ISCOMAR færger

ISCOMAR færger bil og passager-færge billetter

ISCOMAR Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Iscomar Ferries sejler til og fra Spanien til Baleares, Denia til Ibiza, Valencia til Palma, Barcelona til Mahon færge havne og fra Palma til Barcelona.

Booking Iscomar Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Iscomar Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige Iscomar Ferries billetter til og fra Spanien til Baleares, Denia til Ibiza, Valencia til Palma, Barcelona til Mahon færge havne og fra Palma til Barcelona online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Iscomar Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Iscomar Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med den nyeste Iscomar Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra Spanien til Baleares, Denia til Ibiza, Valencia til Palma, Barcelona til Mahon færge havne og Palma til Barcelona, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort hjælper du afbilde din Iscomar Ferries-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Iscomar Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

ISCOMAR Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Spanien til Baleares, Denia til Ibiza, Valencia til Palma, Barcelona til Mahon færge havne og fra Palma til Barcelona færgen porte.

Sammenligne, bog og betale mindre for Iscomar Ferries billetter til og fra færgen havne i Spanien til Baleares, Denia til Ibiza, Valencia til Palma, Barcelona til Mahon og fra Palma til Barcelona på www.ferryto.dk ISCOMAR færger

 

ISCOMAR færger
Færge billet priser & reservationer


Bog Iscomar Ferries billetter
til og fra Spanien til Baleares, Denia til Ibiza, Valencia til Palma færge havne, vil Barcelona til Mahon og fra Palma til Barcelona online på forhånd på Ferryto.dk, og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Iscomar Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Iscomar Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om Iscomar færger

ISCOMAR færger blev grundlagt i Palma de Mallorca og har tilbyder færge sporkrydsninger siden 1979.

Som en del af gruppen Contenemar national leder af soecontainere centreret transport og hjælpemaskineri aktiviteter i tilknytning til transport af gods og dets aktiviteter om transport mellem det spanske hovedland og de Baleariske Øer.

ISCOMAR færger

I 1998 ISCOMAR færger åbnet Alcudia Mallorca - Ciutadella Menorca linje, for passagerer, køretøjer og fragt.Denne tjeneste fortsatte med at vokse og på grund af succesen med sin første personbefordring, i 2002 Iscomar Ferries besluttet at indlede en yderligere, to ruter for passagerer og køretøjer, Barcelona - Palma de Mallorca og Denia - Ibiza - Palma de Mallorca.

ISCOMAR færger  opererer mellem det spanske hovedland og de Baleariske Øer.ISCOMAR Ferries sejle fra Spanien til Baleares, Valencia til Palma, Barcelona til Mahon, Denia til Ibiza og Palma til Barcelona.

  • ISCOMAR Pitiusa Nova - Ibiza til Formentera 
  • ISCOMAR Nura Nova - Alcudia til Ciutadella 
  • ISCOMAR Blanca Del Mar - Barcelona og Palma 
  • ISCOMAR Patricia Del Mar - Valentia og Palma 
  • ISCOMAR Carmen Del Mar - Denia, Ibiza og Palma 
  • ISCOMAR Mercedes Del Mar - Palma og Barcelona 
ISCOMAR færger har en flåde af 6 moderne skibe med stor passager og køretøj kapacitet.
ISCOMAR rute kort

Dens færger har komfortable sæder, snack barer, store sovepladser i rummelige hytter, restauranter, boutique, saloner til TV-video.Desuden er alle Iscomar skibe regelmæssigt kontrolleres for at sikre, at alt fungerer korrekt og kontrollere perfekt betingelserne for skibene og deres udstyr.

Som en del af GRUPO CONTENEMAR - relateret national leder af soecontainere transport og hjælpemaskineri aktiviteter til transport af gods - sine aktiviteter er centreret om transport mellem det spanske hovedland og de Baleariske Øer.

I 1998 åbnede Iscomar Ferries Alcudia (Mallorca) - Ciutadella (Menorca) linje, for passagerer, køretøjer og fragt.Denne tjeneste fortsatte med at vokse og på grund af succesen med sin første personbefordring, i 2002 Iscomar Ferries besluttet at indlede en yderligere, to ruter for passagerer og køretøjer: Barcelona - Palma de Mallorca og Denia - Ibiza - Palma de Mallorca.

ISCOMAR FÆRGER FLÅDE

ISCOMAR Ferries opretholde en flåde af seks moderne færge skibe med en stor passagerkapacitet såvel som for enhver form for køretøjet.Med komfortable sæder, bred sovepladser i rummelige hytter, snack barer, restauranter, TV-video lounges, boutique og Solarie din rejse, Iscomar Ferries er ikke kun sikker og komfortabel men økonomisk også.

Skibene, der færge drives af Iscomar færgens og ruter er de sejle:-

ISCOMAR Pitiusa Nova - Ibiza til Formentera
Den mindste af seks færge håndværk drives af Iscomar er katamaran Pitiusa Nova.Denne færgen har sejler Ibiza-Formentera ruten en kapacitet på 302 passagerer og 36 biler.Med en marchhastighed på 30 knob denne moderne fartøj blev lanceret i 2005 transporterer du hurtigt og sikkert fra Ibiza til Formentera øer.

ISCOMAR Nura Nova - Alcudia til Ciutadella
Lanceret i 1998 og for nylig genudrustet services dette skib Alcudia-Ciutadella færgen ruten.
Med en kapacitet på 377 passagerer og 86 køretøjer giver Nura Nova en afgørende gateway mellem de vigtigste Baleariske Øer.Marchhastighed på bare 15 knob gør det muligt for passagerer at nyde en afslappet rejsen og tid til at nyde et måltid i restauranten og gøre nogle shopping mellem øerne.

ISCOMAR Blanca Del Mar - Barcelona og Palma
Lanceret i 2006 ultra moderne Blanc Del Mar ro-pax Iscomar færgen sejler mellem Barcelona og Palma.Catering for både passager transport og kommercielle fragt Blanca Del Mar er en af de mest moderne færger, der sejler i Mediteranian.

Med restauranter, snack barer, butikker, et spil arkade, overlegen håndbagage indkvartering og stade navigationsudstyr dette skib er en af de mest populære valg for passagerer rejser fra Barcelona til Palma.

Iscomar Blanca Del har Mar en nyttelast 399 passagerer og op til 200 biler og lastbiler og en marchhastighed 23 knob.

ISCOMAR Patricia Del Mar - Valentia og Palma
Leverer hurtig komfortable og sparsommelig rejse mellem Valentia og Palma er det Iscomar Patrica DelMar færge skib.Denne ro-pax færge har en kapacitet på 205 passagerer og 110 biler og lastbiler.Lanceret i 2002 og nyrenoverede te tilbyder Patrica Del Mar passagerer en kvalitet restaurant, snackbar, spil arkade, bar og overlegen lønklasse hytter.

ISCOMAR Carmen Del Mar - Denia, Ibiza og Palma
Carmen Del er Mar den bedste måde at starte eller slutte din ferie i Spanien og de Baleariske Øer.Komplet med en piano bar, restaurant, snack bar, diskotek, mødelokale, Solarie, shop, børns Legeplads og rummelige hytter Carmen Del Mar er en fast favorit for alle rejsende.

Iværksatte i 2002 og med en kapacitet på 540 passagerer og 130 biler Carmen Del Mar sejl mellem Denia, Ibiza og Palma.

ISCOMAR Mercedes Del Mar - Palma og Barcelona
Flagskib for Iscomar færger Mercedes Del er Mar den største af seks færger i Iscomar flåden.Lancerede i 2003 Mercedes Del Mar har desuden til en stor kapacitet for fragt og fragt område at foretage 820 passagerer og 400 biler.Iscomar's Mercedes Del Mar færgen sejl mellem Palma og Barcelona.

Ud over en moderne restaurant, snackbar, spil arkade krydstogt Solarie og shop Mercedes Del Mar har skibet kvalitet passagerkahytter sikrer du ankomme til din destination veludhvilet og klar til at nyde dag forude.

 


Bedst rådighed Iscomar Ferries billet pris gurantee

Bedste Iscomar færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Iscomar Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Iscomar Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Iscomar Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Iscomar Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Iscomar færger.

Gruppe, skole & Social Club Iscomar færger billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Iscomar færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Iscomar Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Iscomar Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Iscomar Ferries venligst Klik her

 

ISCOMAR færger kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

ISCOMAR færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Iscomar Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra Spanien til Baleares, Denia til Ibiza, Valencia til Palma, Barcelona til Mahon færge havne og fra Palma til Barcelona.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Iscomar Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Iscomar Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Iscomar Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Iscomar Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Iscomar Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Iscomar Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra de færge havne i Spanien til Baleares, Denia til Ibiza, Valencia til Palma, Barcelona til Mahon og fra Palma til Barcelona.