De sydlige færger

Sydlige Ferries bilen og Passenger Ferry billetter

La Méridionale Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for La Méridionale Ferries sejler til og fra Marseille i Frankrig til Ajaccio, Bastia og Propriano på Korsika og Porto Torres på Sardinien.

Booking La Méridionale Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle La Méridionale Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige La Méridionale Ferries billetter til og fra Marseille i Frankrig til Ajaccio, Bastia og Propriano på Korsika og Porto Torres i Sardinien online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med La Méridionale Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog La Méridionale Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste La Méridionale Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra Marseille i Frankrig til Ajaccio, Bastia og Propriano på Korsika og Porto Torres på Sardinien, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din La Méridionale Ferries-færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med La Méridionale Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

La Méridionale færger tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Marseille i Frankrig til Ajaccio, Bastia og Propriano på Korsika og Porto Torres i Sardinien færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for La Méridionale Ferries billetter til og fra Marseille i Frankrig til Ajaccio, Bastia og Propriano på Korsika og Porto Torres i Sardinien ved www.ferryto.dk La Meridionale færger

 

De sydlige færger
Færge billet priser & reservationer


Bog La Méridionale Ferries billetter
til og fra Marseille i Frankrig til Ajaccio vil Bastia og Propriano på Korsika og Porto Torres i Sardinien online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte La Méridionale Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en La Méridionale Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om La Méridionale færger

Sydlige kører en tjeneste fra Marseille i Frankrig til Ajaccio, Bastia og Propriano på Korsika og Porto Torres på Sardinien.

CMN færger sejl 18 til 20 gange om ugen mellem Korsika og fastlandet, 4 sporkrydsninger pr. uge mellem Sardinien og fastlandet, 4 sporkrydsninger pr. uge mellem Korsika og Sardinien.

La Meridionale færger
T HAN VALPESCARA
Skibet er bordede via den bageste rampe.Hvis du har et køretøj, hjælpe et besætningsmedlem dig at parkere på bil dæk.Vi inviterer dig til at træffe enhver bagage og objekter, som du kan bruge under passage med dig (toilet taske, varmt tøj, medicin, bøger osv.). 

I styrbord side giver en Rulletrappens adgang til modtagelse på dæk 8.Elevatorinstallatøren er også tilgængelig.Purser og Maître d'hôtel vil byde dig velkommen der og vil levere du med magnetisk kortet er nødvendige for at åbne din håndbagage og vil forklare du hvor det er beliggende.Passagerer, der rejser i Pullman sæder opfordres også til at check-in ved Reception, før du fortsætter til Pullman Lounge.

Hver aften, "Le Valpescara" Restaurant er åben fra 7 pm til 9.30 pm på dæk 9.Vi tilbyder et udvalg af korsikanske inspirerede retter.Serveres ved bordet og udarbejdet indbyggede af vores kokke, vil du kunne smage alle varianter af "Beauty Ø".

Hvis du søger efter en hurtigere indstilling, opt til "Le Palombaggia" Self service Restaurant.Åben fra 7 pm til 10.30 pm, og beliggende ved siden af restauranten, det tilbyder en bred vifte af retter og produkter til meget overkommelige priser.

For din afslapning eller underholdning har du et valg.På dæk 9, "Le Figuier" Bar er åben indtil 11 pm og på dæk 10, "l'Arbousier" Bar er åben i højsæsonen kun.Drage fordel af dets terrasse i sommermånederne.
Være vores gæst i biografen på dæk 9, ved om 9 pm.Film vises gratis.Andre passagerer foretrækker muligvis også at drage fordel af fornøjelserne af en overfart ad søvejen med en gåtur langs det Promenade dæk (dæk 10).

La Meridionale Resturant

Abuffet Morgenmad serveres ved "Le Palombaggia" Self service Restaurant en time før docking i havn.Få din fyld energi og nyde vor buffet epikuræiske lækkerier: kager, brød, smør, Korsikansk konserves, frisk frugtsalat, alle ledsaget af sort kaffe, mælk kaffe, te eller varm chokolade.

For passagerer, der rejser i hytter:
Til 1, 2, 3 og 4 personer, din Cabin er udstyret med alle faciliteter du kan kræve under passage: justerbar aircondition, brusebad, toilet, håndklæder, shower gel, sæbe, radio.Du vil også finde to flasker af korsikanske kildevand tilsagn, selskabet.

GIROLATA
Du vil bord via en rampe på agterstavnen af skibet.
Hvis du rejser med et køretøj, vil et besætningsmedlem føre dig til en parkeringsplads (på bil dæk på dæk 4).

La Meridionale Cabin
Venligst tage med dig fra dit køretøj eventuelle elementer i bagage kan du under passage (toiletartikler, varmt tøj, medicin, bøger,...).
Af sikkerhedsmæssige årsager forbydes adgang til dit køretøj efter afgang.

På dæk 6 bifalder de Bar Central (Main Bar) du indtil 11 pm og Bar Lido indtil midnat (kun i sæson). Regionale aviser er tilgængelige gratis.
Restaurant på dæk 6 åbner hver aften fra 7 pm til 9.30pm.Til en hurtig bid, vil du sandsynligvis vælge Self-service restauranten.Det åbner fra 7 pm til 10.30pm og er placeret på dæk 6.Selvbetjening Restauranten tilbyder en bred vifte af retter og catering produkter fra startere højre gennem til desserter.

For passagerer, der rejser i hytter:
1, 2, 3 Og 4 personer er hytter alle udstyret med brusere, toiletter, håndklæder, shower gel og sæbe.Du kan også nyde, gratis, af en fjernsyn med de vigtigste nationale kanaler samt Canal +.
Du vil også finde 2 flasker af korsikanske kildevand tilsagn, selskabet.

KALLISTE
Passagerer med køretøjer bestyrelse via en rampe på agterstavnen af skibet, et besætningsmedlem vil føre dig til en parkeringsplads på bil dæk.
Hvis du ikke har et køretøj, bestyrelsen via midtergangen.

La Meridionale Cabin

Venligst tage med dig fra dit køretøj eventuelle elementer i bagage kan du under passage (toiletartikler, varmt tøj, medicin, bøger,...).
Af sikkerhedsmæssige årsager forbydes adgang til dit køretøj efter afgang.En elevator og trapper fører dig til modtagelse.
Når du ankommer modtagelse, vil Purser og Maître d'Hôtel giver dig en perforeret kort-nøgle, der åbner døren til din håndbagage og forklare, hvor kahyt er placeret.

Restaurant på dæk 5 åbner hver aften fra 7 pm til 9.30pm.Til en hurtig bid, vil du sandsynligvis vælge Self-service restauranten.Det åbner fra 7 pm til 10.30pm og er placeret på dæk 6.Selvbetjening Restauranten tilbyder en bred vifte af retter og catering produkter fra startere højre gennem til desserter.

For passagerer, der rejser i en hytte:
1, 2, 3 Og 4 personer er hytter alle udstyret med brusere, toiletter, håndklæder, shower gel og sæbe.Du kan også nyde, gratis, af en fjernsyn med de vigtigste nationale kanaler samt Canal +.
Du vil også finde 2 flasker af korsikanske kildevand tilsagn, selskabet.

CMN La Meridionale er en fransk færgeselskab, som kører færger mellem Frankrig, Korsika og Sardinien.CMN blev etableret i 1931 og begyndte driver fragt ruter til Korsika i 1936.

I 1998, på anmodning af den Transport Office Korsika, CML la Meridionale begyndte personbefordring til øen, og steg dens ydelser for at medtage færger til Sardinien et år senere.

La Meridionale 4 Berth
La Meridionale færger, Girolata, Kalliste og Scandola har venlige personale, kvalitet køkken inspireret af Corsica foretaget og fra friske produkter, Korsikansk musik, rummelige hytter, en biograf og barer.

 


Bedst rådighed La Méridionale Ferries billet pris gurantee

Bedste færger La Méridionale billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige La Méridionale Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte La Méridionale Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt La Méridionale Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Til bog La Méridionale Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på La Méridionale færger.

Skole & Social Club La Méridionale færger billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med La Méridionale færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig La Méridionale Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede La Méridionale Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på La Méridionale Ferries venligst Klik her

 

La færger Méridionale brugskøretøj, fragt og fragt færger

La Méridionale færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig La Méridionale Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra Marseille i Frankrig til Ajaccio, Bastia og Propriano på Korsika og Porto Torres på Sardinien.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de La Méridionale Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte La Méridionale Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende La Méridionale Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog La Méridionale Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med La Méridionale Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg La Méridionale Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra Marseille i Frankrig til Ajaccio, Bastia og Propriano på Korsika og Porto Torres på Sardinien.