Tsugaru Kaikyo færger

Tsugaru Kaikyo færger bil og passager-færge billetter

Tsugaru Kaikyo Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Tsugaru Kaikyo Ferries sejler til og fra færge havnene Aomori og Hakodate.

Booking Tsugaru Kaikyo Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Tsugaru Kaikyo Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige Tsugaru Kaikyo Ferries billetter til og fra færge havnene i Aomori og Hakodate online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Tsugaru Kaikyo Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog Tsugaru Kaikyo Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Tsugaru Kaikyo Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra færge havnene Aomori og Hakodate herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Tsugaru Kaikyo Ferries-færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Tsugaru Kaikyo Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Tsugaru Kaikyo Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra færge havnene Aomori og Hakodate færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Tsugaru Kaikyo Ferries billetter til og fra færge porte Aomori og Hakodate ved www.ferryto.dk Tsugaru Kaikyo Ocean Road færger

 

Tsugaru Kaikyo færger
Færge billet priser & reservationer


Bog Tsugaru Kaikyo Ferries billetter
til og fra færgen vil havne i Aomori og Hakodate online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tsugaru Kaikyo Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tsugaru Kaikyo Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om Tsugaru Kaikyo færger

Bestående af flere tusinde øer, Japan er naturligvis hjem til et omfattende netværk af indenlandske færge ruter.

Mens Japans fire store øer, Honshu, Hokkaido, Kyushu og Shikoku, er forbundet med hinanden ved broer og tunneler, de fleste mindre øer kan kun nås med skib.Men selv mellem de store fire øer, færger kan være en interessant, hvis ikke særligt hurtig alternativ til tog, busser og flyvemaskiner.

Tsugaru Kaikyo Ferry Port
Mest indenlandske færger transport af personer, køretøjer og fragt.Mens kortere ruter er tjent med små skibe, mulighed for at foretage et par af biler og et par snesevis af passagerer, er store liner ansat på længere ruter.

Større færger kan bære hundredvis af køretøjer og passagerer og er normalt udstyret med en række bekvemmeligheder såsom offentlige bade og restauranter.Nogle kommer tæt på at være luksus liner.

På de fleste langdistance færger har passagererne valget mellem tre klasser, 2. klasse, 1. klasse og særlige klasse: 
2. klasse uden seng 
den billigste løsning 
Fælles rum med et tæppe eller tatami mats hvile på.
2. klasse med seng 
typisk 20-40% dyrere end 2nd klasse seng 
Angivet med om 4-12 senge.

Ocean Road hytter
1. klasse 
typisk to gange omkostningerne ved 2nd klasse seng 
Værelse med om 2-4 senge.
Speciel klasse 
typisk 2.5 til tre gange omkostningerne for 2nd klasse seng 
Værelse med ca. 2 senge.

Cykler kan også tages onto færger.Som en tommelfingerregel er omkostningerne for at bringe en cykel omkring 100 Yen til hver time i rejse.Så på en 9 timers tur, vil for eksempel en cykel koste omkring 900 Yen.

Fire færger (Virgo, Venus, blå delfin, Esan 2000) er i øjeblikket i tjenesten på linjen, hvilket gør alt otte returflyvninger hver dag.

Hakodate Ferry Terminal moderne lys-fyldte bygning og Aomori Ferry Terminal imponerende terrasse med dens panoramaudsigt føje endnu mere farve til den krydsende erfaring.

Cruise destinationerne for Hakodate og Aomori have en række turistattraktioner herunder Mt.

Hakodate og Oirase areal, og er også kendt for lækre skaldyr takket være deres placeringer omgivet af vand.

Tsugaru Kaikyo rute kort

I modsætning til en langdistance krydstogtskibe, der giver hotel-lignende tjenester, den linje, der forbinder Aomori og Hakodate tilbyder en afslappet cruising oplevelse skal opfylde behovene af passagerer, der blot vil have en behagelig rejse med venner, nyd sejler i en afslappet atmosfære eller hvile roligt under 3-hr.40-min. ride og afstanden er 113 km (70.2Miles)

Blå delfin
Oprindelsen af navn: navnet blå delfin kommer fra virksomhedernes farve Tsugaru Kaikyo færgen kombineret med delfinen i virksomhedens logo, afspejler en chance for at se delfiner på ruten via Tsugaru strædet fra April til maj.
Samlet længde: 136.6 m (448.2 ft.)
Internationale brutto tonnage: 14, 000t
Passagerkapacitet: 586 folk

Ocean Road færger
Hastighed: 20 knob
Køretøjet kapacitet: 65 lastbiler eller 200 personbiler 

Hund Room
Færgen har et hund værelse og en hund dæk.Det er Japans første færge at have sådan et dæk, tillader hund ejere til at nyde den forfriskende Søbrise på rejser med deres selskabsdyr.

Fartøjet tilbyder også en række tiltrækkende håndbagage indstillinger og nye faciliteter normalt ikke fundet på konventionelle færger, herunder en baby værelse og et pulver værelse, i betragtning af passager behov.

Ocean Road hund Room

Dette skib er ikke så stor som Venus, men har veludstyrede hytter og rigelig faciliteter.

Virgo
Oprindelsen af navnet: Virgo - virgin gudinden født af Gud Zeus og gudinden Themis.

Samlet længde: 134.6 m (441.6 ft.)
Internationale brutto tonnage: 13, 400t
Passagerkapacitet: 580 personer
Hastighed: 20 knob
Køretøjet kapacitet: 65 lastbiler eller 200 personbiler

Ocean Road færger

Andenklasses værelser er rummelige og egner sig perfekt til dem på udkig efter en afslappende tur.Skoler af delfiner kan ses fra bunken fra maj til juli.

Venus
Oprindelsen af navnet: datter af Zeus og Dione, Venus var en Olympens og gudinde for skønhed (graesk navn: Afrodite). Planet af samme navn er almindeligt kendte som Morgenstjerne eller Evening Star.

Samlet længde: 136.6 m (448.2 ft.)
Internationale brutto tonnage: 14, 400t
Passagerkapacitet: 590 mennesker
Hastighed: 20 knob
Køretøjet kapacitet: 65 lastbiler eller 200 personbiler

Ocean Road færger
Tidligere anvendes som en langdistance færge, dette er den største af linjens fire skibe og har fremragende faciliteter.Passagerer kan vælge mellem deluxe hytter (til to personer), førsteklasses hytter (til fire personer) og andenklasses værelser efter deres formål på deres rejse.
Deluxe hytter anbefales for par på udkig efter en luksus oplevelse, førsteklasses hytter er ideelle til dem, der ønsker at nyde en livlig tur med venner eller elskede, og andenklasses værelser er store til dem, der ønsker at rejse i grupper eller individuelt ved lavere billetpriser.

Esan 2000
Oprindelsen af navnet: skibet begyndte tjeneste i 2000 følgende på fra driften af Esan.Som dens navn (betydning "velsignede bjerg") antyder, er bjerget rig på velsignelser fra karakter.

Samlet længde: 110.3 m (361.9 ft.)
Internationale brutto tonnage: 4, 700t
Passagerkapacitet: 78 folk
Hastighed: 17.5 knude
Køretøjet kapacitet: 30 lastbiler eller 70 personbiler

Ocean Road færger
Dette er det nyeste medlem af færge fiskerflåden.Det har kun andenklasses værelser og grundlæggende faciliteter, men tilbyder en ren, komfortabel atmosfære.Bedst rådighed Tsugaru Kaikyo Ferries billet pris gurantee

Bedste Tsugaru Kaikyo færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tsugaru Kaikyo Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Tsugaru Kaikyo Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Tsugaru Kaikyo Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Tsugaru Kaikyo Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Tsugaru Kaikyo færger.

Skole & Social Club Tsugaru Kaikyo færger billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Tsugaru Kaikyo færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Tsugaru Kaikyo Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Tsugaru Kaikyo Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Tsugaru Kaikyo Ferries venligst Klik her

 

Tsugaru Kaikyo færger kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Tsugaru Kaikyo færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelige Tsugaru Kaikyo Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra færgen havne Aomori og Hakodate.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Tsugaru Kaikyo Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tsugaru Kaikyo Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Tsugaru Kaikyo Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Tsugaru Kaikyo Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Tsugaru Kaikyo Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Tsugaru Kaikyo Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra færge havnene Aomori og Hakodate.