Montenegro linjer

Montenegro linjer bil og passager-færge billetter

Montenegro linjer billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Montenegro linjer sejler til og fra havnen i Bar i Montenegro og Bari i Italien og i sommeren mellem Bar og Ancona Italien.

Booking Montenegro linjer billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Montenegro linjer priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Montenegro linjer billetter til og fra havnen i Bar i Montenegro og Bari i Italien og i sommeren mellem Bar og Ancona Italien online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Montenegro linjer er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Montenegro linjer bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Montenegro linjer passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra havnen i Bar i Montenegro og Bari i Italien og i sommeren mellem Bar og Ancona Italien herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort hjælper du afbilde din Montenegro linjer færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Montenegro linjer og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

Montenegro linjer tilbyder fantastisk billetpriser til og fra havnen i Bar i Montenegro og Bari i Italien og i sommeren mellem Bar og Ancona Italien færgen porte.

Sammenlign, booke og betale mindre for Montenegro linjer billetter til og fra havnen i Bar i Montenegro og Bari i Italien og i sommeren mellem Bar og Ancona Italien ved www.ferryto.dk Montenegro linjer

 

Montenegro linjer
Færge billet priser & reservationer


Bog Montenegro linjer billetter
til og fra havnen i Bar i Montenegro og Bari i Italien og i sommeren mellem Bar og Ancona Italien online på forhånd ved Ferryto.dk, og du vil altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Montenegro linjer rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Montenegro linjer billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om Montenegro linjer

Montenegro linjer tilbyde færge sporkrydsninger forbinder Montenegro med Italien.Montenegro linjer sejle fra Bari i Italien til Bar i Montenegro hele året rundt med ca. 3 downloads pr. afsejlinger i hver retning.

Der er også en sommer færge tjeneste kører mellem Ancona til Bar i Italien.

Montenegro linjer

Montenegro linjer er naval selskabet, der forbinder Montenegro til Italien med fast rutefart over hele året.

Flåden består af skibe "Sveti Stefan jeg" og "Sveti Stefan II" forbinder de italienske havne i Bari og Ancona til havnen i Bar i Montenegro.
Bar er afgørende placeret over ruten trafik til Budapest og Belgrado.

Fra Bari (Italien) til Bar (Montenegro) - sæsonbestemt maj / Sept - afrejse næsten hver dag - 16 timer.tur
Fra Bar (Montenegro) til Bari (Italien) - sæsonbestemt maj / Sept - afrejse næsten alle dage - 16 timer tur
Service med m/skib Sveti Stefan, Sveti Stefan II og Alba.

Montenegro linjer har to skibe, Sveti Stefan og Sveti Stefan II udgør den aktuelle Montenegro flåde.

Montenegro linje rute kort

Begge Montenegro linjer skibe er fuldt udstyret fartøjer tilbyder en bred vifte af faciliteter på herunder kvalitet hytter og flyselskab typografi siddepladser, rummelige saloner og restauranter tjener lokale delikatesser og internationalt køkken, om du har lyst til en fuld måltid eller blot en snack.

 


Bedst rådighed Montenegro linjer billet pris gurantee

Bedste Montenegro linjer billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Montenegro linjer-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Montenegro linjer bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Montenegro linjer billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Montenegro linjer billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Montenegro linjer.

Skole & Social Club Montenegro linjer billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Montenegro linjer -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Montenegro linjer gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Montenegro linjer gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Montenegro linjer venligst Klik her

 

Montenegro linjer kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Montenegro linjer erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyder en personlig og økonomisk overkommelig Montenegro linjer fragt og fragt færger reservationen service til og fra havnen i Bar i Montenegro og Bari i Italien og i sommeren mellem Bar og Ancona Italien.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af Montenegro linjer ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Montenegro linjer customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Montenegro linjer billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Montenegro linjer bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Montenegro linjer til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Montenegro linjer færger for den billigste færge billetpriser til og fra havnen i Bar i Montenegro og Bari i Italien og i sommeren mellem Bar og Ancona Italien.