Pentland færger

Pentland færger bil og passager-færge billetter

Pentland Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Pentland Ferries sejler til og fra Gill's Bay i Caithness St Margaret's Hope og South Ronaldsay i Orkney.

Booking Pentland Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Pentland Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige Pentland Ferries billetter til og fra Gill's Bay i Caithness St Margaret's Hope og South Ronaldsay i Orkney online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Pentland Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Pentland Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Pentland Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra Gill's Bay i Caithness St Margaret håb og South Ronaldsay i Orkney herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Pentland Ferries-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Pentland Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

Pentland Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Gill's Bay i Caithness St Margaret håb og South Ronaldsay i Orkney færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Pentland Ferries billetter til og fra Gill's Bay i Caithness St Margaret's Hope og South Ronaldsay i Orkney på www.ferryto.dk Pentland færger

 

Pentland færger
Færge billet priser & reservationer


Bog Pentland Ferries billetter
til og fra Gill's Bay i Caithness St Margaret håb og South Ronaldsay i Orkney online på forhånd på Ferryto.dk, og du vil altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Pentland Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Pentland Ferries billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Pentland færger

Pentland Firth passage til Orkney med Pentland Ferries.Passage tager ca. en time hvorunder du vil sejle gennem Pentland Firth og ind i øgruppen Orkney.

Dette er den hurtigste og korteste søvejen til Orkney med din bil.Pentland Ferries Ltd tilbud passage korteste tid til at Orkney for biler og passagerer.

Pentland færger

Ruten er de mest beskyttede mellem Gill's Bay i Caithness og St Margaret's Hope, South Ronaldsay i Orkney at yde en mere attraktiv option til rejsende, som er usikker på rejser på havet.

Pentland færger til Orkney 

Den nye formål bygget katamaran, MV Pentalina, overtog den Pentland Firth rute fra MV Claymore ankomsten til hendes Orkney.Katamaran vil give en endnu hurtigere service og en større lasteevne at reducere tid, passage mellem St.Margarets håb og gæller Bay til under en time.

Som skibet slår træder Needle punkt St Margaret's Hope landsby i visningen.Den tredjestørste bosættelse på Orkneyøerne og den vigtigste bosættelse på South Ronaldsay St Margaret's Hope er en fredelig sted at bo og et godt udgangspunkt for mange af attraktioner i hele Orkneyøerne.

Pentland rute kort
Når du ankommer St Margaret's Hope er en tyve minutters bil rejse på tværs af de berømte Churchill barrierer, tidligere det italienske Kapel onto Mainland Orkney hvor du kan fange færgerne til de ydre øer eller besøge steder som Maes Howe, Skara Brae og Ring Brodgar.

I hele passage er der mulighed for at se et bredt udvalg af lokale dyreliv herunder sæler, marsvin, killer hvaler, puffins og andre havfugle.Når du passerer de ubeboede øer af Swona og Stroma watch ud for de vildtlevende kvæg på Swona, er nu anerkendt som en separat race efter efterlades alene på øen siden 1974.

Som du angiver fra Gill's Bay i Caithness vil du se øerne Stroma og Swona i afstanden.

Både spættede sæler og gråsæler kan ses badet kyster Stroma og Swona og du kan godt se de nu berømte vildtlevende kvæg af Swona, der blev efterladt for at køre wild over tredive år siden og er nu et anerkendt racen.

Når du passerer langs firth afhængigt af tidspunktet for år ser ud til marsvin, Spækhuggere, delfiner og Minke whales.

Pentland sæler

Mellem maj og August sjældne lejligheder enorme basking hajer kan også ses klipperne kører langs øer er beboet af enorme antallet af havfugle, herunder puffins, fulmars, kan store skua, razor regninger, lomvier og gannets blot at nævne et par stykker, ses indlejring, roosting og sejler rundt i hele rejsen.

Pentland færger historie 

Pentland færger en familie er køre business, ejet af Andrew og Susan banker, der etableret virksomhed i 2001.Aktuelt ejer selskabet to skibe, MV Pentalina og MV Pentalina-B.Selskabet ejede MV Claymore 7 år før sælge det i April 2009.

Pentland Ferries blev startet af dens nuværende administrerende direktoer, Andrew banker i 1997.Han forsøgte at starte en færge tjeneste mellem Strathpeffer Firth på Invergordon og Orkney.Være i stand til at generere nok fragt, eller få et subsidie, tjenesten blev opgivet og fartøjet lagt.

Følelse af ruten short sea havde potentiale, selvom det havde været forsøgt og opgivet ved Orkney Islands Council i 1989, efter langvarige forhandlinger, opnået banker en 99 årig lejekontrakt på gæller bugten terminal, omkring 3 km vest for John så gryn.Efter to år arbejde, forbedre webstedet, startede Pentalina-B tjenesten i maj 2001, sejlede til St Margaret's Hope.Bedst rådighed Pentland Ferries billet pris gurantee

Bedste Pentland færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Pentland Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Pentland Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Pentland Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Pentland Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Pentland færger.

Gruppe, skole & Social Club Pentland færger billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Pentland færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Pentland Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Pentland Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Pentland Ferries venligst Klik her

 

Pentland færger kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Pentland færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Pentland Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra Gill's Bay i Caithness til St Margaret håb og South Ronaldsay i Orkney.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Pentland Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Pentland Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Pentland Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Pentland Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Pentland Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Pentland Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra Gill's Bay i Caithness St Margaret's Hope og South Ronaldsay i Orkney.