Hellenic Middelhavsområdet linjer

Hellenic Middelhavsområdet linjer bil og passager-færge billetter

Hellenic Middelhavet linjer billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Hellenic Middelhavet linjer sejler til og fra det græske fastland og græske øer til Brindisi, Patras, Paxi, Zanti, Cefalonia og Corfu.

Booking Hellenic Middelhavet linjer billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Hellenic Middelhavet linjer priser i realtid og bog billigst tilgængelige Hellenic Middelhavet linjer billetter til og fra det græske fastland og græske øer til Brindisi, Patras, Paxi, Zanti, Cefalonia og Corfu online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Hellenic Middelhavet linjer er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Hellenic Middelhavet linjer bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Hellenic Middelhavet linjer passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra det græske fastland og græske øer til Brindisi, Patras, Paxi, Zanti, Cefalonia og Corfu, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Hellenic Middelhavet linjer færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Hellenic Middelhavet linjer og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Hellenic Middelhavet linjer tilbyder fantastisk billetpriser til og fra det græske fastland og græske øer til Brindisi, Patras, Paxi, Zanti, Cefalonia og Corfu færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Hellenic Middelhavet linjer billetter til og fra det græske fastland og græske øer til Brindisi, Patras, Paxi, Zanti, Cefalonia og Corfu ved www.ferryto.dk Hellenic Middelhavsområdet linjer

 

Hellenic Middelhavsområdet linjer
Færge billet priser & reservationer


Bog Hellenic Middelhavet linjer billetter
til og fra det græske fastland og græske øer til Brindisi, Patras, Paxi, Zanti, vil Cefalonia og Corfu online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Hellenic Middelhavet linjer rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Hellenic Middelhavet linjer billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om Hellenic Middelhavsområdet linjer

Hellenic Middelhavsområdet linjer tilbud-færgen sporkrydsninger fra Italien til Grækenland.Linjerne færge afvige fra Italien til det græske fastland, som forskellige græske øer.

Mange af sporkrydsninger fravige Brindisi og sejle til forskellige punkter i Grækenland.Fra Brindisi der færge sporkrydsningers modstandsevne mod Patras, Igoumenitsa, Korfu, Paxi og Cephalonia.

Hellenic Middelhavsområdet linjer

Fra Brindisi der færge sporkrydsningers modstandsevne mod Patras, Igoumenitsa, Korfu, Paxi og Cephalonia.Ikke alle grænseovergangssteder er tilgængelig året rundt, men alle udbydes under spidsbelastning ferie gange.

Hellenic Middelhavet linjer tjenesteydelser denne rute så ofte som seks gange om ugen i højsæsonen.Den samlede varighed for Brindisi til Patras tur er 16 timer, 30 minutter.

Fra Brindisi til Igoumenitsa findes der tjenesteydelser året rundt, tre gange om ugen i ikke-ferie måneder og op til seks gange om ugen på højeste ferie måneder.Færge rejsens varighed er ca. 9 timer, 30 minutter.

Fra Brindisi til Corfu, afsejlinger er tilgængelige seks gange pr. uge i månederne juli og August, men endnu en top sommer sæson er over, afsejlinger falde til én til to gange pr. måned i løbet af vinteren.Den samlede varighed for denne tur varer 12 timer, 45 minutter.

Brindisi til Cephalonia, ligesom Korfu, har afsejlinger seks gange pr. uge i August, men én gang vintermånederne i, sporkrydsninger er reduceret til blot fire til fem gange i en periode, en måned.Færge sporkrydsninger på denne rute kan også blive vejrforhold og kundebehov.Passage er 14 timer, 30 minutter i varighed.

HML rute kort

Hellenic Middelhavet Line færger fra Brindisi til Paxi er kun tilgængelig fra juni til September, med antallet af sporkrydsninger afhængige af vejr og efterspørgsel.Under August stige sporkrydsninger til to afsejlinger pr. uge.Den samlede tid for denne rute er 19 timer, 30 minutter.

HML blev oprettet i 1901 i Konstantinopel, Tyrkiet, af to brødre fra de Ioniske øen Cefallonia.Selskabet på dette tidspunkt driver skibe sammenkædning Sortehavet havne med Konstantinopel, Thessaloniki, Volos, Piræus og andre havne i Adriaterhavet.

 


Bedst rådighed Hellenic Middelhavet linjer billet pris gurantee

Bedste Hellenic Middelhavsområdet linjer billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Middelhavet linjer-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Hellenic Middelhavet linjer bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Hellenic Middelhavet linjer billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Hellenic Middelhavet linjer billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Hellenic Middelhavet linjer.

Skole & Social Club Hellenic Middelhavsområdet linjer billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Hellenic Middelhavsområdet linjer -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Hellenic Middelhavet linjer gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Hellenic Middelhavet linjer gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.For flere oplysninger om gruppe rejse på linjer Hellenic Mediterranean venligst Klik her

 

Hellenic Middelhavsområdet linjer brugskøretøj, fragt og fragt færger

Hellenic Middelhavsområdet linjer erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Hellenic Middelhavet linjer fragt og fragt færger reservationen service til og fra det græske fastland og græske øer til Brindisi, Patras, Paxi, Zanti, Cefalonia og Corfu.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af Hellenic Middelhavet linjer ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Hellenic Middelhavet linjer customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Hellenic Middelhavet linjer billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Hellenic Middelhavet linjer bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Hellenic Middelhavet linjer til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Hellenic Middelhavet linjer færger for den billigste færge billetpriser til og fra det græske fastland og græske øer til Brindisi, Patras, Paxi, Zanti, Cefalonia og Corfu.