Agios Constantinos færger

Agios Constantinos passagerskibe og færger

Agios Constantinos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Agios Constantinos Alónissos, Glossa og Skiathos.

Sammenlign alle tilgængelige Agios Constantinos ferry billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige Agios Constantinos bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Agios Constantinos, Alónissos, Glossa og Skiathos med Hellenic Seaways færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Agios Constantinos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Agios Constantinos færge
Billet priser & reservationer


Bog Agios Constantinos færge billetter
med Hellenic Seaways færger, der sejler fra Agios Constantinos Alónissos, Glossa og Skiathos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi tilbud du til dine valgte Agios Constantinos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Agios Constantinos færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Agios Constantinos

Landsbyen Agios Konstantinos en smuk kystnære landsby er beliggende i en afstand af 18 kilometer nordvestlige til byen Samos på cirkulær kystnære vejen til Karlovasi.Landsbyen er sammensat af to bosættelser, Ano (øvre) og Kato (lavere) Aghios Constantinos.Landsbyen tæller nogle 400 fastboende, besat i landbruget og for nylig i turisme.

I Ano Agios Κonstantinos der er enslydende kirken, gav sit navn til landsbyen, kirken, såvel som hele landsbyen er skjult i en temmelig tyk træ.Lavere landsbyen er blevet opbygget i 1800-tallet og er beboet året rundt, mens den ældre øverste plade får kun i sommeren Live.

De to bosættelser er mindre end 500 meter langt væk fra hinanden.Begge landsbyer findes inden for et miljø med rigelige aktuelle vand og frodige vegetation.

I endeløse olivenlunde, der berører det blå hav, i det rum, hvor en gang det fandtes den berømte harbour Fwkaion og Epiknimidion Lokron, findes den smukke kommune Agios Konstantinos.

Agios Constantinos Ferry Port
HISTORIE 

Den nuværende by Ag.Konstantinos, er bygget på stedet, hvor det blev fundet på gamle gange Dafnountas, sidste vestlige by i land i Opountion Lokron.Byen var beskyttet mod lange vægge - ruinerne af som er gemt på stedet, "Isomata" - og var den vigtigste havnen i regionen.I perioden af osmannisk herredømme begyndte de at blive oprettet runde ruinerne af antikke by forskellige bosættelser.Vigtigere end dette bosættelser blev: Vorlovou, Eulogias og Neochoriou.

I 1894, efter de store jordskælv, der ramte regionen, Ag.Konstantinos blev ødelagt, og mange huse blev sænket i havet.I rammerne af genopbygning, der fulgte, blev derefter et forbløffende layout af byen, der er tilrettelagt med mellemrum af grøn og rækker af træer i alle længden af centrale kystområde.

Fra 1960, der var fremstillet nationale vejen Athen af - Thessaloniki, Ag.Konstantinos blev udviklet sig i en af de rigeste store landsbyer i Grækenland.Fra derefter tusinde turister besøger Ag.Konstantinos i sommerperioden.Den grafiske firkant Ag.Nikolaou med udendørs teater og ældgamle flyet, akvatiske region i "Vromolimnis", den gamle kirke Ag.Konstantinos med byzantinske mosaikker, Ag.Taxiarchis af Agnantis og udvej af Logou (til svømning og fiskeri) udgør mainer sightseeing denne region.

Agios Constantinos Village 

Takket være naturskønne miljøet, den frodige vegetation, de dejlige strande og de tilstrækkelige turistfaciliteter den tilbyder, tiltrækker Aghios Constantinos mange besøgende.Besøgende vil finde flere alternativer for indkvartering, både inden for landsbyen og i området omkring.De traditionelle restauranter og de naturskønne taverns på seafront tilbyder nice lokale retter og græske madlavning.

Besøgende på stedet, vil nyde svømning på stranden forliget samt på de nærliggende strande Kampos, Tsampou og Petalides, alle af dem med krystalklart nice havet.

Ud over de to bosættelser i landsbyen, som er temmelig naturskønne, gå ikke glip af for at besøge slugt af Aidona, et sted af betagende skønhed; du vil gå langs slugt, inden en fascinerende naturlige miljø, og du vil have en chance for at har lyst, du lytter, eller tilmed lytte til søde trilling nat storme, hvorefter stedet har fået navnet.

En gang i landsbyen, kan du også se kirkerne i Panaghia, dedikeret til Jomfru Maria og kirken Aghios Constantinos.Hvis du har lyst til vandrer omkring, kan du besøge de nærliggende naturskønne lille landsby i Ambelos.Landsbyen er arrangeret på en bakkeskråning og tilbyder en fremragende visning.Det er også værd at se de nice sten springvand, med koldt vand.

Tre lokale religiøse højtider ("panighyri") finder sted i landsbyen: på 21st af maj til ære for Aghios Constantinos på fest af Ajia Triada (Holy Trinity) og på 15th af August til ære for antagelse af Jomfru Maria.

I tilfælde af eventuelle problemer er en lokal Medical Center og en politistation tilgængelige i landsbyen.

Adgang til Aghios Constantinos er meget let ved offentlige busser, kører regelmæssigt, og ved lejede eller private biler og motorcykler.Den lille port forliget er tilgængelig for fortøjning små både og yachter.

 


Bedst rådighed Agios Constantinos færge billet prisgaranti

Bedste Agios Constantinos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Agios Constantinos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Agios Constantinos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Agios Constantinos færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Agios Constantinos færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Agios Constantinos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Agios Constantinos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Agios Constantinos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Agios Constantinos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her