Minoan Lines færger

Minoan Lines færger bil og passager-færge billetter

Minoan Lines Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Minoan Lines Ferries sejler til og fra de færge havne i Grækenland og Italien, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venedig, Piræus og Heraklio.

Booking Minoan Lines Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Minoan Lines Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Minoan Lines Ferries billetter til og fra de færge havne i Grækenland og Italien, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venedig, Piræus og Heraklio online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Minoan Lines Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Minoan Lines Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med den nyeste Minoan Lines Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra færge havne i Grækenland og Italien, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venedig, Piræus og Heraklio, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælpe dig afbilde din Minoan Lines Ferries-færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Minoan Lines Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Minoan Lines Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra de færge havne i Grækenland og Italien, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venedig, Piræus og Heraklio færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Minoan Lines Ferries billetter til og fra de færge havne i Grækenland og Italien, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venedig, Piræus og Heraklio ved www.ferryto.dk Minoan Lines           

 

Minoan Lines færger
Færge billet priser & reservationer


Bog Minoan Lines Ferries billetter
til og fra de færge havne i Grækenland og Italien, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venedig, vil Piræus og Heraklio online i forvejen på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Minoan Lines Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

Du kan hente en Minoan Lines Ferries billetprisen  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Minoan Lines færger

MINOAN LINES ruter omfatter daglige ruter til og fra store kommercielle havn Grækenlands, Piræus til / fra den største by på Kreta, Heraklion.

Det forbinder også store destinationer i Italien (Ancona og Venedig) fra havnene i Patras, Igoumenitsa og Corfu.

Minoan Lines
M inoan linjer
Minoan Lines Forbind i øjeblikket de italienske havne i Venedig og Ancona med de græske havne i Patras, Korfu og Igoumenitsa.

Spa & Gym
Gennemkøre MINOAN LINES H/S/Fs CRUISE EUROPA & CRUISE OLYMPIA, bliver en "enkel tur" den mest spændende og fornøjelig oplevelse nogensinde i værdi for pengene, luksus, personlig pleje og plejemidler.

Forkæl dig selv i en skønhed pleje behandling eller en afslappende damp rum (tyrkisk bad) eller sauna eller endda en massage udføres af professionelle med specialiserede, naturlige skønhedsprodukter... alt om bord!

Minoisk Spa

Minoan Lines har en meget høj kunde tilfredshed sats og i 2006 blev tildelt den prestigefyldte Lloyds liste passager linje i årets.

Hvis uddannelse & øvelse er del af din daglige rutine... kan du besøge vores moderne fuldt udstyret gym om bord og bevare eller endog revitalisere din stil!

-Passagerer i S-H/Fs CRUISE EUROPA & CRUISE OLYMPIA, rejser i DELUXE eller JUNIOR SUITE hytter er forsynet med et gratis motionscenter workout og SPA entrance – af samlede værdi: 15 € pr. person / pr. tur.

Minoisk Gym
B Ars - Disco
Indbydende og beroligende atmosfæren byder velkommen i saloner og barer på Minoan Lines fartøjer, hjælper dig med at slappe af drømme på den endeløse blå hav og himmel og Nyd din kaffe, drikkevarer, dessert, ice cream eller læskedrikke sammen med dine foretrukne tv-program eller en god rejse bog.

Hvis du ønsker at tilbringe en mindeværdig aften, venter vores Disco (**) om bord du med moderne rytmer at vise din dancing talenter!

Restauranter
Du kan gøre dit valg gennem et omfattende Middelhavsområdet og internationale køkken, der vil excite du i vores indbydende og behagelige områder i a la Carte & Self Service restauranter på MINOAN LINES skibe!

MINOAN LINES ekstraordinære kokke tilbyder fremragende kvalitet retter og en stort udvalg af udsøgte smag og kulinariske delikatesser.Sunde retter er tilberedt med autentiske græske produkter af stor smag.

Minoisk Resturant

M inoan linjer er en førende græsk færgeselskab at bruge en flåde af moderne høj hastighed færger.Alle skibe er af nylige opførelse og i tråd med politikken om kvalitet service, sikkerhed og passagerernes komfort.

Flåden

CRUISE OLYMPIA
Længde: 225 mt.
Fart: 27.5 knob
Biler: 963
Bruttotonnage: 54,310
Ro-Ro kapacitet: 3.050 lineær mt.
Passagerer nummer: 2,850

CRUISE EUROPA
Længde: 225 mt.
Fart: 27.5 knob
Biler: 963
Bruttotonnage: 54,310
Ro-Ro kapacitet: 3.050 lineær mt.
Passagerer nummer: 2,850

S-H/F KNOSSOS PALACE
Længde: 214 mt.
Fart: 31.6 knob
Biler: 700
Bruttotonnage: 24,003
Ro-Ro kapacitet: 1.500 lineær mt.
Passagerer nummer: 2.500

 

S-H/F OLYMPIA PALACE
Længde: 214 mt.
Fart: 31.6 knob
Biler: 821
Bruttotonnage: 36,825
Ro-Ro kapacitet: 1,932 lineær mt.
Passagerer nummer: 1,922

S-H/F EUROPA PALACE
Længde: 214 mt.
Fart: 31.6 knob
Biler: 821
Bruttotonnage: 36,825
Ro-Ro kapacitet: 1,932 lineær mt.
Passagerer nummer: 1,922

S-H/F FESTOS PALACE
Længde: 214 mt.
Fart: 31.6 knob
Biler: 700
Bruttotonnage: 24,003
Ro-Ro kapacitet: 1.500 lineær mt.
Passagerer nummer: 2.500

S-H/F IKARUS PALACE
Længde: 200 mt.
Fart: 27 knob
Biler: 819
Bruttotonnage: 29,968
Ro-Ro kapacitet: 2,130 lineær mt.
Passagerer nummer: 1,528

Onboard hver Minoan Lines færgen tjeneste du vil finde alle de faciliteter, du ville forvente af et øverste kvalitet, prisvindende, færgen selskab.Fantastiske restauranter tjener øverste køkken, en række barer og masser af stor underholdning.

En dominerende virksomhed i sektoren passager-færge, der er vokset hurtigt i de sidste 36 år.Et førende græske selskab featuring en ultramoderne flåde af 6 skibe, forbinder havne og mennesker med sikkerhed og komfort.

 


Bedst rådighed Minoan Lines Ferries billet pris gurantee

Bedste Minoan Lines færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Minoan Lines Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Minoan Lines Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Minoan Lines Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Minoan Lines Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Minoan Lines færger.

Gruppe, skole & Social Club Minoan Lines færger billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Minoan Lines færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Minoan Lines Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Minoan Lines Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om gruppe rejse på Minoan Lines færger venligst Klik her

 

Minoan Lines færger kommercielle køretøj, fragt og fragt færger

Minoan Lines færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Minoan Lines Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra færgen havnene i Grækenland og Italien, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venedig, Piræus og Heraklio.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Minoan Lines Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Minoan Lines Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Minoan Lines Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Minoan Lines Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Minoan Lines Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Minoan Lines Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra de færge havne i Grækenland og Italien, Patra, Ancona, Igoumenitsa, Corfu, Venedig, Piræus og Heraklio.