Linda Line Express

Linda Line Express bil og passager færge billetter

Linda Line Express billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Linda Line Express sejler til og fra havne i Tallinn i Estland og havn i Helsinki i Finland.

Booking Linda Line Express billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Linda Line Express priser i realtid og bog billigst tilgængelige Linda Line Express billetter til og fra havne i Tallinn i Estland og havn i Helsinki i Finland online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Linda Line Express er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Linda Line Express bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de nyeste oplysninger om Linda Line Express passage og tidsplaner for alle færger sejler til og fra havne i Tallinn i Estland og havn i Helsinki i Finland, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Linda Line Express færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Linda Line Express og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Linda Line Express tilbyder fantastisk billetpriser til og fra havne i Tallinn i Estland og havn i Helsinki i Finland færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Linda Line Express billetter til og fra havne i Tallinn i Estland og havn i Helsinki i Finland på www.ferryto.dk Linda Line Express

 

Linda Line Express
Færge billet priser & reservationer


Bog Linda Line Express billetter
til og fra havne i Tallinn i Estland og havn i Helsinki i Finland online på forhånd på Ferryto.dk, og du vil altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Linda Line Express rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Linda Line Express billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om Linda Line Express

Lindaliini AS  opererer med høj hastighed håndværk på ruten fra Tallin til Helsinki, der repræsenterer brandet LindaLine Express  begyndelsen fra 1995.

Selskabet mål er at tilbyde hurtig, komfortabel og sikker søgang fra ét centrum til en anden.Lindaliini AS' søster selskab Linda linje Oy er placeret i Helsinki, tilbyder service til kunderne kommer fra Helsinki.

Linda Line Express

L Inda Line Express tilbyder en "Hurtig færgen" tjeneste sejle ruter mellem Helsinki og den estiske hovedstad Tallinn.

Skibe, der drives af Linda Line Express omfatter en "hydrofoilbåd" (Jaanika - bygget specielt til søfart) og en "katamaran". Afgangsstedet for Linda Line Express færgerne i Helsinki er fra den "Makasiini Terminal" og i Tallinn fra "Linnahalli Port" med begge harbour terminaler inden for gåafstand af de respektive bycentre.

Tallinn-Helsinki havet-linjen er en af de travleste internationale passager ruter i verden.Færger krydse den Finske Bugt mellem Tallinn og Helsinki flere gange om dagen, dækker afstanden i ca. 2 til 3 timer.Fra sent forår til sent efterår opererer højhastigheds fartøjer også på ruten, at reducere rejsetiden til blot halvanden time.

Skibe
Linda Line fungerer på to høj hastighed håndværk "Karolin og Merilin"

Linda Line Karolin

"Karolin"

Længde: 45,4 meter, bredde: 12 m, Dybgang: 2,02 meter, slagvolumen: 7840 kW, Max hastighed: 37 knob.

Bar begge på den nedre og øvre dæk, separat bar i Linda klasse
Åbne område i øverste dæk
VIP lounge på øverste dæk

Passagersæder, der udbydes: 
219 Turistklasse 
129 Linda klasse
6 VIP klasse


"Merilin"

Hver af katamaraner kan prale med et indbygget lager.Merlin tilbyder et valg af 2 barer whist Karolin kan også prale af det egne bar facilitet.Ingen begrænsninger mellem Finland og Estland betyder, kan du købe så meget, som du kan lide ombord at få den maksimale fordel fra de tilgængelige store priser ombord.

Længde: 52,6 meter, bredde: 13 meter, Dybgang: 1,5 meter, slagvolumen: 9280 kW, Max hastighed: 37 knob

Linda klasse er adskilt sektion placeret på underste dæk forreste del af skibet i Merilin og på øverste dæk i Karolin.Klassen er for omkring 80 passagerer.Prisen indbefatter en snack en sandwich eller salat, kaffe eller te, forfriskninger, én klasse i vin, øl eller cider og aviser.VIP-klassen er en privat lounge for maksimale 8 passagerer, som nyde førsteklasses service.

Linda linje Merilin

Passagersæder, der udbydes:
245 Turistklasse 
130 Linda klasse 
8 VIP klasse 

2 barer i turistklasse og én separat bar i Linda klasse
Åbne område i øverste dæk
VIP lounge på øverste dæk

Det er placeret i øverste dæk.Loungen er ideel til business konferencer.Prisen indbefatter bredt udvalg af kold og varm mad, kaffe og te, forfriskninger, udvælgelse af alkohol drikkevarer og aviser.

Yderligere oplysninger om udtrykkelig færgedrift transport mellem Helsinki og Tallinn, herunder sejlsport tidsplaner og priser kan ses fra webstedet Ferryto.dk.

 


Bedst rådighed Linda Line Express billet pris gurantee

Bedste Linda Line Express billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Linda Line Express billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Linda Line Express bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Linda Line Express billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At booke Linda Line Express billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Linda Line Express.

Gruppe, skole & sociale Club Linda Line Express billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Linda Line Express -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Linda Line Express gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Linda Line Express gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Linda Line Express venligst Klik her

 

Linda Line Express brugskøretøj, fragt og fragt færger

Linda Line Express erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Linda Line Express fragt og fragt færger reservationen service til og fra havne i Tallinn i Estland og havn i Helsinki i Finland.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Linda Line Express ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Linda Line Express customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Linda Line Express billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Linda Line Express bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Linda Line Express til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Linda Line Express færger for de billigste færge billetpriser til og fra havne i Tallinn i Estland og havn i Helsinki i Finland.