POL færger

POL færger bil og passager-færge billetter

POL færger billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger POL færger, der sejler til og fra Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, Świnoujście - Ystad og Świnoujście - Copenhagen.

Booking POL færger billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle POL færger priser i realtid og bog billigst tilgængelige POL færger billetter til og fra Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, Świnoujście - Ystad og Świnoujście - Copenhagen online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser POL Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du POL færger bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de nyeste POL færger passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, hjælper Świnoujście - Ystad og Świnoujście - Copenhagen herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort du afbilde din POL Ferries-færge rejse.

Rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med POL færger og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

POL færger tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, Świnoujście - Ystad og Świnoujście - Copenhagen færge porte.

Sammenlign, booke og betale mindre for POL Ferries billetter til og fra Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, Świnoujście - Ystad og Świnoujście - København ved www.ferryto.dk POL færger

 

POL færger
Færge billet priser & reservationer


Bestille POL færger billetter
til og fra Gdańsk i Polen til Nynäshamn i Sverige vil Świnoujście til Ystad og Świnoujście til København online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte POL færger rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

For at opnå en POL færger billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om POL færger

Polferries er den største polske færgeselskab.Den polske Baltic Shipping virksomhed blev etableret på 31 januar 1976 som et statsejet rederi.

Virksomheden kører under det transporterende navn Polferries, færge ruter på tværs af Østersøen mellem Polen og Norden.

Terminalen administreres af den polske Baltic Shipping Co.Polferries.Passager og køretøjets trafik er betjenes af to færger, som leverer forbindelsen til Nynäshamn i Sverige hver dag.283 Sømil lange passage tager 18 timer.

POL færger

"Scandinavia" færge er i stand til at tage ombord på op til 1.800 passagerer og 515 personbiler eller 175 personbiler og 38 lastbiler.Færgen er 146.1 m lang og 25,5 m bred.Om bord på færgen passagerer vil finde mange attraktive faciliteter: restauranter, kaffe værelser, cafeer, teater/film, sauna, børns afspilningsområdet samt købmands, tøj og kosmetik butikker.

"Baltivia" færge er i stand til at tage ombord på op til 250 passagerer, 80 lastbiler og desuden 30 personbiler.Færgen er 147 m lang og 24 m bredt.

Som et eneste selskab med helt polske hovedstad, polske Baltic Shipping Co.driver færgefart til Skandinavien.Tegning på års erfaring inden for turister transport, polske Baltic Shipping Co.-Polferries etableret sig som en førende udbyder af tjenesteydelser til de nordiske stater.

I øjeblikket, polske Baltic Shipping Co.forvaltes i overensstemmelse med de mest avancerede standarder anvendes i færge services opererer.Baseret på de nyligt udviklede strategier, har været intensiveret aktiviteter med henblik på forbedret normer af afsmeltet tjenester.

Flåden

M/V Baltivia
Gdańsk - Nynäshamn

m/v Baltivia - bil - passager-færge, bygget i svenske værft Kalmar Varv, fuldstændig renoveret i 2002.Officielt sat til tjeneste i henhold POLFERRIES farver på 15 januar 2007.

Færgen opfylder kravene i alle konventioner i kraft og virkning samt IMO anbefalinger samt andre krav, herunder om handel i Østersøen.

Fartøjet fortsætter hendes bil-dæk om 80 lastbiler (17 meter lang), herunder farligt gods og 30 personlige biler ad gangen.Desuden kan hun bære 250 passagerer.

M/F Scandinavia
Gdańsk - Nynäshamn

POL færger rutekort
m/f Scandinavia - bygget i svenske værft i Landskrona i 1980, konverteret grundigt i 1999.
Færgen kan tage en gang 1808 passagerer og 922 fra dem i en hytter (udvendige og indvendige kahytter med WC og bruser). På færgen der er hytter til handicappede med praktisk kommunikation, adgang ved elevatorerne.Der er mulighed for at anvende økonomi klasse hytter (202 sovepladser) som brønd og Papirflyver stole.

Ved standardudstyr sådanne os: butikker, barer, café, restauranter, cafeteriaer og konferencelokaler på m/f Scandinavia der er biograf med 204 pladser.Dette er en ny mulighed for individuelle kunder samt som for virksomhedernes klienter.

M/F Wawel
Świnoujście - Ystad

m/f Wawel bygget i Malmø Sverige i 1980, ombygget i i Bremerhaven i 1989, i 2004 konverteres i polske skibsværft i Gdansk at justere skibet overensstemmelse med kravene i nuværende ejer, Polferries, færgen kan tage 1000 passagerer om bord på skibet (herunder 480 sovepladser i nye, moderne hytter) også udstyret med butikker, restauranter, barer, etc.

 


Bedst rådighed POL færger billet pris gurantee

Bedste POL færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige POL færger-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte POL færger bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt POL færger billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere POL færger billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på POL færger.

Gruppe, skole & Social Club POL færger billet reservationer

Diskonteret grupperejser med POL færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig POL færger gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede POL færger gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på POL færger venligst Klik her

 

POL færger kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

POL færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig POL færger fragt og fragt færger reservationen service til og fra Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, Świnoujście - Ystad og Świnoujście - Copenhagen.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af POL færger ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte POL færger customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk Du er i stand til at opnå levende POL færger billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, få vist færger tidsplaner og bog POL færger bil og passager-færge billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører, herunder med POL færger til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg POL færger færger for den billigste færge billetpriser til og fra Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, Świnoujście - Ystad og Świnoujście - Copenhagen.