Dimaiolines

Dimaiolines bil og passager-færge billetter

Dimaiolines billet reservationer, ferry tidsplaner og passageroplysninger for Dimaiolines sejler til og fra havnen i Napoli på den vestlige kyst i Italien og sejle til Cagliari sardinske havne i sydlige Sardina og Palau og Olbia i nord.

Booking Dimaiolines billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Dimaiolines priser i realtid leverer hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige Dimaiolines billetter til og fra havnen i Napoli på den vestlige kyst i Italien og sejl til de sardinske porte af Cagliari i den syd for Sardina og Palau og Olbia i nord online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så shopping om du søger efter en dags færge tur i udlandet eller en helligdag, pause rejser med Dimaiolines er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog Dimaiolines bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de nyeste Dimaiolines passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra havnen i Napoli på den vestlige kyst i Italien og sejl til Cagliari sardinske havne i sydlige Sardina og Palau og Olbia i nord herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Dimaiolines færge rejse.

Rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Dimaiolines og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Dimaiolines tilbyder fantastisk billetpriser til og fra havnen i Napoli på den vestlige kyst i Italien og sejl til Cagliari sardinske havne i sydlige Sardina og Palau og Olbia i nord færger havne.

Sammenlign bog og betale mindre for Dimaiolines billetter til og fra havnen i Napoli på den vestlige kyst i Italien og sejl til Cagliari sardinske havne i sydlige Sardina og Palau og Olbia i nordlige www.ferryto.dk Dimaiolines Ferries    

 

Dimaiolines Ferries 
Færge billet priser & reservationer


Bog Dimaiolines billetter
til og fra havnen i Napoli på den vestlige kyst i Italien og sejl til sardiske vil havne i Cagliari i den sydlige del af Sardina og Palau og Olbia i nord online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Dimaiolines rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Dimaiolines billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Dimaiolines

Dimaiolines  tilbyde downloads pr. færgefart mellem Italien og øen Sardinien.Dimaiolines gik for nylig i en fælles ventue med Enermar.Dimaiolines tilbyder et bredt udvalg af ruterne mellem Italien og Sardinien, fra Napoli til Palau, Olbia, Cagliari eller Gulf Aranci.

Flåden Di Maio linjer er sammensat af fire skibe: Paloma, har en maksimal kapacitet på 420 passagerer, mens Palau kan rumme op til 1,030 passagerer og Espresso Durazzo kan transportere op i 1200.Det største skib i selskabet, er den MV Baia Sardinien kan rumme 1.600 passagerer.

Dimaiolines færge

Enermar er også kendt som Enermar & Dimaiolines men det er det samme selskab.Deres moderne bil transport færger vil transport du mellem La Maddalena og Palau hurtigt, nemt og sikkert.

Dimaiolines færge tjenesteydelser operere fra havnen i Napoli på den vestlige kyst i Italien og sejl til Cagliari sardinske havne i sydlige Sardina og Palau og Olbia i den nordlige del af øen.

Enermar har en flåde af fem færger til transport du til dit bestemmelsessted hurtigt og komfortabelt.

Tempoet, Agata, Caronte, Camogli og Teseo alle i overensstemmelse med de højeste sikkerhedsstandarder og foretage hver enten 25 eller 90 biler.

Hver Enermar færge kan bære op til 400 passagerer.Fordi rejsetiden er lille, færgerne ikke er udstyret med en bred vifte af faciliteter, men alle færger har en siddeplads lounge og bar på betjener kolde drikkevarer og grundlæggende snacks.

Dimaiolines rute kort


Bedst rådighed Dimaiolines billet pris gurantee

Bedste Dimaiolines billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Dimaiolines billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Dimaiolines bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Dimaiolines billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Dimaiolines billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Dimaiolines.

Skole & Social Club Dimaiolines billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Dimaiolines -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Dimaiolines gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Dimaiolines gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Dimaiolines venligst Klik her

 

Dimaiolines brugskøretøj, fragt og fragt færger

Dimaiolines erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelige Dimaiolines fragt og fragt færger reservationen service til og fra havnen i Napoli på den vestlige kyst i Italien og sejl til Cagliari sardinske havne i sydlige Sardina og Palau og Olbia i nord.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af Dimaiolines ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Dimaiolines customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk Du er i stand til at opnå levende Dimaiolines billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, få vist færger tidsplaner og bog Dimaiolines bil og passager-færge billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Dimaiolines til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Dimaiolines færger for den billigste færge billetpriser til og fra havnen i Napoli på den vestlige kyst i Italien og sejle til Cagliari sardinske havne i sydlige Sardina og Palau og Olbia i nord.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.