Agistri færger

Agistri passagerskibe og færger

Agistri passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Agistri Aegina og Piræus.

Sammenlign alle tilgængelige Agistri færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Agistri bilen og passager færgen sejler til og fra Agistri, Aegina og Piræus med Hellenic Seaways færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Agistri færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Agistri færge
Billet priser & reservationer


Bog Agistri færge billetter
færge billet pris med Hellenic Seaways sejler fra Agistri Aegina og Piræus online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Agistri passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Agistri færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Agistri

AGISTRI , også kaldet ANGISTRI, er en lille, fyrretræ overdækket ø tæt på Aegina i Saronic Gulf at løgne syd fra den græske kapital by i Athen.Det har et areal på om 13sq km, hvilket gør det det mindste af de Saroniske Øer.

Agistri er en rolig dødvande af en ø, fri af biler og ikke mange natteliv uden for de få Hoteller i de vigtigste havne i Skala og Mylos.Øen er hjem for færre end 1.000 mennesker med turist ferie senge til måske 1.000 flere, og det har en enkelt hovedvejen ca. 10 km lang og ingen biler, blot en enkelt bus.

Agistri er også meget bakket på trods af dens lille størrelse med ca. halvdelen af øen dækket i felter af citrus og oliven, og de resterende halvdel hovedansvarlig i rackkompakte fyrreskove.

Agistri er nemt nås fra Athen havnen i Piræus, som det ligger blot 22 sømil offshore og omkring fire sømil til den sydvestlige del af øen Aegina.

Agistri Ferry Port
HISTORIE

Agistri antikke navn var Kekrifalia forstand 'fortegnede hoved'.Agistri der henvises ved dette navn ved Homer som allieret af Aegina ø i trojanske krig (Iliaden, epos A', raps.B', vers 562). Thukydid (470-335 f.kr.) og Diodoros (90-21 f.kr.) også henvise til Agistri ved navn 'Kekrifalia'.

Udgravningerne har kastet lys over flere arkæologiske fund af stor interesse, der viser, at øen blev beboet 2500 år siden.
Agistri sammen med de omkringliggende øer udgjorde Kongerige Aegina under den mytiske King Aeakos.Flere områder er af arkæologisk interesse som Megaritissa, Aponissos samt Kontari.Agistri, mange gange var udsat påvirkning af Aeginas omtumlet historie.

Langs vestkysten og ved tæt på overfladen af vandet kan man se resterne af bygninger fra perioden før-kristne.
I 1920erne Agistri igen knapt var beboet, men i perioden mellem citat og halvfemserne Agistri var en af de få mindre græske øer hvis befolkning faktisk steg.Den officielle befolkning er i dag blot 700, fylder omkring den 4.500 i løbet af sommeren.Indtil 1960 havde øen nogen direkte båd forbindelse med Piræus.

I 1973 blev der indført elektricitet, og i de sene 1970 ' erne en vej blev bygget til Limenaria.Siden 1981 har en lille 12 pladser bus drives på øen rejser mellem Skala - Milos - Limenaria.

Øens vigtigste produkter har traditionelt været harpiks (bruges til at gøre retsina), olivenolie, figner, byg og frugt.Under den sidste halvdel af 1900-tallet økonomien imidlertid kommet til at være baseret på turisme snarere end landbrug.

Agistri Town

Megalochori (betydning ' store landsby' men kendte almindeligt som Milos) er den officielle vigtigste by Agistri som det huser Mayor's office.Dette er imidlertid en beskeden landsby med fortryllende ture gennem sin lille, snoede gader, hvor du vil se nogle af de ældste huse på øen som alle har været i samme familier i mange, mange generationer.

Dens centrale er de kirke i Agios Zoodochou Pigis der har sit navn dag én uge efter påske når Milos og resten af Agistri joins i to dag festlighederne med tjenester, parter, marked messer-alle dele samtidig med en virkelig Karneval følelse!
Byen er tjent med Taverner og barer i centrum og forbi kirken på vej som blæst ned til havet, du vil også opdage et valg af hoteller alle har spektakulær udsigt fra deres balkoner over haver og havet, med flere barer og spiseforstyrrelser steder.

Milos har et valg af supermarkeder, og for dem, jagt ned den perfekte gave til at afspejle deres Agistri erfaringer, der er souvenir butikker, som tilbyder et fremragende valg af traditionelle gaver.

Milos har sin egen havn, som har for nylig undergået omfattende, men følsomme modernisering og nu er ankomst punkt til det Ægæiske Hav Flying delfinen tjeneste, der kommer direkte fra Athen havnen i Piræus til Agistri i kun en 45 minutters rejse og serveres også ved øens egne Agistri Express flere gange om dagen.

Selvom der er mange eventyr til være havde omkring øen Agistri, gør dets tæt nærhed til Athen det en ideel base for et besøg i hovedstaden og nogle island hopping.Med hensyn til timingen er det let at besøge Athen for en dag og tage i webstederne, som Akropolis, markedet på Monastiraki og byens museer.

Agistri er kun 40 minutter med båd fra det antikke teater på Epidavros.Tage i undersøiske byen fundet tæt på dets kyster, Nyd det antikke teater med sin fantastiske Akustik og svømme, snorkel og kajak til dit hjerte indhold.Dette er en virkelig mindeværdig dag ud og en meget pænere måde at rejse end en varm bus tur alternativ via Athen!

Aegina er vores nærmeste tilstødende øen og meget større end Agistri og dens maleriske punkt er pakket med barer, cafeer og butikker.
Kun ti minutter Agistri til Aegina med vores lokalt ejede båd, Agistri Express, besøg templet Aphaia og katedralen i Agios Nektarios, som er den næststørste græsk ortodokse kirke efter Agia Sofia.

Agistri er den mindste ø i Saronic Gulf koncern af øer, der omfatter Poros, Spetses, Hydra, Aegina og Salamis.Det er muligt at tage dagsture til mange andre øer i gruppen til at føje et ekstra element i eventyr til din ferie.Returnere den samme dag er naturligvis afhængig på færgen tidsplaner og beder havn politiet eller på din indkvartering bør forsyne du med de korrekte, opdaterede oplysninger.

 


Bedst rådighed Agistri færge billet prisgaranti

Bedste Agistri færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Agistri.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Agistri færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Agistri færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Agistri færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Agistri Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Agistri færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Agistri til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Agistri og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her