DFDS Seaways

DFDS Seaways bil og passager-færge billetter

DFDS Seaways billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til DFDS Seaways sejler til og fra Amsterdam i Holland, Esbjerg i Danmark og Dunkerque og Calais i Frankrig og Østersøen mellem Litauen, Tyskland, Sverige, Letland og Rusland.

Booking DFDS Seaways billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle DFDS Seaways priser i realtid at yde hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige DFDS Seaways billetter til og fra Amsterdam i Holland, Esbjerg i Danmark og Dunkerque og Calais i Frankrig og Østersøen mellem Litauen, Tyskland, Sverige, Letland og Rusland online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping er færge tur i udlandet eller ferie pause rejser med DFDS Seaways en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du DFDS Seaways bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste DFDS Seaways passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og vores detaljerede rute og city kort fra Amsterdam i Holland, Esbjerg i Danmark og Dunkerque og Calais i Frankrig og Østersøen mellem Litauen, Tyskland, Sverige, Letland og Rusland herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vil hjælp du afbilde din DFDS Seaways færgen rejsen.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med DFDS Seaways og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

DFDS Seaways tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Amsterdam i Holland, Esbjerg i Danmark og Dunkerque og Calais i Frankrig og Østersøen mellem Litauen, Tyskland, Sverige, Letland og Rusland færger porte.

Sammenlign bog og betale mindre til DFDS Seaways billetter til og fra Amsterdam i Holland, Esbjerg i Danmark og Dunkerque og Calais i Frankrig og Østersøen mellem Litauen, Tyskland, Sverige, Letland og Rusland på www.ferryto.dk DFDS Seaways

 

DFDS Seaways
Færge billet priser & reservationer


Bog DFDS Seaways billetter
til og fra Amsterdam i Holland vil Esbjerg i Danmark og Dunkerque og Calais i Frankrig og Østersøen mellem Litauen, Tyskland, Sverige, Letland og Rusland online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte DFDS Seaways rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en DFDS Seaways billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om DFDS Seaways

Når du rejser med DFDS Seaways , vil du opleve en sand maritim atmosfære.

Om bord på overnatning cruise eller færger, prøve barer med levende underholdning og restauranter og hvis du rejser med små børn de vil nyde den tilgængelige på sporkrydsninger og med et virkeligt internationalt serviceniveau onboard aktiviteter på den næste dag Tjek seværdigheder i din destination eller få overført til en anden by før båden hjem.

DFDS Seaways

D FDS Seaways  Færger rute aktiviteter kan opdeles i to hovedområder: Nordsøen og Kattegat hav.

Du kan med DFDS Seaways sejl til mange Nordsøen destinationer herunder i Holland, Danmark og Norge med en række pauser på tilbud.DFDS Mini Cruise opdeler er ideelle, hvis du søger efter en romantisk pause, en handling pakket familie fremtræden eller sjov med venner.

DFDS Seaways Ferries operere moderne passagerskibe og for at gøre en sammenligning kan sige, at de er en af Skandinaviens største "hotel kæder", med ca.9.000 "seng-nætter" hver nat under Sommer sæson og "parkeringspladser" til 2.500 biler.

DFDS skibets rute 

  • Newcastle-Amsterdam 
  • Dover-Dunkerque 
  • Dover-Calais 
  • Harwich-Esbjerg (Danmark) 
  • Copenhagen-Oslo 
  • Kiel-Klaipeda 
  • Sassnitz-Klaipeda 
  • Karlshamn-Klaipeda 
DFDS rute kort
På bord DFDS Scandinavian Seaways færger prøve søjlerne, levende underholdning og restauranter og den næste dag Tjek seværdigheder i din destination eller få overført til en anden by før båden hjem.

DFDS Seaways flåden anses som en af de største flåder i Nordeuropa.Alle DFDS Seaways skibene er forskelligt i størrelse, men hver af de dem har en ental charme og atmosfære, hvilket er grunden til mange af deres rejsende gå ofte.

DFDS Seaways tilbyder otte forskellige produkt begreber: Mini Cruise opdeler, grupper, konferencer, by til by pauser, Skiløb helligdage, Transport indstillinger med og uden din bil.Attraktive destinationer og en afslappende maritim oplevelse er vigtige for alle disse typer tur.

Indkvartering på DFDS Seaways færger

Hytter er designet til at passe en forskelligartet række rejsende - fra dem om et stramt budget til dem, der ønsker at leve livet i luksus i de bedste hytter samtidig om bord.Alle hytter har air-condition, et separat badeværelse med bruser og WC.

Commodore Class hytter 

DFDS tilbyder Commodore kahytter for de rejsende, som ønsker en mere rummelige og luksuriøse rejser oplevelse.Alle Commodore kahytter nyde en havudsigt, samt fantastiske faciliteter.

Faciliteter i kabinen inkluderer:
Strøelse & håndklæder
En-suite værelse med bruser
Tv
Steward Services
Hængende område til beklædning
Spejl

DFDS Commodore kahytter
Kontinentale plug punkt
Gratis Morgenmad
Gratis Mini Bar 

Venligst varierer Bemærk faciliteter og indretning fra skib til skib.Hvis gennemkøre M.S.Dronning Skandinavien du også få adgang til den Commodore klasse private lounge.

Søgang klasse hytter

Disse er hytter alle har en en-suite brusebad og WC og er tilgængelige for 1-4 personer.Alle søgang klasse hytter har air-condition, et separat badeværelse med bruser og WC.

Fleste af disse kamre har køjesenge, men der er et begrænset antal lavere kaj hytter - disse har 2 senge på normale højde, snarere end køjer.

DFDS Standard kahyt
D FDS Seaways færger Fine restauranter & familie spisning

Der er et stort udvalg af steder at spise og drikke uanset din appetit.Prøve de traditionelle Smorgåsbord på 7 Seas restaurant, prøv eksklusiv på à la carte Restaurant - blå bånd, udforske verden af fødevarer på opdagelsesrejsende Restaurant eller hvis du leder efter noget a lidt lysere kan du altid prøve Bake'n kaffe café. 

Oplev fine middage på alle DFDS Seaways færge skibe med et valg af afslappet familie venligt buffeter til mere formel a la carte indstillinger.

Om DFDS Seaways
DFDS Seaways er passagerbefordring divisionen i DFDS A/S.

DFDS Seaways opererer fem cruiseferries og én ro-pax færgen på ruter forbinder Danmark Norge og Det Forenede Kongerige til Nederlandene, Danmark og Norge.transporterer ca. 1.8 millioner passagerer og 200.000 biler på otte færge ruter tilbagelæggelse havet mellem Danmark, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien hvert år.

Når du rejser med DFDS Seaways, vil du opleve en ægte maritim atmosfære, i stil, og med et virkeligt internationalt serviceniveau.Mange professionelle rejsende også overveje DFDS uforlignelig i service og faciliteter for passager- og køretøjets trafik.

DFDS har for nylig (2006) fornyet deres flåde, køber M/S konge af Skandinavien og M/S prinsesse af Norge for at erstatte de sidste skibe datering fra 1970 stadig i tjeneste.

I 2006 stoppede DFDS Seaways betjener Sverige når M/S prinsesse af Skandinavien blev taget fra tjenesten og København - Oslo tjeneste skibe stoppet kald ved Helsingborg.

DFDS Seaways flåde, betragtes som en af de største flåder i Nordeuropa.Alle skibene er forskelligt i størrelse, men hver af de dem har en ental charme og atmosfære, hvilket er grunden til mange af deres rejsende gå ofte.

DFDS Seaways har været i drift siden 1866 udøver passager-færge tjenester i mere end 140 år og er det ældste rederiet i Denmark.It har en førende stilling på markedet i det nordlige Europa inden for overnatning passager levering med en flåde, anses for at være en af de største i Nordeuropa.

De opererer fem moderne passagerskibe, som kan rumme op til 8,800 sovende passagerer pr. nat med en kapacitet på 2.500 biler.

 


Bedst rådighed DFDS Seaways billet pris gurantee

Bedste DFDS Seaways billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige DFDS Seaways-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte DFDS Seaways bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt DFDS Seaways billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere DFDS Seaways billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på DFDS Seaways.

Skole & Social Club DFDS Seaways billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med DFDS Seaways -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig DFDS Seaways gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede DFDS Seaways gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på DFDS Seaways venligst Klik her

 

DFDS Seaways kommercielle køretøj, fragt og fragt færger

DFDS Seaways erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig DFDS Seaways fragt og fragt færger reservationen service til og fra Amsterdam i Holland, Esbjerg i Danmark og Dunkerque og Calais i Frankrig og Østersøen mellem Litauen, Tyskland, Sverige, Letland og Rusland.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af DFDS Seaways ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte DFDS Seaways customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende DFDS Seaways billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog DFDS Seaways bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med DFDS Seaways at over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg DFDS Seaways færger for den billigste færge billetpriser til og fra Amsterdam i Holland, Esbjerg i Danmark og Dunkerque og Calais i Frankrig og Østersøen mellem Litauen, Tyskland, Sverige, Letland og Rusland.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.