Aegina færger

Aegina passagerskibe og færger

Aegina passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Aegina Agistri, Methana, Piræus og Poros.

Sammenlign alle tilgængelige Aegina færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Aegina bilen og passager færgen sejler til og fra Aegina, Agistri, Methana, Piræus og Poros med Hellenic Seaways færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Aegina færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Aegina færge
Billet priser & reservationer


Bog Aegina færge billetter
med Hellenic Seaways færger, der sejler fra Aegina Agistri, Methana, Piræus og Poros online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Aegina passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Aegina færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Aegina

AEGINA øen Grækenland ligger i Argo Saronic bugten fra det græske fastland.Suburban beskrive ikke for mange græske øer, men Aegina, tættere Athen centret end nogle af byens nordlige forstæder, temmelig godt passer regningen.

Mange af de 12.000, der bor på Aegina pendler til hovedstaden.Det er også et populært weekend retræte og en begunstigede pensionering ø til mange velbeslåede grækere.Besøgende på græske øer helligdage finder det ideelle for at besøge de historiske steder i Athen.

Aegina  er nogenlunde trekantede ø, omkring otte miles af seks.Mod nord og vest for øen er frugtbare kystnære plains, bemærket for afgrøder af pistacienødder, mandler og figner.

Mod øst og syd, er hills stiger til den koniske Mount Oros(Zeus, Profitis Illias) og en lang rocky ridge med frugtbare dale på begge sider.Aegina islanders, der ikke pendler til Athen enten arbejde i turisme eller vokse pistacienødder, oliven og citrus.

Aegina Ferry Port
Historie Aegina

Øen Aegina befinder sig midt i et område, der var vært for nogle af de mest produktive kulturelle centre i antikken, og som sådan det blomstrede fra den neolitiske til de hellenistiske epoker af græske civilisation.Arkæologiske beviser sætter øer tidligste beboelse omkring det 4th årtusinde FVT.

Øen blev opgivet mellem det tolvte og tiende århundrede FVT men blev koloniseret igen omkring 950 BCE, sandsynligvis af nybyggere fra Epidaurus og ved udgangen af den sjette c.BCE Aegina var et større kommercielle og kulturelle centrum.Strabon citerede den antikke historiker Ephorus som om, at Aegina var knytnæve græsk polis at præge euromønter.Aeginetan mønter var praeget af sølv, og er kendt som "skildpadder" * fordi deres fritagelse design lignede en skildpadde.Disse mønter har fundet mange steder omkring Middelhavet, et testamente til Aegina's formidable kommercielle dygtighed.

Den smukke sent arkaiske tempel Aphaia er Testamente Aeginas bidrag til kunst.Templet, og skulpturerne, smykket det er et mønstereksempel på overgangen fra arkaiske til klassisk idealer.Aegina producerede også mange lokale kunstnere, mest berømte er Anaxagoras, Callon og Onatas.

I det femte århundrede FVT Aegina tog del i de persiske krige, og som en naval stormagt bidrog hun styrker til den græske defensce af Hellas.I Slaget ved Salamis Aeginetans bidrog et stort kontingent af triremes og kæmpede ud for athenerne med tapperhed.

Aegina Town

Byen Aegina er den største beboede stedet af øen og det er en relativt stille stedet til at slappe af en dag, men dens sightseeing er temmelig almindelige i græske ø standarder.

Den gamle Kolonna og det arkæologiske museum i den nordlige ende af byen kan bevare en elsker af antikke artefakter optaget til et par timer, og de talrige caféer foring den farverige promenade er et rart sted at slappe af mens du ser doven beslutningsforslagene af caiques på den farverige promenade.

The promenade Aegina bydel er langt den travleste sted af øen med talrige færger og hydrofoils docking hver time eller deromkring, og det er pakket fra ende til anden med turist butikker, restauranter og cafeterier.Flere neo-klassisk bygninger i forskellige stater i genopretning er ligger klemt inde mellem kommercielle virksomheder, og hest vogne færgen transport turister frem og tilbage.Deraf afledte nødder er i almindelig visning overalt og betragtning øens ry for deres kvalitet et forbrug af mindst én taske er klogt.

Ud over det travle harbor uberørt by Aegina tilsyneladende af den turist trafik, der gennemsyrer havnefronten.Blot et par af blokke fra havet vil du finde dig selv nedsænket i autentisk græsk by liv.Gaderne ud over Aegina harbor er fyldt med lokale butikker catering til den lokale befolkning, og det er en behagelig overraskelse for dem, der beder om en lille normale forhold i forbindelse med en ferie.

Aegina er den nærmeste ø til Athen et besøg til en daylong rejse fra Athen eller endda et kort ophold værd.Hvis du travlt, kan du kombinere tre forskellige øer på en dag krydstogt fra Piræus.

Aegina er hjem for et af de smukkeste templer af sene arkaiske Grækenland, tempel Aphaia.En vulkansk ø med sletterne i respektable frugtbarhed til de nordlige og sydlige dele.Aegina er også hvor de berømte deraf afledte nødder kan findes sammen med andre vigtigste helhedsindtrykket af øen, korn, vinstokke, mandler og oliven.Den sydlige ende af øen er rocky og golde.Den højeste top af øen er Mt.Oros.

Aegina er en pleasant ø med pine pletterede bakker, små frugtbare dale og en interessant kyst, men dens største aktiv er dens placering i centrum af Saronic bugten.

Så vidt ting at gøre i Aegina by, adstadigt fortov, læsning og besøge den antikke by og museum, eller Badeanstalt blot at syd for byen ville udstødningsgas de fleste besøgende indstillinger.En lille strand af tvivlsom kvalitet ligger lige uden for arkæologiske webstedet, fem minutter til den nordlige del af havnen, men for mere fornøjelig svømning en tur uden for Aegina by er den bedste mulighed.

 


Bedst rådighed Aegina færge billet prisgaranti

Bedste Aegina færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Aegina.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Aegina færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Aegina færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Aegina færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Aegina Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Aegina færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Aegina til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Aegina og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her