Finnlines færge

Finnlines færge bil og passager-færge billetter

Finnlines færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Finnlines færgen sejler til og fra Helsinki til Tyskland og Polen, Naantali til Kapellskär og Malmö til Travemünde og også en forbindelse mellem Tyskland, Letland og Rusland.

Booking Finnlines færge billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Finnlines færge priser i realtid og bog billigst tilgængelige Finnlines færge billetter til og fra Helsinki til Tyskland og Polen, Naantali til Kapellskär og Malmö til Travemünde og også en forbindelse mellem Tyskland, Letland og Rusland online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Finnlines færge er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Finnlines færge bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Finnlines færge passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra Helsinki til Tyskland og Polen, Naantali til Kapellskär og Malmö til Travemünde og også en forbindelse mellem Tyskland, Letland og Rusland herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Finnlines færge færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Finnlines færge og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glade.

Finnlines færgen tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Helsinki til Tyskland og Polen, Naantali til Kapellskär og Malmö til Travemünde og også en forbindelse mellem Tyskland, Letland og Rusland færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Finnlines færge billetter til og fra Helsinki til Tyskland og Polen, Naantali til Kapellskär og Malmö til Travemünde og også en forbindelse mellem Tyskland, Letland og Rusland på www.ferryto.dk Finnlines færger

 

Finnlines færger
Færge billet priser & reservationer


Bestille Finnlines færge billetter
til og fra havne i Helsinki til Tyskland og Polen, Naantali til Kapellskär og Malmö til Travemünde og også en forbindelse mellem Tyskland vil Letland og Rusland online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Finnlines færge rute, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Finnlines færge billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Finnlines færger

Den baltiske region tilbyder masser af interessant og sjovt aktiviteter til rejsen i alle aldre, gå og udforske dens smukke scenaries og spændende seværdigheder du aldrig vidste endnu eksisterede.

Selskabet leverer også havnetjenester i Finland i Helsinki, Turku og Kotka.Helsinki er Finlands vigtigste eksportere og importere harbour for varer, mens Turku har de hurtigste hav forbindelser til Sverige.

Finnlines

T ranseuropa
Vi kan ikke tilbyde dig en luksuriøs krydstogt på dette fartøj, men et imponerende indblik sømandens daglige liv.M/S Transeuropa tilhører klassen HANSA Finnlines' flåde, som er ugunstigt stillede blandt Finnlines' faste kunder.Alle 34 rummelige hytter er ca.20 m ² uden for hytter.

Finnlines fører dig fra Helsinki til Tyskland og Polen, Naantali til Kapellskär og Malmö til Travemünde.

Desuden tilbyder vi en forbindelse mellem Tyskland, Letland og Rusland.Berige din ferie og indser alle rejsende drøm planen dine egne fascinerende tour rundt om Østersøen.

  • Helsinki - Travemünde
  • Helsinki - Rostock
  • Gdynia - Helsinki
  • Rostock - Gdynia
  • Travemünde - Malmø
  • Kapellskär - Naantali
  • Lübeck - Ventspils - St.Petersburg

Finnlines havet transporter er koncentreret i Østersøen og Nordsøen.Ud over fragt transporterer firmaet passagerer om bord mellem fem lande og otte porte.

Finnlines rute kort
E uropalink, Nordlink, Finnmaid, Finnstar & Finnlady

STAR-klasse fartøjer i øjeblikket driver de følgende ruter:

  • Travemünde-Helsingfors
  • Rostock-Gdynia-Helsinki

De moderne Star fartøjer passagertransport 550.Disse nye fartøjer har fremragende faciliteter og tjenesteydelser; en buffet restaurant, bar, en onboard shop, et motionscenter og en sauna sektion med jacuzzi for både mænd og kvinder.Alle faciliteter og tjenester er på dæk 11.

Finnpartner & Finntrader
De fartøjer rummelige hytter er meget komfortable.Ud over restauranten, skibene har også en bar, en onboard shop, sauna og en teenager spille hjørne.På vores skibe velkommen Finnpartner og Finntrader du er også til at bruge jacuzzi og børns pulje på dæk 6.

Finnclipper, Finnfellow & Finneagle

Starter du road trip ved at tage en passager fragt fartøj af den såkaldte Clipper-klasse.Dette er en afslappende måde at rejse.Vores skibe har en bar, en onboard shop, en sauna og en legerummet for børn.Bil dæk kan rumme bilen - enten det en motordrevet cykel, bil eller en autocamper.

Finnsailor
Skriv - ro-ro/pass 
Bygget år - 1987/1996 
Længde - 157,6 m 
Bredde - 25,3 m 
ICE Class - 1 A Super 
Hastighed - 20,8 knob 
Samlede lane meter - 1300 m 
Udkast - 7,35 
Finnsailor færge

Port Kotka specialiseret i unitised fragt tjenester er nødvendige for container transporter, herunder transit beholdere til Rusland.
Finnarrow
Skriv - ro-ro/pass 
Bygget år - 1996 
Længde - 168 m 
Bredde - 27,7 m 
Udkast til - 6 m 
Hastighed - 21 knob 
Samlede lane meter - 2400 m 
passagerer - 274 
Finnarrow færge

Selskabets ro-ro operationer køre under navnet på Finnlines i Østersøen og Nordsøen, under FinnLink navnet mellem Naantali og Kapellskär, under NordöLink navnet mellem Malmø og Travemünde og under navnet TransRussia-Express mellem Lübeck, Sassnitz, Ventspils og St.Petersborg.

 


Bedst rådighed Finnlines færge billet pris gurantee

Bedste Finnlines færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Finnlines færge-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Finnlines færge bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Finnlines færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Finnlines færge billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Finnlines færge.

Skole & Social Club Finnlines færge billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Finnlines færge -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Finnlines færge gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Finnlines færge gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Finnlines færge venligst Klik her

 

Finnlines færge brugskøretøj, fragt og fragt færger

Finnlines færge erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Finnlines færge fragt og fragt færger reservationen service til og fra havne i Helsinki til Tyskland og Polen, Naantali til Kapellskär og Malmö til Travemünde og også en forbindelse mellem Tyskland, Letland og Rusland.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af Finnlines færgen ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Finnlines færge customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Finnlines færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Finnlines færge bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører, herunder med Finnlines færge over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Finnlines færge færger for de billigste færge billetpriser til og fra Helsinki til Tyskland og Polen, Naantali til Kapellskär og Malmö til Travemünde og også en forbindelse mellem Tyskland, Letland og Rusland.