DBS krydstogt færge

DBS krydstogt færge bil og passager-færge billetter

DBS Cruise færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til DBS Cruise færgen sejler til og fra havne i Vladivostok Rusland og Donghae Korea og Sakaiminato Japan.

Booking DBS Cruise færgen billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle DBS Cruise færgen priser i realtid giver hurtig tilbud så du kan købe de billigst tilgængelige DBS Cruise færgen billetter til og fra havne i Vladivostok Rusland og Donghae Korea og Sakaiminato Japan online instant bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping er færge tur i udlandet eller ferie pause rejser ved DBS Cruise Ferry en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du DBS Cruise færgen bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med den nyeste DBS Cruise færgen passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra havne i Vladivostok Rusland og Donghae Korea og Sakaiminato Japan herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælpe dig afbilde din DBS Cruise færgen færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med DBS Cruise færgen og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

DBS Cruise færgen tilbyder fantastisk billetpriser til og fra havne i Vladivostok Rusland og Donghae Korea og Sakaiminato Japan færger porte.

Sammenlign bog og betale mindre til DBS Cruise færgen billetter til og fra havne i Vladivostok Rusland og Donghae Korea og Sakaiminato Japan ved www.ferryto.dk DBS krydstogt færge

 

DBS krydstogt færge
Færge billet priser & reservationer


Bog DBS Cruise færge billetter
til og fra havne i Vladivostok Rusland og Donghae Korea og Sakaiminato Japan online på forhånd på Ferryto.dk, og du vil altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer du for dit valgte DBS Cruise færge rute, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en DBS Cruise færge billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om DBS Cruise færge

Hvis du gør transsibiriske til eller fra Vladivostok, derefter dine muligheder for at få der og væk er ret begrænset.Uden fører til Beijing, Korea eller Japan, din bedste mulighed er at tage en færge den Østlige drøm til Korea og Japan.

Dette er en ideel start dit overland tur hjem, hvis du har lever eller arbejder i Japan eller Korea.

DBS krydstogt færge

DBS rute kort

Østlige drøm , en sydkoreanske færge køre ved DBS Cruise Ferry er blevet indført, The Japan Times underrettet.Færgen går gennem en fragt-passager rute hvilke hyperlinks Sakai i Tottori præfektur for Japan til Vladivostok, Rusland og Donghae i Sydkorea.

Tottori har til formål at tjenesten vil rejse tilstrømning af turister fra Rusland og Sydkorea vil "onsen" hot foråret resorts.Tottori vil også bruge tjenesten til at eksportere vandmeloner og skyld.

Færgen kan bære omkring 450 passager- og fragttakster.

Færgen "Østlige Dream" blev bygget i 1993 og drives af DBS Cruise Ferry, Seoul.Det startede sin operation i juni 2009, og gør en tur mellem Sakaiminato (Japan), Donghae (Korea) og Vladivostok (Rusland) en gang om ugen.


Mellem Sakaiminato (Japan) og Donghae (Korea) hjemhavnen to gange om ugen.

Fartøj længden er 140 meter, og den når frem til en maksimal hastighed på 22 knob på fuld hastighed.Færgen kan rumme 500 passagerer, 66 køretøjer og 130 containere.

Bunken er udstyret med en restaurant, fritidsrum, vildt klubben, shop, nat klub og sauna.

DBS østlige drøm Resturant

DBS Cabin

Der er seks typer værelser fra 1st klasse Junior Suite (3 værelser med 2 passagerer, udstyret med dobbeltseng og en-suite badeværelse). En 

Økonomi klasse 'C' (4 værelser med 20 passagerer og 1 værelse med 104 passagerer, med futons og offentlige badeværelse).

DBS Standard kahyt


Bedst rådighed DBS Cruise færge billet pris gurantee

Bedste DBS krydstogt færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige DBS Cruise færge billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte DBS Cruise færgen bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt DBS Cruise færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere DBS Cruise færgen billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på DBS Cruise færgen.

Skole & Social Club DBS Cruise færge billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med DBS Cruise færge -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig DBS Cruise færgen gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede DBS Cruise færgen gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.For flere oplysninger om gruppe rejse på DBS Cruise færge venligst Klik her

 

DBS Cruise færge brugskøretøj, fragt og fragt færger

DBS krydstogt færge erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig DBS Cruise færgen fragt og fragt færger reservationen service til og fra havne i Vladivostok Rusland og Donghae Korea og Sakaiminato Japan.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de DBS Cruise færgen ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte DBS Cruise færgen customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende DBS Cruise færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog DBS Cruise færgen bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med DBS Cruise færgen til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg DBS Cruise færgen færger for den billigste færge billetpriser til og fra havne i Vladivostok Rusland og Donghae Korea og Sakaiminato Japan.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.