Ajaccio færger

Ajaccio passagerskibe og færger

Ajaccio passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ajaccio til Marseille, Nice, Porto Torres og Toulon.

Sammenlign alle tilgængelige Ajaccio færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ajaccio bilen og passager færgen sejler til og fra Ajaccio, Marseille, Nice, Porto Torres og Toulon med La Méridionale, SNCM eller Corsica Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Ajaccio færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ajaccio færge
Billet priser & reservationer


Bog Ajaccio færge billetter
med La Méridionale, SNCM eller Corsica Ferries færger, der sejler fra Ajaccio til Marseille, Nice, Porto Torres og Toulon online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ajaccio passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ajaccio færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Ajaccio

Ajaccio er Corsicas hovedstad og er placeret på vestkysten.Corsica er placeret sydøst for moderlandet Frankrig og Middelhavets fjerde største ø og tættest på at de britiske.

På fransk de kalder det "skønhed ø" og det er let at se hvorfor: det er grønne og frodige, der er omkring tyve bjergtoppe, der måler højere end 2000 meter over havets overflade og masser af charmerende middelalderlige bakketop landsbyer.

Fødested for Napoleon, Ajaccio har et væld af historie og tilbyder en hel del at besøgende fra hele verden.Der er en konstant strøm af besøgende til Ajaccio med sommermånederne bliver det travleste tidspunkt af året.
Talrige Ajaccio strande samt byens rige historie tegne tusindvis af besøgende.

Det er den store anløbshavn for ocean cruises i Middelhavet, og et antal store internationale krydstogtskibe linjer har deres skibe anker her, generelt et eller to nætter.Det er også en af øens flere porte for færger til og fra moderlandet Frankrig, Italien og dets øen Sardinien.

Ajaccio Ferry Port
Ajaccio historie

Korsika og Ajaccio rejse har været vigtigt for søfolk og erobrere i århundreder, begyndende med det græske imperium, som kaldte øen Kallisto, hvilket betyder de "smukkeste."

Romerriget ankom til Ajaccio i 259 BC, og uafhængige republikker fra fastlandet Italien regerede de næsten 2.000 år efter at.Republik i Genova begyndte præjudiciel øen i det tolvte århundrede, og det var i denne periode, massiv citadellet som dominerer byen blev bygget.Dette er et af de vigtigste attraktioner på en ferie til Ajaccio som ligner enorme defensiv strukturer bygget af den genovesisk i øen 's andre søhavne — de fleste fremtrædende Calvi og Bonifacio.

Byen er kendt som fødestedet for Napoleon som blev født her i 1769, det samme år den genovesisk endelig blev fortrængt og Ajaccio rejse til erobring sluttede.

Ajaccio bymidte

Den vigtigste centrum af interesse for besøgende er det sekstende århundrede citadel, og regionen blot mod vest og nord for citadellet.Denne region omfatter sted Bonaparte og renæssance katedralen og fortsætter frem til sted Foch lidt mod nord.Bemærk, at det var i denne Domkirke, Cathedrale Notre Dame de la Misericorde, at Bonaparte var døbt (du kan stadig se skrifttypen marmor hvor det skete).

Centrum af Ajaccio er baseret omkring 1500-tallet citadellet (stadig i militær anvendelse, så ikke åbent for offentligheden) og spreder vest og nord for citadellet ind i byen - denne del af Ajaccio omfatter sted Bonaparte og renæssance katedralen, og fortsætter frem til sted Marechal Foch lidt mod nord, og er den del, der er mest interessante for de besøgende.

Den gamle by, omkring sted Marechal Foch, har smalle gader foret med attraktive, typisk Middelhavsområdet, huse og er meget maleriske.Det er også her, du kan se (og besøg Hvis du er så tilbøjelige) Napoleons fødested.Bemærk, at det var i den beskedne katedral, Cathedrale Notre Dame de la Misericorde, at Bonaparte blev døbt.

Der er et stort antal cafeer, barer og restauranter omkring Ajaccio, og det er i disse, du vil finde den sande by den fastsatte tilbage afslappet tilgang til livet, som Ajaccio synes at vedtage så godt.Sted Foch er især et meget populært sted at sidde under shady træer og gøre nogle mennesker ser.Fremragende ost og charcuteri er allestedsnærværende.Værd at søger er cannelloni al brocciu (en pasta skål) og fiadone (en type cheesecake); som begge bruge øen ost brocciu.Også god er lokale fisk og fiskesuppe, muslinger og kalvekød med grønne oliven.

Andre Ajaccio strande vil blive fundet langs kysten på begge sider af byen.Sandsynligvis det mest populære for en familie ferie til Ajaccio er Ricanto Beach, beliggende kun en kort køretur fra byens centrum.Denne ene af øen strande med en livredder, og har rigelig parkering landområders toiletter og andre faciliteter.

Hvis du vil beskyttede laguner med strande, der er meget aflukket, rejse nord langs kysten så vidt landsby Cargese omkring tyve miles væk.Ajaccio rejse til denne region tilbyder en række ferieboliger der er generelt en-familien hjem og små villaer.

Der er også fremragende dykning ruter langs kysten, især nord for Ajaccio mod Scandola naturreservat og syd omkring den charmerende seaside by af Propriano hvor du kan se det højeste af de adskillige genovesisk tårne på øen.Det er muligt at klatre op ad trappen til toppen af det yndefulde tårn til fabelagtig udsigt over bugten og kystlinje.

Turistinformation 
Ajaccio Tourist Board
3 Boulevard du Roi Jérôme, Ajaccio, Corsica
Tel: (04) 9551 5303.
Hjemmeside: www.visit-corsica.com

Shopping oplysninger 
Mange butikker i Ajaccio er stilfuldt og dyre (priserne på næsten alle varer er højere end på fastlandet Frankrig eller Italien) sælger designer franske og italienske mærkenavne.Kunst og kunsthåndværk omfatter lokale maleri, Læderdelene, keramik og træskærerarbejde.Produkter grov, hovedsagelig food items, angive varer foretaget på (og ofte eksklusive til) øen.Korsikansk oste og charcuteri er berømt.

 


Bedst rådighed Ajaccio færge billet prisgaranti

Bedste Ajaccio færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige La Méridionale, SNCM eller Corsica Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Ajaccio.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ajaccio færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ajaccio færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Ajaccio færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ajaccio Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ajaccio færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ajaccio på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Ajaccio og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her