Sammenlign bog og betale mindre for færge billetter på www.ferryto.dk
 
 

Guide til kørsel i Eurpoe

Motoring i udlandet

Road regler og trafiksikkerheden i EU og U.K.


Før du drev i udlandet
Du skal være bekendt med de lokale regler for motorkøretøj drivere.

Disse bestemmelser vedrører sikkerhedssele love, hastighedsgrænser og berøringspunktet krav samt drikke drivende love og supplerende udstyr du vil være påkrævet ved lov til at transportere i bilen.

Ferryto.dk har udarbejdet følgende oplysninger, at selv om så omfattende som muligt, bør kun bruges som en referenceguide og ikke betragtes som fuld og fuldstændig.Hvis du er usikker på enhver drivende og motoring love henvises til det relevante land lokale ambassade for yderligere oplysninger.

Meget vigtigt !

Pr. 01 juli 2012 kræver nye franske lov, at NF godkendt alkometre skal blive foretaget fra alle drivere kørsel på enhver franske vej.No mercy vil blive vist til udenlandske førere, som ikke er klar over denne lov.Et par NF godkendt alkometre kan købes her til bare £4.99 (mindre end halvdelen hvad du vil betale på færgerne!). 

 

UK kørsel RegualtionsBrug eller besiddelse af anordninger til at registrere politiet radar er ulovligt i alle europæiske lande og så bruger Sat Nav enheder med hastighed kamera placering advarsler i Frankrig.Sanktioner kan omfatte et fint, drivende forbud eller endog fængsel! Drivende forordninger i FrankrigFra oktober 2008 skal alle drivere i Frankrig, som omfatter førere af køretøjer indregistreret uden for Frankrig, have én advarselstrekant og én reflekterende jakke i deres køretøj.Sanktioner er staffage bøder på mellem €90 -€135! EU kørsel forordningerI Tyskland og nogle andre EU-lande er den drikke drev alkoholgrænse nul.De tyske myndigheder håndhæve dette så strengt at chauffører, som har brugt en alkohol baseret mundskyl kort før afprøvede er blevet arresteret! 

 

Kørsel i udlandet- Før Du går

Ikke får tabt, når du rejser i udlandet! Hvis du bruger en GPS-enhed til navigation når hjemme eller kørsel i udlandet gøre visse at har du de nyeste kort indlades GPS-enheden, før du forlade hjemmet.Bekræfte du har de seneste kort eller vil hente en ny afbildning til din GPS navigationsenhed venligst Klik her .

Opdeling og nyttiggørelse forsikring . Vi anbefaler at du tegne passende europæiske opdeling dækning og rejseforsikring, der ville også dækker eventuelle udgifter til lægebehandling som følge af en ulykke.At finde ud af mere om dine muligheder for uddannelseshus& Retablering tjeneste venligst Klik her

Hvis du ikke allerede har opdeling og genoprette forsikring, eller hvis din eksisterende forsikring ikke dækker du uden for dit land, foreslår vi, at du drage fordel af Dette tilbud fra AA til dækning i både Det Forenede Kongerige og EU.

Det er også ekstremt vigtigt at du:-

 • Spørg din forsikringsselskab at du er forsikret for at drive i udlandet
 • Kontroller, om du har brug for et grønt kort / Visa for det land, du besøger
 • Kontrol, om du har brug for en International kørsel tillade
 • Stifte selv med drivende lovgivningen i de lande, som du besøger
 • Service dit køretøj før de forlader Det Forenede Kongerige og i det mindste kontrollere din olie og vand
 • Kontroller, at din køretøjet opfylder koeretoejet kravene i de lande, som du besøger

Til rejseforsikring Ferryto.dk kun anbefaler Columbus rejseforsikring . Deres forsikring kan koste et eller to pund mere end andre forsikringsselskaber, men de har det højeste niveau af dækning og de laveste obligatorisk overskydende samfinansiering i tilfælde af en fordring og dette gør Columbus ferie forsikring den bedste værdi for pengene.Du bliver tilbudt valget af tilføje rejseforsikring, når der bookes din færge billet ved ferryto.dk, men hvis du foretrækker at købe direkte fra Columbus venligst Klik her

 

Dokumenter skal du Have med dig 

EU Drivers License

Du skal have alle de følgende dokumenter  med dem ved kørsel i udlandet.Undladelse af at forelægge dem for trafik tjenestemand på efterspørgsel vil resultere i en bøde og endda kan have du parkering din bil på vejene og walking!

 • Et gyldigt fuld kørekort (ikke foreløbige), med papir modstykke Hvis du har en photocard licens.Bemærk venligst at det vil være nødvendigt at holde en fuld drivere licensen gyldig under fuld varigheden af dit ophold, mens kørsel i udlandet.

  Du bør også være klar over, at foreløbige licenser er kun et nationalt dokument og DO NOT ALLOW indehaveren til drev uden for den udstedende medlemsstats område.

  Generelt alle UK / EU kørsel licenser bør accepteres herunder ældre Green Style licensen.Men hvis tager en gammel licens du vil for at sikre du behøver foto I.D med dig på alle tidspunkter.Vi foreslår, at du før kørsel i udlandet ansøge om den nye stil licens, der inkorporerer fotografiske I.D.

 • Den oprindelige køretøjsregistrering dokument V5 og hvis du ikke kan få hold af V5 derefter anbefaler vi at du anskaffer et dokument kaldet et køretøj på leje certifikat også kendt som VE103b fra din postkontor.

 • Din motordrevne forsikringsbevis.

 • Din Passport-konto
 

Obligatorisk udstyr, der kræves under kørsel i udlandet

EU Road sikkerhed Kit

Før du tager din bil i udlandet skal du sikre dig har du alle de obligatoriske udstyr som sikkerhed trekant, førstehjælp kit og en reflekterende høj synlighed vest, der kræves i de fleste EU-lande.

Til din egen sikkerhed anbefaler vi stærkt andet sikkerhedsudstyr ligesom uudnyttede forlygten løg og gennemboring reparation aerosol ved kørsel i EU selv når kræves ikke.

Du kan få vist en Udskriftsvenlig vejledning, der giver fuldstændige detaljer om hvad du har brug for hvert land at lovligt drive din bil på veje i udlandet ved at klikke her .

EU bilsæt sikkerhed  kan købes på alle færger, men er langt billigere at købe før du rejser fra butikker ligesom Halfords . Til at bestille et bilsæt sikkerhed fra Halfords online venligst Klik her

 

Øverste Sikkerhedstips ved kørsel i udlandet

Vær opmærksom på at når kørsel i udlandet du kan opdage, at den lokale drivende kan typografi være forskellige til at du der anvendes til derhjemme.Denne rådgivning er også vigtigt at du som en fodgænger.

Trafiksikkerheden I Europa

 • Husk trafik kan komme fra den modsatte retning til, hvad du forventer og ikke antage, at alle drivere vil stoppe ved zebra sporkrydsninger - de ikke!
 • Ikke kan drev, når du er træt og tager regelmæssige pauser, kørsel i udlandet være mere udmattende.
 • Altid bruge sikkerhedssele og sikre alle passagerer gør.
 • Drikke ikke og drev, mængden af alkohol tilladt i dit blod stream kan være lavere end i Det Forenede Kongerige og nogle lande har en nultolerance over for drikke kørsel og du vil gå til fængsel.
 • Ofte når i udlandet du har masser af bagage, Sørg blot for du ikke overbelaste din bil, sørge kan du se ud af vinduet tilbage.Husk, du kan altid købe en tag boks for din bagage.


Kørsel til vinter Resorts i Europa

Drivere kan idømmes bøder i Europa, hvis det konstateres, at de var involveret i en ulykke, hvor det var som følge af ikke tilpasning af køretøjet til vejrforhold, såsom vinter tyros eller endda sne kæder.

Alle koersel paa sneen overdækket veje skal have vinter dæk (eller alle-sæson dæk markeret M & S) i vinterperioden (fra 1. November til 15 April) og også hvis veje har en dækning af sne, slush eller is uden for disse datoer.Dæk skal have en mindste slidbane med en mønsterdybde på 4 mm.

Vinter kørsel i Europa

Vinterdæk er ikke obligatorisk, men køretøjer ikke er udstyret til at rejse gennem sne og som hæmmer trafik er med bøder.

Fra 1 December til udgangen af februar medmindre andet er angivet af vejskilte.Dæk skal mærkes M & S på dækside.Spidse dæk kan anvendes fra 1. November til den første mandag efter påske.
Som kan ikke forudsiges vejret og fordi sne kæder ikke kan anvendes i slushy/iskolde betingelser det anbefales, at besøgende passer vinter dæk til deres køretøj.Vinter dæk (eller 'alle år' dæk) bærer mærket M & S eller symbolet snowflake på side væggen.

Sneen kæder skal være monteret på mindst to drev hjul.I ethvert land sne kæder kun kan bruges hvor der er tilstrækkelig sneen dækker for at undgå enhver mulighed for skade på vejoverfladen.Du kan muligvis finde, hvis skaden er caused.arch for svensk registrerede køretøjer og påhængskøretøjer og også for udenlandske registrerede køretøjer.

Vinter dæk, markeret M & S (med eller uden pigge), med en slidbane med en mønsterdybde på mindst 3 mm er obligatorisk fra 1 December indtil 31. marts til svensk registrerede køretøjer og påhængskøretøjer og også for udenlandske registrerede køretøjer.

Hvis du er nogensinde i måde usikker om din evne til at køre sikkert i sneen og isen foreslår vi, at du drage fordel af en af "sne tog", der vil tage dig i både sikkerhed og komfort til din skisportssted.Finde vores mere om og reservere en billet på sne toget venligst Klik her

Vinter brændstofspecifikationer er forskellige i vinteren Resorts

Vinter diesel brændstof krav er specifikke for hvert enkelt land, men generelt vil være velegnet for at drive ned til mindst -20 C i de populære vinter resort destinationer i modsætning til UK vinter diesel, som er egnede til-15C.

 

Ikke Get Lost i udlandet!

SatNav kort opdaterer did TomTom og Garmin

Hvis du ikke allerede har en foreslår vi, at du investerer i en senest TomTom sat nav enheder.Ikke kun vil du ikke få tabt, men den nye TomTom grafiske brugergrænseflade er så meget bedre og lettere at følge end andre sat kirkeskib enheder koster to gange prisen.At købe en ny TomTom enhed eller hente de nyeste kort direkte fra TomTom, der tilbyder ferryto.dk kunder så meget som 40% rabat venligst Klik her

Hvis du foretrækker at sammenligne TomTom til andre priser og sad nav enheder såsom Garmin og Navman samt TomTom fra Halfords online venligst Klik her .

 

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Klik her for at kontakte customer care team på ferryto.dk

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører, og over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

På FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter og altid tilbyder vi dig vores lavest tilgængelige færge billet pris med ingen skjulte ekstraelementer på tidspunktet for reservation.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her