Eurostar

Eurostar Passenger Train billetter

Eurostar billet reservationer, træne tidsplaner og passageroplysninger til Eurostar rejser til og fra London St bugspytkirtel, Ashford International, Bruxelles, Paris, Disneyland, Lille og Avignon.

Booking Eurostar billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Eurostar priser i realtid leverer hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige Eurostar billetter til og fra London St bugspytkirtel, Ashford International, Bruxelles, Paris, Disneyland, Lille og Avignon online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping tur i udlandet eller ferie pause i London St bugspytkirtel, Ashford International, Bruxelles, er Paris, Disneyland, Lille og Avignon rejser med Eurostar en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Eurostar billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Eurostar passage oplysninger og tidsplaner for alle travellings til og fra London St bugspytkirtel, Ashford International, Bruxelles, Paris, Disneyland, Lille og Avignon, herunder oplysninger om portene, der tog og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Eurostar togets rejse.

Rejser til London St bugspytkirtel, Ashford International, Bruxelles, Paris, Disneyland, Lille og Avignon derefter, booke et togs passage med Eurostar og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Eurostar tilbyder fantastisk billetpriser til og fra London St bugspytkirtel, Ashford International, Bruxelles, Paris, Disneyland, Lille og Avignon træne porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Eurostar billetter til og fra London St bugspytkirtel, Ashford International, Bruxelles, Paris, Disneyland, Lille og Avignon ved www.ferryto.dk Eurostar høj hastighed kanal tog billetter

 

Eurostar 
Billet priser & reservationer


Bestille Eurostar toget billetter
til og fra London St bugspytkirtel, Ashford International, Bruxelles, Paris, Disneyland vil Lille og Avignon online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige toget billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer, og i modsætning til andre, vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Eurostar rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Eurostar billet pris og booke din togbillet sikkert online brug venligst formen realtid toget reservation i venstre side.

Eurostar tog ved London Waterloo

Om Eurostar

Eurostar er et højhastighedstog jernbaneydelse forbinder London med Paris og Bruxelles.Alle dets tog traverse tunnelen under Kanalen mellem England og Frankrig, ejes og drives særskilt gennem Kanaltunnelen.

Eurostar rejser også ud over byen destinationer med hurtig og problemfri forbindelser til over 100 destinationer hele kontinentet med fokus på Frankrig.Alt du skal gøre er ændring ved en af de vigtigste byer.Med hastigheder op til 186 mph, generelle transporttid så hurtigt som rejser med fly.

Terminal London er St Pancras International, med kaldende points på Ebbsfleet International og Ashford International i Kent.Kald punkter i Frankrig er Calais-Fréthun og Lille-Europa, med den vigtigste Paris endestation på Gare du Nord.Tog til Belgien opsige ved Midi/Zuid station i Bruxelles.Derudover findes begrænsede tjenester fra London til Disneyland Paris ved Marne-la-Vallée – Chessy og til sæsonbestemt destinationer i Sydfrankrig.

På omkring en fjerdedel af 11⁄2 km lang, med 750 passagersæder, vil toget Eurostar tage dig på en afslappende rejse fra centrum til byens centrum.Oplev hurtig og nem indtjekning St Pancras, Ashford eller Ebbsfleet International.Alt er designet til at gøre din rejse som problemfri som muligt.

Eurostar Standard klasse

Med minimale ballade og maksimal værdi for pengene er standard klassen perfekt Hvis du befinder dig på et budget, men ikke ønsker at ofre din komfort.Kontroller i 45 minutter før afgang og slappe af i loungen afgang.Slæder har bagagebærer, en indbyggede buffet har et udvalg af snacks og drinks til salg.

Eurostar Premier klasse

Med dedikeret vogne tilbyder rummelige reclining sæder og gratis drikkevarer og måltid serveres ved din tabel, tillader Standard Premiers dig at opleve en større grad af komfort på din rejse.Erstatter den aktuelle fritid Vælg klasse for at rejse fra 1 September 2010.

Eurostar rute kort


Bedst rådighed Eurostar billet pris gurantee

Bedste Eurostar billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Eurostar-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Eurostar til eller fra London St bugspytkirtel, Ashford International, Bruxelles, Paris, Disneyland, Lille og Avignon, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Eurostar billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Eurostar billetter venligst Klik her

 

Rabat toget grupperejser på Eurostar.

Skole & Social Club Eurostar billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Eurostar -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Eurostar gruppe og træner part træne personbefordring reservationen tilbyder dig de lavest tilgængelige satser til og fra London St bugspytkirtel, Ashford International, Bruxelles, Paris, Disneyland, Lille og Avignon.

Vores specialiserede Eurostar gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og på samme tid.Yderligere oplysninger om grupperejser på Eurostar venligst Klik her

 

Eurostar brugskøretøj, fragt og fragt færger

Eurostar erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Eurostar fragt og fragt reservationen service til og fra London St bugspytkirtel, Ashford International, Bruxelles, Paris, Disneyland, Lille og Avignon.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde nedsatte priser til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af Eurostar ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud til din brugskøretøj togets passage venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Eurostar customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk Du er i stand til at opnå levende Eurostar billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bestille Eurostar bil og passager toget billetter til og fra London St bugspytkirtel, Ashford International, Bruxelles, Paris, Disneyland, Lille og Avignon på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online tog billetten distributionsnet giver mulighed for at bog over 80 store europæiske træne operatorer herunder med Eurostar over 1.200 toget ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Ferryto.dk for billigste toget billetpriserne Hvis du tager et kort kryds kanal bil tog til Calais Frankrig, et tog til Irland eller en passage til Amsterdam Holland.Vi har også tog tilbud til fjernere togets rejse og mini cruise destinationer som Spanien, Danmark og de græske øer.