Northlink Ferries

Northlink Ferries bil og passager-færge billetter

Northlink Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Northlink Ferries sejler til og fra fastlandet Skotland og de nordlige øgrupper Orkney og Shetland.

Booking Northlink Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Northlink Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Northlink Ferries billetter til og fra fastlandet Skotland og de nordlige øgrupper Orkney og Shetland online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Northlink Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog Northlink Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med den nyeste Northlink Ferries-passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra fastlandet Skotland og de nordlige øgrupper Orkney og Shetland herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælpe dig med at afbilde din Northlink Ferries-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Northlink Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

Northlink Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra fastlandet Skotland og de nordlige øgrupper Orkney og Shetland færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Northlink Ferries billetter til og fra fastlandet Skotland og de nordlige øgrupper Orkney og Shetland ved www.ferryto.dk Northlink Ferries

 

Northlink Ferries
Færge billet priser & reservationer


Bog Northlink Ferries billetter
til og fra fastlandet Skotland og de nordlige øgrupper Orkney og Shetland online på forhånd på Ferryto.dk, og du vil altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Northlink Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Northlink Ferries billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Northlink færger

NorthLink Ferries opererer daglig færgefart mellem fastlandet Skotland og de nordlige øgrupper Orkney og Shetland.

NorthLink Ferries driver to ruter: 

  • Scrabster til Stromness, Orkney (90 minutter) 
  • Aberdeen til Lerwick, Shetland (12 timer 30 minutter nordgående, 12 timer sydgående). 
Northlink Ferries
Nogle tjenester anløber også Kirkwall, Orkney, hvilket øger rejsetiden ved 2 timer.

Med NorthLink Ferries , rejser til Orkney og Shetland er mere praktisk end nogensinde før med natlig afsejlinger fra Aberdeen til Lerwick i Shetland - med fire af disse går via Orkneys kapital, Kirkwall afsejlinger.

Med Ferryto.dk Du kan vælge fra op til tre afsejlinger hver dag fra den færge havn Scrabster (nær Thurso) at den færge havn Stromness i Orkney, rejsetid for som er 90 minutter.

Northlink Ferries rute kort

NorthLink Ferries operere overnatningsgebyr afsejlinger fra port Aberdeen til Lerwick i Shetland (tager 12.5 timer), med fire af disse afsejlinger ugen vil via Orkneys kapital, Kirkwall (samlet rejsetid 14,5 timer). 

Northlink Ferries' omfattende tidsplaner foretage rejser til øerne, Orkney og Shetland endnu mere praktisk end nogensinde.

Northlink rute kort

Hvert skib har 100 hytter, 50 ydre hver sovende to og 50 inderste, hver sovende fire.Og enkelte skibe har et meget stort køretøjets dæk, konkurrere med et yderligere bil dæk tilgængelige via vippedør, der rejser fra gulvet i hoveddækket.

De fleste mennesker vil først støde på tjenesten NorthLink Shetland og Orkney paa terminalen i Aberdeen.En gang om bord og installeret i din kahyt, der er enhver lejlighed til at beundre Aberdeen usædvanligt set fra det åbne dæk på den øverste bageste del af hvert enkelt skib.Dette er mest let adgang til fra døre i enten side af den bageste del af cafeteriaet.

At komme ind og ud af Aberdeen Harbour er blevet beskrevet som "threading en nål" og ser skibet lette vej ind i det vigtigste harbour bækken før pos. ud i Nordsøen er fascinerende.

Aberdeen Harbour

Derefter følger ruten nord kysten forbi Peterhead, særpræg gassen terminal i St. Fergus og fyrtårnet ved Rattray Head.Kystlinje og derefter hoveder vest tidligere Fraserburgh og Kinnaird Head fyr, forlader dit skib i åbent hav.

Hvis du rejser en tirsdag, torsdag, lørdag eller søndag, du vil ringe første på Kirkwall på Orkney, og du kommer til syne kyst nær Wick før passerer Duncansby Head fyr.Derefter videregiver du South Ronaldsay og den øst Mainland Orkney før passerer Shapinsay som du sejle ind Bay Kirkwall.

Ankomst i Lerwick involverer sejle op den østlige side af den syd fastlandet Shetland efter en første observation af Sumburgh Head fyr.Dit skib vil derefter overføre mellem øen Bressay til din højre og Lerwick sig selv til din venstre, før du fortsætter til dens endestation nær den nordlige ende af havnen.

Northlink Cafeteria

Onboard faciliteter 

Men mens der ser efter virksomhed få passagerer og deres køretøjer fra afgangssted til punktet ankomst.

De mest imponerende områder af Hjaltland og Hrossey er dem, der er udviklet til at holde passagererne fodres og underholdt på 14 time overnatningsgebyr sporkrydsninger.


På returflyvning, afsejlinger på en mandag, onsdag og fredag ring på Kirkwall undervejs: på andre dage de fortsætte direkte til Aberdeen.

Flytte bagfra på forsiden af fartøjerne omfatter disse store og luftige cafeteria, bar, loungen og restauranten.

Yderligere er frem der liggende sæder og en biograf, en butik og linjen fremad.

Alle er bygget og færdig til en meget høj standard.

Northlink Resturant
N orthlink Ferries historie 

Nordlige øer subsidierede færgen tjenester, tidligere køres af P & O skotske Ferries var udbydes i licitation i 1999.Et joint venture mellem Caledonian MacBrayne og Royal Bank Skotland navngivne Northlink Orkney og Shetland Ferries vandt tjenesten fra 2002.

Dens ambitiøse planer løb ind i vanskeligheder, og tjenesten blev re-tendered mens Northlink kørte under midlertidige ordninger.Ved udløbet af fristen, blev bud modtaget fra V-skibe UK Ltd og fra Caledonian MacBrayne, som sat i det lavere bud og vandt licitationen.

Caledonian MacBrayne dannet et firma med navnet NorthLink Ferries Limited som begyndte opererer færgedrift nordlige øer på 6 juli 2006.

 


Bedst rådighed Northlink Ferries billet pris gurantee

Bedste Northlink færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Northlink Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Northlink Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Northlink Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Northlink Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på færger, Northlink.

Gruppe, skole & Social Club Northlink færger billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Northlink færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Northlink Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Northlink Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på færger, Northlink venligst Klik her

 

Northlink Ferries kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Northlink Ferries erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelige Northlink Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra fastlandet Skotland og de nordlige øgrupper Orkney og Shetland.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Northlink Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Northlink Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Northlink Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Northlink Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Northlink Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Northlink Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra fastlandet Skotland og de nordlige øgrupper Orkney og Shetland.