Går færge linjer

Går færge linjer bil og passager-færge billetter

Går færgen linjer billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for går færgen linjer sejler til og fra Rijeka på en til Split og Dubrovnik og kroatiske øer Hvar, Korcula og Mljet.

Booking går færgen linjer billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle går færgen linjer priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige går færgen linjer billetter til og fra Rijeka Split og Dubrovnik, såvel som til kroatisk øer Hvar, Korcula og Mljet online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med går færgen linjer er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du går færgen linjer bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med seneste går færgen linjer passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og Hvar, Korcula og Mljet herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne fra Rijeka til Split og Dubrovnik og kroatiske øer hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din går færgen linjer færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med går færgen linjer og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Går færgen linjer tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Rijeka til Split og Dubrovnik og kroatiske øer Hvar, Korcula og Mljet færge porte.

Sammenligne, bog og betale mindre for går færgen linjer billetter til og fra Rijeka til Split og Dubrovnik, samt til kroatisk øer Hvar, Korcula og Mljet ved www.ferryto.dk Går færge

 

Går færge linjer
Færge billet priser & reservationer


Bog går færgen linjer billetter
til og fra Rijeka Split og Dubrovnik, vil samt til kroatiske øer Hvar, Korcula og Mljet online på forhånd på Ferryto.dk, og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte går færgen linjer rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en går færgen linjer billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om går færge linjer

Går en kroatisk færgeselskab er grundlagt i Rijeka, Kroatien i 1947.Går opererer færger, både på indenlandske lokale og kystnære ruter til øer på den kroatiske kyst, såvel som nogle færge ruter til og fra Italien.

Går opererer 33 færger, 5 katamaraner, 1 hydrofoilbåd og nogle klassikere skibe.

Går færge

For at nå nogen af talrige øen attraktioner i Adriaterhavet, bare vælge blandt 36 færger, 8 katamaraner, 1 hydrobus og konventionelle skibe.

Hvis du ankommer i Kroatien fra det vestlige Europa og agter at rejse mod syd af Adriaterhavet eller dalmatiske øer, er god idé at tage en færge i Rijeka om bord på et af går færger (Marko Polo, Dubrovnik eller Liburnija).

De ruter, der forbinder øerne med fastlandet eller med hinanden omfatter følgende øer: 

Cres, Losinj, Rab, Pag, Unije, Susak, Ilovik, Srakane, Ugljan, Pašman, Dugi otok, ist, Molat, Zverinac, Sestrunj, Rivanj, Silba, Olib, Premuda, Iž, Rava, Žirje, Kaprij, Prvić, Zlarin, Brač, Hvar, Šolta, og halvøen Pelješac, Vis, Drvenik Veli og Drvenik Mali, Korčula, Lastovo, Mljet Šipan, Lopud og Koločep.

Går rute kort

Går hytter

Mens rejser sydpå, gøre dine længe drivende timer lettere ved at tage en af vores komfortable skibe i Rijeka, som "Marko Polo", "Dubrovnik" og "Liburnija", som byerne Split og Dubrovnik og vores øer, Hvar, Korčula og Mljet vil tage dig.

Som en øverste niveau sejler oplevelse, vi tilbyder komfortabel indkvartering i hytter eller i skibet ' s luksus suiter, nætter af musik og dans.

Bord Marko Polo og Dubrovnik ud over en række andre spil og Forlystelser, såvel som en rig gastronomiske valg af fremragende mad tilberedt af vores Grand kokken om bord på.


Gastronomiske glæde kan ledsages med høj kvalitetsvine i regionen og andre drikkevarer.Marko Polo og Dubrovnik har leveret til en legerummet for dine børn, et komfortabelt sted for dit kæledyr, og en sikker garage plads til din bil om bord.

Rejser i bil fra Ancona eller Bari (Italien) mod Kroatien, kan du vælge den korteste og sikreste rute ved at få ombord på vores skibe, med hyppige udskiftninger til Dubrovnik, Split eller Zadar.

Håndbagage indkvartering omfatter en god morgenmad, med særlige rabatter ydes for en returflyvning billetter eller gruppe sejladser.

Går Lounge

 


Bedst rådighed går færgen linjer billet pris gurantee

Bedste går færge linjer billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige går færgen linjer-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte går færgen linjer bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt går færgen linjer billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere går færgen linjer billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på går færgen linjer.

Skole & Social Club går færge linjer billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med går færge linjer -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig går færgen linjer gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede går færgen linjer gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på går færgen linjer venligst Klik her

 

Går færge linjer kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Går færge linjer erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig går færgen linjer fragt og fragt færger reservationen service til og fra Rijeka til Split og Dubrovnik, såvel som til kroatisk øer Hvar, Korcula og Mljet.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de går færgen linjer ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte går færgen linjer customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende går færgen linjer billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog går færgen linjer bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med går færgen linjer til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg går færgen linjer færger for den billigste færge billetpriser til og fra Rijeka Split og Dubrovnik, såvel som til kroatisk øer Hvar, Korcula og Mljet.