Irske færger

Irish Ferries bil og passager-færge billetter

Irish Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Irish Ferries sejler til og fra havnen i Dublin, som forbinder til Holyhead og tjenesteydelser udbydes fra Rosslare til Pembroke, Roscoff og Cherbourg.

Booking Irish Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Irish Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige Irish Ferries billetter til og fra havnen i Dublin, som forbinder til Holyhead og tjenesteydelser udbydes fra Rosslare til Pembroke, Roscoff og Cherbourg online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Irish Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Irish Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Irish Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra havnen i Dublin, som forbinder til Holyhead og tjenesteydelser udbydes fra Rosslare til Pembroke, Roscoff og Cherbourg, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort hjælper du afbilde din Irish Ferries-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Irish Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

Irish Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra havnen i Dublin, som forbinder til Holyhead og tjenesteydelser udbydes fra Rosslare til Pembroke, Roscoff og Cherbourg færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Irish Ferries billetter til og fra havnen i Dublin, som forbinder til Holyhead og tjenesteydelser udbydes fra Rosslare til Pembroke, Roscoff og Cherbourg ved www.ferryto.dk Irske færger

 

Irske færger
Færge billet priser & reservationer


Bog Irish Ferries billetter
til og fra havnen i Dublin, som forbinder til Holyhead og tjenesteydelser udbydes fra Rosslare til Pembroke, Roscoff og Cherbourg online på forhånd på Ferryto.dk, og du vil altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Irish Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Irish Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om irske færger

Irske færger drive 4 færge ruter forbindelse mellem Irland og Det Forenede Kongerige og Frankrig i alt.Den irske Port Dublin forbinder til Holyhead og tjenesteydelser udbydes fra Rosslare til Pembroke, Roscoff og Cherbourg.

Rejsen starter det øjeblik du bestyrelsen et af vores luksuriøse to færger, der opererer mellem Holyhead og Dublin.

Irske færger

Største bilen færgen på de irske hav, Ulysses, sejl fra Holyhead til hjertet af Dublin som gør vores Dublin Swift hurtig færge tjeneste, der vil have du i Dublin hurtigst 1 timer og 49 minutter! 

Skotland-Irland Cruise vores uforlignelige irske søforbindelser mellem Larne og Troon eller Cairnryan.Ingen ikke det bedre eller hurtigere.

Hunde rejser gratis med Irish Ferries! Irske færger tilbyde hund venlige rejseudgifter ombord alle deres færger til Irland.I modsætning til resten af Europa er kræver Irland ikke en "selskabsdyr pas" eller særlige jabs, der har til arrangeret måneder i forvejen.Så nyd en sand familiens ferie sammen.

Flåden 

Færgen til Dublin
Rejsen starter det øjeblik du bestyrelsen et af vores luksuriøse to færger, der opererer mellem Holyhead og Dublin.

Største bilen færgen på de irske hav, Ulysses, sejl fra Holyhead til hjertet af Dublin som gør vores Dublin Swift hurtig færge tjeneste, der vil have du i Dublin hurtigst 1 timer og 49 minutter!

Irske rute kort

Irske Dublin Swift

Dublin Swift
Dublin / Holyhead

"Jonathan Swift" er vores hurtige færgen på ruten irske hav.Rejser med en hastighed på 39 knob er din ankomsttid til Holyhead eller Dublin så hurtig som 1 time 49 minutter! 

Ombord der er masser at holde dig og børnene besat og hvorfor ikke opgradere til vores Club Class lounge og nyd storslået havudsigt.

Oscar Wilde
Irland / Frankrig

Oscar Wilde er mest luksuriøse skibet at sejle mellem Rosslare og Frankrig og med lyse luftige hytter, elegante lounges, et bredt udvalg af underholdning og spisning indstillinger, bringer nye niveauer af komfort til vores overnatningsgebyr service.

Irske Oscar Wilde

Den forbløffende mængde af mad og drikke vi tage Oscar Wilde illustrerer virkelig omfanget af operationer.Hvert år vi transportere ca. to hundrede tusinde passagerer.

5 Star - dobbeltseng Suite med vindue
Mængde: 15 Luksushytter
Beliggende ovenfor linjen vand på dæk 8
Faciliteter:
Luft konditioneret, en-suite og med fuld størrelse dobbeltseng
Kabinepersonalet er egnet for barnesenge (Pre-bookable som en statist)
Siddeområde – settee konverterer til en egnet til én voksen eller 2 småbørn seng

Irske Oscar Wilde
Flat Screen TV med et valg af satellit-kanaler
Buksepresse og hårtørrer
Gratis Morgenmad til 2 personer i restauranten Berneval
Gratis frugt kurv og minibar med vin, øl, sodavand og vand
Udpegede håndbagage steward.

Ulysses
Dublin / Holyhead

Når du ankommer til Ulysses, du onboard største bilen færgen på det irske hav!Omfanget af dette skib er virkelig imponerende.Der er så meget at gøre fra en walking tour skibets til spisning i stil.Se fordelene ved vores Club Class lounge har at tilbyde, slappe af og nyde en gratis snack og en drink samtidig oplever panorama havudsigt.

Bygget i Aker Finnyards i Rauma, Finland, blev Ulysses bygget mellem midten af 1999 og Feb.2001 til en samlet pris på €100 millioner!Det står 12 dæk høj og sin bruttotonnage 50,938 tons og er den største bil færgen på det irske hav!

Ulysses opererer to tilbagesendelse afsejlinger mellem Dublin Port og Holyhead hver dag med en sejle tid på lidt over tre timer.Dette betyder, at hun på kun én enkelt dag af operationer, har kapacitet til at transportere 5,368 biler eller 960 leddelte lastbiler over det irske hav!

2 Seng vindue Suite
Beliggende ovenfor linjen vand på dæk 10
Faciliteter:
Aircondition, en-suite med 2 senge en rummelig lounge område med TV og te og kaffe faciliteter.Der er et køleskab.Omfatter prioriterede Boarding til bilister.

Irske Ulysses Cabin
Øgende over andre fartøjer i en højde af 167 meter 51, fra køl til masten.Med næsten 3 mil parkering plads til 1,342 biler eller 240 leddelte lastbiler pr. sejler ingen andre personbil kan færge i verden matche dens køretøjet bæreevne.

De fleste vigtigere er imidlertid Ulysses kan transportere op til 2.000 passagerer og besætning om bord pr. sejlads!

Isle of Inishmore
Rosslare / Pembroke

Hvis du ønsker at rejse i stil være ikke du skuffet over Isle Inishmore.Det er en af Europas største, godt rustet, mest moderne bil færger og om bord vil du opdage en lang række miljøer til at slappe af og nyde selv herunder Club Class loungen.

Irske Isle of Inishmore

Vi er her for at hjælpe dig med at træffe meget de fleste af din rejse.
Bygget i Rotterdam, Isle Inishmore tog 15 måneder at konstruere til en pris på €80 mio.Hun angivet tjeneste på 4th oktober 1996 på ruten Dublin Holyhead og krydser det irske hav fire gange om dagen.

Isle of Inishmore, som er irsk til "Store Ø", er ligesom en befolkede ø, og som sådan tilbyder alle faciliteter og bekvemmeligheder, at folk forventer.Alt fra opvarmning, belysning, vand, spildevand og renovation til underholdning, mad og drikke skal grundigt planlægges og overvåges for at sikre standarder bevares.

7 mil / 11.26km af elektriske kabler, hvoraf nogle er tilsluttet over fem hundrede lys fittings i passagerområder alene, give os magt til at køre denne lille ø.Vores primære navigationsmæssige system er også øverste hak og bruger op til otte satellitter for at fastsætte vores holdning til inden 33 ft/10 m.Bedst rådighed Irish Ferries billet pris gurantee

Bedste irske færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Irish Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Irish Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Irish Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Irish Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Irish Ferries.

Gruppe, skole & Social Club Irish Ferries billet reservationer

Diskonteret grupperejser med irske færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Irish Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Irish Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.For flere oplysninger om gruppe rejse på Ferries Irish venligst Klik her

 

Irish Ferries brugskøretøj, fragt og fragt færger

Irish Ferries erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Irish Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra havnen i Dublin, som forbinder til Holyhead og tjenesteydelser udbydes fra Rosslare til Pembroke, Roscoff og Cherbourg.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Irish Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Irish Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Irish Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Irish Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Irish Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælge Irish Ferries færger for de billigste færge billetpriser til og fra havnen i Dublin, som forbinder til Holyhead og tjenesteydelser udbydes fra Rosslare til Pembroke, Roscoff og Cherbourg.