Eurotunnel

Eurotunnel bil og Passenger Train billetter

Eurotunnel billet reservationer, træne tidsplaner og passageroplysninger for Eurotunnel tavelling til og fra Folkestone, England og Calais, Frankrig.

Booking Eurotunnel billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Eurotunnel priser i realtid leverer hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige Eurotunnel billetter til og fra Folkestone, England og Calais, Frankrig online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så er om du søger efter en dags shopping tur i udlandet eller ferie pause i Folkestone, England og Calais, Frankrig rejser gennem Kanaltunnelen en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Eurotunnel billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med seneste Eurotunnellen passage oplysninger og tidsplaner for alle tavellings til og fra Folkestone, England og Calais, Frankrig herunder oplysninger om portene, der tog og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælp du afbilde din Kanaltunnelen træne rejsen.

Hvis rejser til Folkestone, England og Calais, Frankrig så bog et togs passage med Eurotunnellen og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Eurotunnel tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Folkestone, England og Calais, Frankrig træne porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Eurotunnel billetter til og fra Folkestone, England og Calais, Frankrig på www.ferryto.dk Eurotunnel Le Shuttle tog

 

Eurotunnel
Billet priser & reservationer


Bog Eurotunnel billetter
til og fra Folkestone, England og Calais, Frankrig online på forhånd på Ferryto.dk, og du vil altid nyde vores billigste tilgængelige toget billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer, og i modsætning til andre, vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Eurotunnel rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Eurotunnel billet pris og booke din togbillet sikkert online brug venligst formen realtid toget reservation i venstre side.

Eurotunnel Shuttle tog

Om Eurotunnel

Eurotunnel høj hastighed kanal tog Tilslut Folkestone i England til Calais i Frankrig i kun 35 minutter.Med op til 6 afvigelser pr. time og direkte motorvej adgang, kan du spare tid og penge.Book online eller, hvis du er kommercielle transportvirksomhed, kontakt os for at åbne en konto!

EuroTunnel erfaring

Slappe af i komfort af din egen bil på hurtigste kanal passage: Folkestone til Calais i blot 35 minutter.

Eurotunnel er let at bog, let at bruge.Vores hjemmeside er en one-stop-shop for alle dine rejser behov med stor værdi for pengene-priser begyndende fra blot£49.Til at få de bedste priser, book tidligt og rejse på de mere støjsvage tidspunkter.

Aflevere dit eget køretøj til kontinentet, giver dig den fleksibilitet og frihed til virkelig nyde din pause væk.

Det tager blot 35 minutter for Eurotunnel til shuttle du fra Folkestone til Calais, gør det hurtigste kanal passage.Hvilket betyder, at du bruge mindre tid på at få der og mere tid nyde din endelige destination.

Med ingen bekymringer om hård sø eller kraftige vinde at forsinke din rejse, kan du læne dig tilbage og slappe af, vel vidende at Eurotunnel er den mest pålidelige måde at krydse kanalen.

Eurotunnel tog

Idet bilen på EuroTunnel

Uanset type køretøj du drevet, er du velkommen til at bruge Eurotunnel.

Biler -At tage din bil på Eurotunnel kunne ikke være nemmere.Tænk ikke flere bekymringer eller argumenter over hvad legetøj kan træffes, eller hvad du skal gøre om din hund – du kan tage dem alle!Sige farvel for at overskydende bagage afgifter for din golfklubber eller ski udstyr - blot indlæse på din hoveddør og Udpak til din destination.

Alle EuroTunnel behov for at vide, når du foretager din reservation, er, om din bil er højere end 1.85 meter, således at EuroTunnel allokere en plads på en Enkeltdækker vognretur for dig.En tredjedel af hver Eurotunnel rumfærgen er dedikeret til enkelt dæk, der er dobbelt så høj inde som Dobbeltdækker vogne.Disse bruges til busser, campingvogne og biler, der er for højt til at gå ind på de dobbelte dæk.Der er ingen forskel i pris – så føler gratis at bringe cyklusser, tagbokse – eller noget, som du kan lovligt og sikkert lagt ind på dit tag!

Hvis du har en sportsvogn eller lav køretøj – ikke noget problem.Du kan køre lige tændes og slukkes Eurotunnels pendulkørsler uden at bekymre sig om ramper eller stød.

Vi beklager, at LPG og dobbelt powered køretøjer ikke kan transporteres gennem Kanaltunnelen af sikkerhedsmæssige årsager.

Campingvogne, Campervans og påhængsvogne -Lige så let og enkel som at tage din bil.Der er ingen grund til at bekymre sig om forlader bilen automatiseret, som du opholder dig med dit køretøj hele passage.

Campingvogne er læsset på Enkeltdækker vogne.Disse vogne bruges til campingvogne, busser og ethvert køretøj, der er for højt til at gå ind på dobbelt dæk.Indgangen til disse vogne er langt bredere end Dobbeltdækker vogne, så du har rigelig plads let spillerum din bil og campingvogn gennem.

Eurotunnel accepterer campingvogne, og campervans transporterer faste LPG tanke til indenlandske tjenester (madlavning, køling, opvarmning osv), selv om apparatet skal slukkes før bording og under passage.En tank på op til 47 kg kan gennemføres, men det skal være mindre end 80% fyldt.Til din egen sikkerhed og sikkerheden for andre, vil du skulle påvise dette, inden du rejser.

Motorcykler -Du nyde allerede vejen og evnen til at undgå de fleste forsinkelser og trafik køer frihed.Det er derfor Eurotunnel bør være din naturlige valg, når de passerer kanalen.Det er den hurtigste direkte rute mellem åbne vejene i Det Forenede Kongerige og på kontinentet.

Have en motorcykel betyder, at du kun betaler halv pris af en bil.Vores Billetprisstrukturen tillader dig at være i kontrolelement!Du vælger, hvad er vigtigst for dig – kan du rejser på en mindre optaget tidspunkt af dagen at spare penge?Vil du sikre du har fleksibiliteten til at ændre din booking uden omkostninger, hvis dine planer ændrer?Glem ikke, jo tidligere du bog, jo mere du vil gemme.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal du Bordes på bagsiden af rumfærgen og bo med din motorcykel i hele rejsen.Der er ingen grund til at bekymre sig om sikkerheden for dine ejendele eller fastspænde alt under transit.Simpelthen parkere din motorcykel til dens stativ, slappe af og Stræk dine ben til 35-minutters rejsen.

Bording med en cykel -Maksimalt 6 cyklister og deres cyklusser kan gennemføres ved eventuelle afgang.Hvis du kræver yderligere oplysninger om, hvordan at arrangere rejser for en større gruppe venligst kontakte Eurotunnel UK Ticket Desk.

Tjenesten Eurotunnel cyklus opererer syv dage ugen udøver cyklusser specielt tilpasset påhængsvogne og cyklister i en rummelige komfortable minibus.Passage gennem tunnelen under Kanalen tager 35 minutter platform til platformen.Med skøn driveren, og afhængigt af mængden af trafik på dagen, kan du kunne drage fordel af faciliteterne i passager Terminal bygning i Folkestone eller Calais/Coquelles (afhængigt af retningen af din rejse).

En gang i Frankrig du vil blive sløjfet i centret d'Affaires ud for centret Marques Avenue designer outlet parkeringsplads.Venligst fliseinddelte i denne parkeringsplads til at tilmelde sig tjenesten på din tilbagevenden.For voksne og børn, billetprisen er den samme og omfatter cyklussen.Børn ledsager deres forældre på et barn sæde rejser gratis.Tandem debiteres med antallet af siddepladser, optaget eller ikke.Cyklus påhængskøretøjets priserne er afhængige af størrelsen.

Handicappede passagerer -Hvis du eller nogen af dine passagerer er mindre i stand, trehjulet, har begrænset mobilitet eller kræver en kørestol, derefter rejser med Eurotunnellen er ideel for dig.Fra indtastning terminalen til fortrængning af toget i Frankrig kan du opholder dig i dit eget køretøj komfort.Hvis du vælger at besøge vores Passenger Terminal bygning, der er rigelig handicappede parkeringspladser og hele bygningen er alle på ét niveau med ingen trin.En gang finder du inde i let adgang til vores butikker, mad landsby, toiletter og lave niveau telefonbokse.

Hvis du har en deaktiveret badge, Kontroller, at det er på display i bilen.Lad os vide, når du tjekker Hvis du eller nogen af dine passagerer bruger en kørestol eller har brug for assistance med mobilitet om bord.Når kørsel til boardingafvisning banerne følger ruten angivet af overheadprojektoren deaktiveret tegn, og du vil være bordede forrest i rumfærgen.Dette er af sikkerhedsmæssige årsager, så i det usandsynlige tilfælde af en nødsituation vores togpersonalets ved, hvor du er og vil kunne hjælpe dig.

Registrerede førerhunde - Eurotunnel kender betydningen af uafhængighed og mobilitet, som en guide hund kan tilbyde, derfor de tillade, at alle registrerede førerhunde til at rejse til fri.Når du foretager din reservation, Kontroller at du fortælle os hvis du har en guide hund, som vi vil stadig skal bogen ham eller hende i systemet for at rejse og Sørg for, at din hund overholder forordningerne fastsat til Pet rejse ordningen.


Bedst rådighed Eurotunnel billet pris gurantee

Bedste Eurotunnel billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Eurotunnel billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Eurotunnel til eller fra Folkestone, England og Calais, Frankrig, onboard indkvartering og køretøjets type er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Eurotunnel billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Eurotunnel billetter venligst Klik her

 

Rabat toget grupperejser på Eurotunnel.

Skole & Social Club Eurotunnel billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Eurotunnel -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Eurotunnel gruppe og træner part træne personbefordring reservationen tilbyder dig de lavest tilgængelige satser til og fra Folkestone, England og Calais, Frankrig.

Vores specialiserede Eurotunnel gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og på samme tid.Yderligere oplysninger om grupperejser på Eurotunnel venligst Klik her

 

Eurotunnel brugskøretøj, fragt og fragt færger

Eurotunnel erhvervskøretøjer & fragt 

Toget logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Eurotunnel fragt og fragt reservationen service til og fra Folkestone, England og Calais, Frankrig.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er toget logistik nu også kunne tilbyde nedsatte priser til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af Eurotunnellen ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud til din brugskøretøj togets passage venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Eurotunnel customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk Du er i stand til at opnå levende Eurotunnel billetpriser, kontrollere tilgængelighed og bog Eurotunnel bil og passager toget billetter til og fra Folkestone, England og Calais, Frankrig på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online tog billetten distributionsnet giver mulighed for at bog over 80 store europæiske træne operatorer herunder med Eurotunnellen over 1.200 toget ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Ferryto.dk for billigste toget billetpriserne Hvis du tager et kort kryds kanal bil tog til Calais Frankrig, et tog til Irland eller en passage til Amsterdam Holland.Vi har også tog tilbud til fjernere togets rejse og mini cruise destinationer som Spanien, Danmark og de græske øer.