Fjord Line

Fjord Line bil og passager-færge billetter

Fjord Line billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Fjord Line sejler til og fra Hirtshals til Kristiansand og fra Hirtshals til Stavanger og Bergen og fra Langesund til Hirtshals.

Booking Fjord Line billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Fjord Line priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Fjord Line billetter til og fra Hirtshals til Kristiansand og fra Hirtshals til Stavanger og Bergen og Langesund til Hirtshals online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Fjord Line er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Fjord Line bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Fjord Line passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra Hirtshals til Kristiansand og Hirtshals til Stavanger og Bergen og Langesund til Hirtshals herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Fjord Line-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Fjord Line og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

Fjord Line tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Hirtshals til Kristiansand og fra Hirtshals til Stavanger og Bergen og fra Langesund til Hirtshals færgen porte.

Sammenligne, bog og betale mindre for Fjord Line billetter til og fra Hirtshals til Kristiansand og fra Hirtshals til Stavanger og Bergen og fra Langesund til Hirtshals ved www.ferryto.dk Fjord Line

 

Fjord Line
Færge billet priser & reservationer


Bog Fjord Line billetter
til og fra Hirtshals til Kristiansand og fra Hirtshals til Stavanger og Bergen og Langesund til Hirtshals online på forhånd på Ferryto.dk, og du vil altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Fjord Line rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Fjord Line billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om Fjord Line

Fjord Line tilbyder fragt af alle typer af fragt kombination af semi påhængskøretøjer, bulk påhængsvogne og andre dækslast.

Vi gør vores bedste for at tilbyde dig en fleksibel og skræddersyet komfort ombord vores færger.

Fjordline

Ombord kan du shoppe skattefrit til gode priser, spise lækker mad i en af vores 3 restauranter, slappe af og nyde god musik og underholdning.Ankomme friske og afslappet ved ankomsten i Norge.

Onboard den Fjord Line MS Bergensfjord færgen sejler ruten mellem Hirtshals Stavanger (Risavika) og Bergen.

Færgen er et kombineret passager- og fragttakster skib med et fantastisk tilbud af restauranter, saloner og komfortable hytter.

Færge sejl med krydstogt gæster, busser, biler, campingvogne, motorhomes, motorcykler og lastbiler.

Onboard den Fjord Line Express tage færgen fra Hirtshals til Kristiansand i Norge i blot 2 timer og 15 minutter.Færgen sejler med retfærdig sejt træk besøgende, busser, biler, campingvogne, motorhomes og motorcykler.

Fjord rutekort
S spise
Grundlæggende (Airplane sæde - inkluderet i billetprisen)
Large lounge på dæk 2 med økonomi sæder med en lille tabel (på en flade). Sædet er reserveret under hele passage.Det er muligt at købe mad ombord i skibets restauranter.Egnet til gæster i en kørestol.Passageren må rejse med et køretøj med en maksimal højde på 1.95m.

Hytter 
Der findes flere kategorier af hytter til at vælge fra onboard MS Bergensfjord.

Alle hytter har badeværelse med brusebad og et toilet.Den differentieres efter størrelse, indretning og standard, fra økonomi kahytter til vores øverst-of-the-line, Fjord klasse, som er komfortable og luksuriøse.

Vi har også specielt designet hytter for Funktionshæmmede.Rygning er ikke tilladt i nogen af vores hytter, som er beliggende på dæk 4 og 5.

Fjord hytter

C omfort (Komfort sæde herunder tabellen på det øverste dæk)
For de rejsende, som ønsker en behagelig lounge med komfortable sæder omkring en tabel.Sæder er i grupper af fire, seks og otte omkring en tabel.Sædet er reserveret under hele passage.Det er muligt at købe mad ombord i skibets restauranter.Ikke egnet til gæster i en kørestol.

Komfort med altomfattende Buffet (Øverste dæk)
For de rejsende, som ønsker en behagelig lounge med komfortable sæder omkring en tabel.Omfatter en buffet med skandinavisk fødevarer.Tabellen buffet vil være tilgængelig frem til 30 minutter før ankomst.Mineralvand, øl, vin og kaffe er inkluderet (ingen øl eller vin inkluderet i morgenmaden). Sædet er reserveret under hele passage.Ikke egnet til gæster i en kørestol.

Fjord Line Express har blå bånd til passage af Atlanterhavet med en gennemsnitshastighed af 44.6 knob (80 km/h). Skibet afsejler fra April til September: op til tre gange dagligt mellem Hirtshals Kristiansand - i blot 2 timer og 15 minutter.

Nye cruise færger 
MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord 

Fjord Line har startet en spændende rejse.Splinterny cruise-færger, MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord, vil være klar til at optage vores passagerer i 2012/2013.

De nye skibe har en dødvægt 3,900 tons og en samlet længde på 170 meter.Hvert skib vil tilbyde 306 hytter, hvoraf mange vil være suiter, og kan rumme 1.500 passagerer.Lastdæk vil have kapacitet til 600 personlige køretøjer eller et mindre tal i kombination med større lastbiler og fragt.

Det vil være et helt nyt koncept, med daglige Afgivelser fra hver havn samtidig, større skibe med moderne faciliteter af alle former, en lang række restauranter, cafeer og barer, shopping og helt nye underholdning begreber.

På disse sider er du velkommen til at udforske Fjord Lines nye skibe.Ved at præsentere skibene håber vi at give dig en hurtig indsigt hvad der er til at komme og holde dig ajour om fremskridt.Vi ser frem til at byde velkommen du onboard 1.Oktober 2012.

Nyd rejse og The Express færge til Norge i komfortable sæder, spise en nice morgenmad, frokost eller middag og drage fordel af tilbud i vores skattefrit shop.

 


Bedst rådighed Fjord Line billet pris gurantee

Bedste Fjord Line billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Fjord Line-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Fjord Line bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Fjord Line billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Fjord Line billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Fjord Line.

Skole & Social Club Fjord Line billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Fjord Line -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Fjord Line gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Fjord Line gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Fjord Line venligst Klik her

 

Fjord Line brugskøretøj, fragt og fragt færger

Fjord Line erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Fjord Line fragt og fragt færger reservationen service til og fra Hirtshals til Kristiansand og Hirtshals til Stavanger og Bergen og fra Langesund til Hirtshals.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af Fjord Line ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Fjord Line customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Fjord Line billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Fjord Line bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Fjord Line til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Fjord Line færger for den billigste færge billetpriser til og fra Hirtshals til Kristiansand og Hirtshals til Stavanger og Bergen og Langesund til Hirtshals.