Sammenlign bog og betale mindre for færge billetter på www.ferryto.dk  

 

Rejser, ferie & opdeling forsikring 


Opdeling og nyttiggørelse forsikring . Vi anbefaler, at du tage ud passende europæiske opdeling dækning med vejkontrol bistand og rejseforsikring, der ville også dækker eventuelle udgifter til lægebehandling som følge af en ulykke.

Hvis du ikke allerede har opdeling og nyttiggørelse forsikring, eller hvis din eksisterende forsikring ikke dækker du uden for dit land, foreslår vi, at du drage fordel af Dette tilbud der dækker du med mere end én vejkontrol tjeneste i både Det Forenede Kongerige og EU.

Som en velkommen bonus Swinton tilbyder frie UK og EU fordeling og nyttiggørelse dække til Ferryto.dk klienterne til de første tre måneder.

For fordeling, inddrivelse og rejse forsikring fra Swinton venligst Klik her .

Det er også ekstremt vigtigt at du:-

  • Spørg din forsikringsselskab at du er forsikret for at drive i udlandet
  • Kontroller, om du har brug for et grønt kort / Visa for det land, du besøger
  • Kontrol, om du har brug for en International kørsel tillade
  • Stifte selv med drivende lovgivningen i de lande, som du besøger
  • Service dit køretøj før de forlader Det Forenede Kongerige og i det mindste kontrollere din olie og vand
  • Kontroller, at din køretøjet opfylder koeretoejet kravene i de lande, som du besøger

Til rejse og ferie forsikring Ferryto.dk kun anbefaler Columbus rejseforsikring . Deres forsikring kan koste et eller to pund mere end andre forsikringsselskaber, men de har det højeste niveau af dækning og de laveste obligatorisk overskydende samfinansiering i tilfælde af en fordring og dette gør Columbus ferie forsikring den bedste værdi for pengene.Du bliver tilbudt valget af tilføje rejseforsikring, når der bookes din færge billet ved ferryto.dk, men hvis du foretrækker at købe direkte fra Columbus venligst Klik her

 

Yderligere oplysninger om opdeling & Vejkontrollen bistand

Familie med opdelt bil

Når problemer kommer banker, som du vil kalde: den billigst, den største eller ville du pluk fra resten? 

Opdeling dækning er en af disse ting du købe men håber, at du aldrig skal bruge.På én gang, når du havde besluttet at få nogle, at valget var simpel: AA eller RAC?De er stadig den mest populære, optælling 22 millioner medlemmer indbyrdes.

Næste, grønt Flag fik vil, og mest på det seneste, en flok konkurrenter har tilsluttet sig i, hvert tilbyder at redde du når tingene bliver grim.Du kan selv købe en get-din-startside pakke fra dit lokale supermarked.Priser for mange er temptingly hvordan: hvordan ds kun £25 for et års dækning lyd?

Der er tilbud derude, og du kan kun vælge whver's billigste.Stop og tror, selvom.Når din bil conks, ikke kun vil du en person til at komme hurtigt, du vil også dem til at være en erfaren motordrevne-fixer, godt uddannede og høflig.

Så som at vælge – går du:

Den største?

Automobile Association har 15 millioner medlemmer og 3000 patruljer.Hvis du ringe til dem, du der garanteres et af deres eget personale i en fuldt udstyret van.De har besvaret 100 millioner billedforklaringer til dato, og personale er uddannet: de er endog lært hvordan du forklare, hvad er der galt med medlems biler på almindeligt dansk.Responstid er typisk 40 minutter, og 16 gange ud af 20, de får du på din vej inden for minutter.Men den organisation, der en gang faktureret selve ' fjerde nødsituationer tjenesten' (efter politi, brand og ambulance) har cut sin flåde af patruljer ved 500 i de sidste tre år og er nu flyttet til at reducere dens antal nat patruljer ved at bede nogle redning medarbejdere til at arbejde "on call" mellem 2 am og 6 am. At få et tilbud til Civilstandskommission opdeling og Vejkontrollen bistand fra The AA venligst Klik her

Ene med flere patruljer pr. medlem?

RAC har 1650 patruljer for sine medlemmer, 7 millioner, så det har mere pr. medlem end enhver rival.Den hævder et identisk 40 minutters typiske svar og også dets patruljer fastsætte 16 ud af 20 opdelinger ved vejsiden.Og ligesom AA, hvis du bryder ned, du bliver lovet et besøg fra en RAC mand eller kvinde, og ikke en person fra en lokal garage.AA og RAC tilbyder lignende servicepakker og konkurrere indædt på prisen.

Den billige ene?

Green Flag koster mindre at tiltræde end AA eller RAC.Det har 5 millioner medlemmer, mange signeret via opdeling forsikringspolicer købte fra Tesco eller Saga.Det dsn't drive sin egen flåde af besætningen og køretøjer, men der er 160 lastbiler i Green Flag farver, ejet og køres uafhængigt.Det har 550 garager på sine bøger, der kan mønstre 4400 nyttiggørelse køretøjer.Hvor hurtigt vil de ankommer?Tja, hvis det tager længere tid end en time, giver du£10.Green Flag siger det holder sine penge til 17 ud af 20 opkald, men ikke sige, hvor mange tenners det hænder i et år.Lad os sætte en anden måde: du har en 3 i 20 chance for venter over en time.Green Flag har en sammenkobling med over 20 øverste forsikringsselskaber.Så hvis du forsikre din bil med Sainsburys og købe opdeling dækning som en ekstra, grønt Flag leverer tjenesten.

Resten?

Der er over et dusin forskellige tjenester til varierende priser.De fleste motorkøretøjsforsikring tilbyder nu opdeling dækning som en tilføjelse, ofte til lave priser.Læs småt før køb.Green Flag fungerer for over 20 af største forsikringsselskaberne herunder Zürich, Sheilas hjul og Sainsbury's.

Bør jeg holde sig med den grundlæggende tjeneste eller layouter ekstra til dækning-alle, gøre-alt pakke?

Når grundlæggende dækning med omkostningerne, AA £34 i et år, men med alle-the-dikkedarer det fungerer på £172, det er en mægtig spørgsmål.Men takket være AAS og RACS fire ud af fem vejkontrol rettelser, regner vi, at den grundlæggende dækning er nok.Hvis du er afhængig af din bil fuldstændig til arbejde og fritid, og regelmæssigt criss-cross landet i det, full recovery service er en retfærdig satsning.Ellers skulle glemme den.


Vil de altid slå?

Generelt set, ja.Men bruge dem alt for ofte, og du får slidt din velkommen.AA skriver til dig efter fjerde opfordringen i et år til at advare, kører tjenesten gratis efter den femte besøg.Derefter får de kommer kun, hvis du betaler en ekstra £95 pr. besøg.De andre arbejde til lignende grænser, selvom visse forsikrings-baserede skemaer stop efter kun fire billedforklaringer.Grøn Flag, siger dog det sætter ingen grænse på billedforklaringer.

Hvis en tilbagevendende fejl gør du bryde to gange, vil de fleste også nægte at komme ud, hvis andet opkald er inden fire uger efter først.

Hvornår er de travleste?

Den første uge af januar.Tusinder vende hjem efter nytår pause, trodset dybder vinter.

Vil de ændre hjulknap efter en gennemboring? Ungarsk Vizsla George med hans ejer

Ja.Hvis du har den korrekte reservedele, vil de gøre det der og derefter.

Hvis jeg sætter forkert slags brændstof ved en fejltagelse i min bil, ?

AA og RAC vil blår du til garage, kan dræne kampvognen og tømning af motoren.Men du skal betale den igangværende sats for reparationerne.

Kan jeg kalde dem for hjælp efter en ulykke?

Ja.De vil deltage i, men du bør forvente en stykliste, hvis de blår din bil.Du kan frigøre omkostningerne fra din motordrevne forsikringsgiveren.

Hvad er mærkelige opdeling historien bekendt?

George hunden (billedet, højre) tager småkage her.Hans ejer kaldes AA, fordi hendes bil ikke vil starte.Patrulje manden bemærket, at bilens startspærreanordning chippen, indbygget i dens keyfob manglede.Og nøglen havde vovse tænder varemærker i dens plast øverst.Havde George, en ungarsk Vizsla, sluges chippen?AA manden forsøgte et eksperiment: han lagt hunden i bilen.Sikre nok med George om bord på motoren er startet.Én gang karakter havde 'taget sin kurs», startspærreanordning chip og bil blev genforenet.Og George?Sidst havde vi hørt, var han none the worse for sin eventyr.