Dodekanisos Express færger

Dodekanisos Express færger bil og passager-færge billetter

Dodekanisos Express Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Dodekanisos Express Ferries sejler til og fra havne Rhodes, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos og større havn i Grækenland og Piræus.

Booking Dodekanisos Express Ferries billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Dodekanisos Express Ferries priser i realtid giver hurtig tilbud så du kan købe de billigst tilgængelige Dodekanisos Express Ferries billetter til og fra havne i Rhodes, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos og større havn i Grækenland og Piræus online instant bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping er færge tur i udlandet eller ferie pause rejser med Dodekanisos Express Ferries en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog Dodekanisos Express Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Dodekanisos Express Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra havne i Rhodes, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos og større havn i Grækenland og Piræus herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Dodekanisos Express Ferries-færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Dodekanisos Express Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Dodekanisos Express Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra havne Rhodes, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos og større havn i Grækenland og Piræus færger porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Dodekanisos Express Ferries billetter til og fra havne Rhodes, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos og større havn i Grækenland og Piræus ved www.ferryto.dk Dodekanisos Express

 

Dodekanisos Express færger
Færge billet priser & reservationer


Bog Dodekanisos Express Ferries billetter
til og fra havne i Rhodes vil Kos, Kalymnos, Leros, Patmos og større havn i Grækenland og Piræus online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Dodekanisos Express Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Dodekanisos Express billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Dodekanisos Express færger

Den første høj hastighed katamaran Dodekanisos Express startede sin rejse i April 2000 til portene Rhodes, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos og større havn i Grækenland og Piræus.

Dodekanisos Express og Dodekanisos stolthed, de to skibe i firmaet tilslutning af alle Dodekanesiske øer (Agathonisi, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Lipsi, Leros, Nisyros, Patmos, Rhodes, Simi, Tilos, Halki) til hinanden.

Dodekanisos Express

Dodekanisos Seaways giver dig mulighed for at undslippe til afslapning og rekreation til en af vores smukke øer.Uanset om du er i Rhodes eller Simi, du kan udforske de nærliggende græske øer med dag turbåde.

Flåden

DODEKANISOS EXPRESS

 • Fartøjstype: Bilen & passager katamaran højhastighedsfartøjer
 • Maksimal hastighed: 33 knob
 • Driftshastighed: 31 knob
 • Passagerkapacitet: 341 sæder
 • Hoveddæk: 242 sæder
 • Øverste dæk: 99 pladser
 • Garage: 6 køretøjer

DODEKANISOS PRIDE

 • Fartøjstype: Bilen & passager katamaran højhastighedsfartøjer
 • Maksimal hastighed: 33 knob
 • Driftshastighed: 32 knob
 • Passagerkapacitet: 280 sæder
 • Hoveddæk: 214 sæder
 • Øverste dæk: 66 pladser
 • Garage: 9 biler
Dodekanisos rute kort
I juli 2005 startede selskabets anden høj hastighed katamaran Dodekanisos Pride sin rejse.I November 2011 er et nyt skridt fremsat, der sigter mod fuld dækning af Dodekaneserne marine transport behov.

P ANAGIA SKIADENI

 • Fartøjstype: Bil og passager
 • Maksimal hastighed: 17 knob
 • Driftshastighed: 16 knob
 • Passagerkapacitet i sommer: 700 pladser
 • Passagerkapacitet i vinter: 590 sæder

Med Ro på og Ro off passager og bil skibets Panagia Skiadeni, selskabet har til hensigt at levere løsninger inden for behagelig og sikker transport for passagerer, køretøjer og merchandise hovedsagelig mod de mindre øer i det Dodekaneserne kompleks.

 


Bedst rådighed Dodekanisos Express Ferries billet pris gurantee

Bedste Dodekanisos Express færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Dodekanisos Express Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Dodekanisos Express Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Dodekanisos Express Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Dodekanisos Express Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Dodekanisos Express færger.

Skole & Social Club Dodekanisos Express færger billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Dodekanisos Express færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Dodekanisos Express Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Dodekanisos Express Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om gruppe rejse på Dodekanisos Express færger venligst Klik her

 

Dodekanisos Express færger kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Dodekanisos Express færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelige Dodekanisos Express Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra havne i Rhodes, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos og større havn i Grækenland og Piræus.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Dodekanisos Express Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Dodekanisos Express Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Dodekanisos Express Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Dodekanisos Express Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Dodekanisos Express Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Dodekanisos Express Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra havne Rhodes, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos og større havn i Grækenland og Piræus.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.