P & O Ferries

P & O Ferries bil og passager-færge billetter

P & O Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til P & O Ferries sejler til og fra kontinentets motorveje, så du kan gøre din egen måde at bedst af Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland og Spanien.

Booking P & O Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle P & O Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige P & O Ferries billetter til og fra kontinentets motorveje, så du kan gøre din egen måde at bedst af Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland og Spanien online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med P & O Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du P & O Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med den nyeste P & O Ferries færger passage oplysninger og tidsplaner for alle sejler til og fra kontinentets motorveje, så du kan gøre din egen måde at bedst af Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland og Spanien, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort hjælper du observationsområdet din P & O Ferries-færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med P & O Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

P & O Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra kontinentets motorveje, så du kan gøre din egen måde at bedst af Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland og Spanien færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre til P & O Ferries billetter til og fra kontinentets motorveje, så du kan gøre din egen måde at bedst af Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland og Spanien på www.ferryto.dk P & O Ferries

 

P & O Ferries
Færge billet priser & reservationer


Bestille P & O Ferries billetter
til og fra kontinentets motorveje, så du kan gøre din egen måde at bedst for Frankrig, vil Holland, Belgien, Tyskland og Spanien online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte rute, P & O Ferries, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en P & O Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om P & O Ferries

P & O Ferries  er det Forenede Kongeriges bedst kendt færgeselskab tilbyder et valg af ruter, herunder den berømte engelske kanal Dover Calais Stræk.

P & O ferries er også kendt for deres gæstfrihed og kunde service, dannede stærk grundlaget for deres vækst gennem årene.

P & O Ferries har en flåde af 10 fartøjer alle tilbyder fremragende faciliteter og tjeneste.Fartøjer intervallet fra store cruiseferries betjener rotterdam ruter og standard bil færgerne mellem Dover og Calais.

P & O Ferries
P & O ferries levere en bred vifte af indbyggede faciliteter sådan en lang række restauranter og barer, underholdning og fritidsfaciliteter, toldfrit shopping alle tilføjelse til en fantastisk rejse oplevelse! 

På P & O Ferries, har vi foretaget passage Europa mere behagelig og billigere end nogensinde før med vores færger til Frankrig og Holland til at nævne et par stykker.Vores ruter tilbyder nem adgang til kontinentets motorveje, så du kan gøre din egen måde at bedst af Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland og Spanien.

P & O færge ruter og serviceoplysninger

P & O Ferries var tidligere kendt som P & O European Ferries.Selskabet ejes af DP verden, som overtog P & O Ferries moderselskab, Peninsular og Orientalsk Steam Navigation Company, i marts 2006.P & O Ferries er registreret i Dover, Kent.P & O Ferries opererer også en række ruter i det irske hav under navnet P & O Irish Sea.

P & O Ferries tilbyder rejsende enestående værdi og effektivitet.Hvad enten du rejser til kontinentet for erhvervslivet eller som del af en familieferie, giver havet rejse et langt mere afslappende og befriende alternativ til grumme udsigten til en stressende lufthavn.Du kan indlæse din bil med alle dine hjem bekvemmeligheder og undgå alle disse lange køer, som er kommet til at være forbundet med moderne flyrejser.

P & O Ferries i øjeblikket driver en flåde af 5 multi-purpose passagerfærger og 2 fragt kun fartøj.MV stolthed i Dover og Calais MV stolthed der oprindeligt blev bestilt af Townsend Thoresen som specialudviklede fartøjer til Dover-Calais rute.

P & O Ferries aktuelle ruter oplysninger

P & O Ferry Mini Cruise fra Hull
Fra Hull kan du vælge at tage din bil med dig og tilbringe en dag udforske Holland eller Belgien i fritiden, eller rejser som mund passager og udforske de smukke byer i Amsterdam og Rotterdam (i Holland) eller Brugge (i Belgien) med rummeligt bymidten træner overførsler.

En 2 nat minicruise omfatter to på hinanden følgende nætter onboard indkvartering i din egen en-suite håndbagage og en dag landjorden på kontinentet.

P & O Ferries

Mund passagerer kan opgradere til en 3 nat minicruise og tilbringe en nat i deres valgte by i blot yderligere £20 pr. person (ikke omfatter indkvartering). 

Dover-Calais
Du kan finde din rejse er langt mere afslappende og praktisk med færge.Dover til Frankrig færge sporkrydsninger med P & O tage omkring 75 minutter - bare den rigtige mængde af tid til at slappe af, gøre en plet af shoppe.

Mens onboard vores Dover til Calais sporkrydsninger finder du et stort udvalg af steder at spise og drikke også uanset din appetit - så du kan nyde en kop kaffe og en snack i cafeen, eller nyd et sundt kogte måltid i en af vores restauranter.

Dover Ferry Port
Din færge passage (Dover-Calais) efterlader fra Dovers østlige dokker, som er let tilgængeligt med vej-, jernbane- og rumfærgen bus.Når du planlægger din tur, Husk venligst at check-in tid for køretøjer er 30 minutter før afgang, og for foden af passagerer, 45 minutter før afgang.

Calais Ferry Port
Når planlægning din Calais færgen rejsen, Husk venligst at check-in tid for køretøjer er 30 minutter før afgang din færge fra Frankrig til Det Forenede Kongerige, og for foden af passagerer, 45 minutter før sin afrejse.

P & O Ferries rute kort

Hull - Rotterdam
Uanset om du vælger de fire sæsoner med dens carvery og buffet-style spisning eller menuen første klasses i Langan's Brasserie, er du garanteret et fremragende måltid.Efter du har spist, hvorfor ikke nyde en fadøl i baren, slappe af med et glas i vin bar eller tage i de betagende panoramaudsigt fra den Sky Lounge.Se de nyeste film i vores 2 biografer til store underholdning.

Hull - Rotterdam hytter
Alle priser på vores Hull-Rotterdam-service omfatter en komfortabel standard hytte med mulighed for at opgradere til en havudsigt eller Premier håndbagage til et lille supplement.For ultimative i luksus, kan du virkelig forkæle dig selv og forkæle dig selv i en klub kahyt.

Standard hytter
Placeret overalt på skibet, har vores standard privat hytter 2 eller 4 køjesenge og et valg af enten indersiden eller havet visning.

Premier hytter
Placeret overalt på skibet, har vores 2 eller 5 kaj premier privat hytter senge eller køjer og et valg af enten i eller uden for med en havudsigt.

Klubben hytter
Alle vores privat Club hytter har en havudsigt og er beliggende i en rolig del af skibet.Du får mere plads og en vifte af ekstraelementer herunder farve tv, telefon, frisk frugt, plus te og kaffe faciliteter i kabinen.

P & O Ferries 4 Berth Cabin

Hull - Zeebrugge færger
Alle priser på vores Hull-Zeebrugge-service omfatter en komfortabel standard hytte med mulighed for at opgradere til en havudsigt eller Premier håndbagage til et lille supplement.For ultimative i luksus, kan du virkelig forkæle dig selv og forkæle dig selv i en klub kahyt.

Standard hytter
Placeret overalt på skibet, har vores 2 eller 4 bunked standard privat hytter et valg af enten i eller uden for med en havudsigt.

Premier hytter
Hytter placeret på grønne dæk med et valg af enten i eller uden for med en havudsigt.Tilgængelig med 2, 4 eller 5 køjer.

Klubben hytter
Alle vores privat Club hytter har en havudsigt og er beliggende i en rolig del af skibet.Du får mere plads og en vifte af ekstraelementer herunder farve tv, frisk frugt, plus te og kaffe faciliteter i din kahyt.

Venligst tilrådes at kahyt afbilledet nedenfor og i 360o virtuel tour er en 5-kaj hytte.

P & O Ferries Club hytter

Hull Port
Når du planlægger din rejse, Husk venligst at check-in tid for køretøjer og mund passagerer er 90 minutter før afgang.

Bemærk venligst at med øjeblikkelig virkning, alle køretøjets (bil, coach, motorcykel, varevogne, motorhomes, campingvogne og cyklusser) trafik (for både Rotterdam og Zeebrugge) bør indtjekning deres køretøjer ved "Rotterdam" terminalen i Hull.

Zeebrugge havn
Når du planlægger din rejse, Husk venligst at check-in tid for køretøjer er 90 minutter før afgang, og for foden af passagerer, 90 minutter før afgang.

Cairnryan eller Troon til Larne
P & O Express fastcraft tager kun en time til at fremskynde du på tværs af havet mellem Larne og Cairnryan.Vores 2 timers Troon-Larne service opererer mellem marts og oktober.

P & O Ferries sejler fra Cairnryan havn, som er placeret i sydvestlige Skotland, i Loch Ryans nordlige udkant.P & O Ferries sejler fra Troon havn, som ligger lige nord for Ayr & Prestwick på vestkysten af Skotland.P & O Ferries sejler fra Larne havn, der er beliggende på østkysten af Nordirland, 22 mil fra Belfast.

Larne havn
Når du planlægger din tur, Husk venligst at check-in, der lukker 30 minutter før afgang for køretøjer og 45 minutter til footpassengers.Vi anbefaler du indtjekning mindst 1 hr før den planlagte afgangstid.

Cairnryan havn
Når du planlægger din tur, Husk venligst at check-in lukker 30 minutter før afgang for køretøjer og 45 minutter til fods passagerer.Vi anbefaler du indtjekning mindst 1 hr før den planlagte afgangstid.

Troon havn
Når du planlægger din tur, Husk venligst at check-in, der lukker 30 minutter før afgang for køretøjer og 45 minutter til footpassengers.Vi anbefaler du indtjekning mindst 1 hr før den planlagte afgangstid.

Dublin færge havn
P & O Ferries sejler fra Terminal 3, Dublin havn, blot på tværs af vejen fra 'The O2'

Når du planlægger din tur, Husk venligst at check-in lukker 1 time før afgang.Vi anbefaler du indtjekning mindst 1 hr 15mins før den planlagte afgangstid.

Liverpool havn
P & O Ferries sejler fra Gladstone filial Dock nr.3 i Liverpool Freeport, som er let tilgængeligt ad landevej, jernbane og bus.Når du planlægger din tur, Husk venligst at check-in lukker 1 time før afgang.Vi anbefaler du indtjekning mindst 1 hr 15mins før den planlagte afgangstid.

 


Bedst rådighed P & O Ferries billet pris gurantee

Bedste P & O Ferries billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige P & O Ferries-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte P & O Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt P & O Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere P & O Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på P & O Ferries.

Skole & Social Club P & O Ferries billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med P & O Ferries -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig P & O Ferries gruppe og træner part færge passager reservationen service tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede P & O Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på P & O Ferries venligst Klik her

 

P & O Ferries brugskøretøj, fragt og fragt færger

P & O Ferries erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig P & O Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra kontinentets motorveje, så du kan gøre din egen måde at bedst af Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland og Spanien.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af P & O Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte P & O Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende P & O Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog P & O Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører, herunder med P & O Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg P & O Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra kontinentets motorveje, så du kan gøre din egen måde at bedst af Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland og Spanien.