og oprindelige landsbyen, kan du se enten træ bakkerne bag byen eller til mousserende blå havet her i næsten hver tur.

Svømning og walking i bakkerne olivendyrkningen-grove, hvis du vil ændre, er en af de vigtigste attraktioner på Al Hoceima.Al Hoceima er det perfekte sted at slappe af og væk fra trængsel og travlhed af livets by.Alt er meget afslappet og folk er meget venlige og indbydende.

I slutningen af foråret eller September, når strandene er roligt, er det nær idyllisk.I Sankthans, være imidlertid advaret at byen og dens strande få temmelig kø under vægten af marokkanske familier og franske og tyske turister, og værelser kan være svært at finde.Det er jo en petite by, ikke er tilpasset for at tage højde for de samme niveauer for turisme, Tanger eller Agadir kan modtage.

Fra de snedækket toppe af Ketama til vores smukke Middelhavets strande og forbikørsel af vores mange parker og naturlige konserves med deres fantastiske biodiversitet af flora og fauna, vil du finde masser af aktiviteter til glæde dig og din familie.Så kan du komme og lad os vise dig, en smule hvad vi er om.

 


Bedste tilgængelige Al Hoceima færge billet prisgaranti

Bedste Al Hoceima færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Trasmediterranea passager og bil-færger billetprisen til og fra Al Hoceima.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Al Hoceima færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusive Al Hoceima færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Al Hoceima færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Al Hoceima Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Al Hoceima færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Al Hoceima til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Al Hoceima og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her