GA færger

GA færger bil og passager-færge billetter

GA Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for GA-færger sejler til og fra havne i Piræus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini og Dodekaneserne og mellem Aghios Konstantinos og Sporades islands.

Booking GA Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle GA Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige GA Ferries billetter til og fra havne i Piræus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini og Dodekaneserne og mellem Aghios Konstantinos og Sporades islands online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med GA Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du GA Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste GA Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra havne i Piræus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini og Dodekaneserne og mellem Aghios Konstantinos og Sporades øerne herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din GA Ferries-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med GA Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

GA Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra havne i Piræus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini og Dodekaneserne og mellem Aghios Konstantinos og Sporades islands færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for GA Ferries billetter til og fra havne i Piræus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini og Dodekaneserne og mellem Aghios Konstantinos og Sporades islands ved www.ferryto.dk GA færger    

 

GA færger
Færge billet priser & reservationer


Bog GA færger billetter
til og fra havne i Piræus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini og Dodekaneserne og mellem Aghios Konstantinos og Sporades vil øer online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte GA Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en GA Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om GA færger

Skibene iGA færger Forbind daglige Piræus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini og Dodekaneserne.De gør også daglige ture mellem Aghios Konstantinos og Sporades islands.

Som firmaet skylder 5 højhastighedsadgang til fartøjer.Den ældste ene blev bygget i 1996 og de yngste én i 2005, på skibsværfter i Holland og Australien.De er alle katamaran-passager/køretøjet færger og kan foretage hundredvis af passagerer og køretøjer til Cyclades øer, Grækenland.

GA færger

Udover populære øer omfatter GA Ferries altid i sin Ruteangivelse øer af den "øde" linje, der er øer, er ikke en fælles destination, på grund af deres geografiske beliggenhed eller deres lav befolkningstæthed, eftersom et af de grundlæggende principper for GA Ferries er at behandle alle øboerne transport behov med respekt, uanset hvordan remote de kan være.

Jet Ferry 1: Dets faciliteter inkluderer økonomi og første klasses pladser, økonomi og første klasses barer, fjernsynsapparater, en Gaveshop, Aircondition, ikke rygerområder, WC til deaktiveret, selskabsdyr hytter og en løn telefon.

Anthi-Marina F/B: Denne færge har økonomi og første klasses pladser, økonomi og første klasses barer, en restaurant, fjernsynsapparater, en Gaveshop, et modtagelsesområde, en boardingafvisning Rulletrappens, Aircondition, ikke rygerområder, hytter og WC til deaktiveret, selskabsdyr hytter og en løn telefon.

Daliana F/B: Blandt faciliteter, dette skib, økonomi og første klasses pladser er inkluderet, samt økonomi og første klasses barer, fjernsynsapparater, en restaurant, et modtagelsesområde, en Gaveshop, Aircondition, ikke rygerområder, smykker forvaring områder, hytter og WC til handicappede og selskabsdyr hytter, mens det vil snart have en ATM-tjeneste og en løn telefon.

GA færger siddepladser

M Arina F/B: Det giver passagerer med økonomi og første klasses pladser, økonomi og første klasses barer, en restaurant, fjernsynsapparater, et modtagelsesområde, en Gaveshop, Aircondition, ikke rygerområder, hytter og WC til deaktiveret, selskabsdyr hytter, en betalingstelefon og en disco.Det vil snart have en ATM-tjeneste.

Milena F/B: Dets faciliteter inkluderer økonomi og første klasses pladser, økonomi og første klasses barer, en restaurant, fjernsynsapparater, en Gaveshop, et modtagelsesområde, Aircondition, ikke rygerområder, hytter og WC til deaktiveret, selskabsdyr hytter og en betalingstelefon.Det vil snart have en ATM-tjeneste.

Rodanthi F/B: Dens tjenestegrene om bord omfatter økonomi og første klasses pladser, økonomi og første klasses barer, en restaurant, fjernsynsapparater, et modtagelsesområde, en Gaveshop, Aircondition, ikke rygerområder, hytter og WC til deaktiveret, selskabsdyr hytter, en løn telefon og en disco, mens det vil snart have en ATM service og boardingafvisning rulletrapper.

Romila F/B: Denne færge har økonomi og første klasses pladser, økonomi og første klasses barer, en restaurant, fjernsynsapparater, et modtagelsesområde, Aircondition, ikke rygerområder, hytter og WC til deaktiveret, selskabsdyr hytter samt en betalingstelefon.

Dimitroula F/B: Dette skib tilbyder økonomi og første klasses pladser, økonomi og første klasses barer, fjernsynsapparater, en restaurant, et modtagelsesområde, en Gaveshop, Aircondition, ikke rygerområder, hytter og WC til deaktiveret, selskabsdyr hytter og en løn telefon, mens det vil snart have en ATM-tjeneste.

Selskabet gør sit bedste at tilbyde sine passagerer en afslappende og sikker rejse, ikke kun med dets komfortable skibe, men også med ruter på selv de mindre og mindre populære græske øer, som Anafi, agencées, Lipsi og Sikinos.

Alle færgerne har på self-service restauranter, forbereder du velsmagende retter dagligt, som du kan ledsage med friske salater, søde ørkener, frugt og forfriskninger.

GA færger hytter
Nogle af skibene har spisning restauranter, hvor du kan opdage en række lækre valg.

En fastfood restaurant er tilgængelig på færgen Anthi Marina kun.Der er indbyggede underholdning med en Disco og nyde en drink eller en frisk saft skibets rullepaneler.Børn kan også nyde turen, spiller og have det sjovt i specialdesignet playlands.

 


Bedst rådighed GA Ferries billet pris gurantee

Bedste GA færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige GA Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte GA Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt GA Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere GA Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på GA færger.

Gruppe, skole & Social Club GA færger billet reservationer

Diskonteret grupperejser med GA færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig GA Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede GA Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på GA Ferries venligst Klik her

 

GA færger kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

GA færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig GA Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra havne i Piræus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini og Dodekaneserne og mellem Aghios Konstantinos og Sporades islands.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de GA Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte GA Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende GA Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog GA Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med GA Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg GA Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra havne i Piræus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini og Dodekaneserne og mellem Aghios Konstantinos og Sporades islands.