CTN Tunesien færger

CTN Tunesien færger bil og passager-færge billetter

CTN Tunesien Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for CTN Tunesien Ferries sejler til og fra havne i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse og Tunis.

Booking CTN Tunesien færger billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle CTN Tunesien færger priser i realtid giver hurtig tilbud så du kan købe de billigst tilgængelige CTN Tunesien færger billetter til og fra havne i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse og Tunis online instant bekræftelse.

Så shopping om du søger efter en dags færge tur i udlandet eller en helligdag, pause rejser CTN Tunesien Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du CTN Tunesien færger bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med den nyeste CTN Tunesien færger passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra havne i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse og Tunis, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælpe du afbilde din CTN Tunesien Ferries-færge rejse.

Rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med CTN Tunesien færger og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

CTN Tunesien færger tilbyder fantastisk billetpriser til og fra havne i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse og Tunis færger porte.

Sammenlign bog og betale mindre for CTN Tunesien Ferries billetter til og fra havne i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse og Tunis ved www.ferryto.dk CTN Tunesien færger

 

CTN Tunesien færger
Færge billet priser & reservationer


Bestille CTN Tunesien færger billetter
til og fra havne i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax vil Sousse og Tunis online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte CTN Tunesien Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en CTN Tunesien færger billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Tunesien CTN færger

CTN færger tilbyder regelmæssig færger mellem Genova i Italien og Marseille i Frankrig til Tunesien.CTN Tunesien færger er del af det tunesiske Navigation selskab specialiseret i person- og godstrafikken færge rejse.

CTN tilbyder en moderne og effektiv flåde af færger.CTNS flagskib er den CF Karthago, hvilket er en enorm passager-færge stand befordre over 2000 passagerer.Fartøjet kan prale med en bred vifte af faciliteter, som omfatter tre restauranter, tre søjler, en swimmingpool, en nat klub, et bibliotek og en play område og spil plads til børn.

CTN Tunesien færger

C TN færger tilbyder regelmæssige forbindelser mellem tunesiske porte og nord meditrranean porte ved at give dig en nylig og moderne flåde for både passagerer og fragt.CTN tilpasse trafik krav og efter kvalitet, sikkerhed, hurtighed og præcision essentials skitseret af de relevante myndigheder.

C/F TANIT 
Alle passagerer om bord på skibet TANIT har en komfortabel, luksuriøs og venlige service.Kun du kan rejse og du vil finde fornøjelsen af komfort og luksus tilbydes i dens store rum.

Konstruktion: Sydkorea 
Datoen for operationen: juni 2012 
Længde: 212 m 
Bredde: 30 m 
Hastighed: 27,5 knob 
Passagerer kapacitet: 3200 personer 
Køretøjer kapacitet: 1060 køretøjer.

Rejsen er endnu sjovere med de tilgængelige om bord faciliteter: 
Oplysninger - Startside 
Læge
Restauranter 
NAT bar, kaffe bar, pool bar 
Legerummet for børn 
Swimmingpool, børn pool, Jacuzzi
Toldfri butikker.

CTN rutekort

Komfort
Alle passagerer om bord "CARTHAGE" rejser med komfort, luksus og venlige service.Du behøver kun at rejse med hende, når at være overbevist om, at hendes komfort og luksus er entydige.

C /F CARTHAGE
Konstruktion: Norvège 
Datoen for operationen: juin 1999 
Længde: 180 m 
Bredde: 27, 50 m 
Hastighed: 23,5 nœuds 
Passagerer kapacitet: 2208 personer 
Køretøjer kapacitet: 666 køretøjer.

Rejsen er endnu sjovere med de tilgængelige om bord faciliteter: oplysninger - habitación, Medical Doctor, restauranter, Bar nat, café bar bar piscine, Salle de jeux pour enfants, Piscine, piscine enfants, jacuzzi, butikker toldfrit.

M/V ULUYSSE 
Konstruktion: Allemagne 
Datoen for operationen: 1997
Længde: 161, 5 m
Bredde: 25, 8 m
Hastighed: 20 nœuds
Passagerer kapacitet: 100 personer
Køretøjer kapacitet: 128 remorques.

CTN Uluysse færge

CTN Elyssa færge

AMILCAR et ELYSSA
Konstruktion: Betaler bas 
Erhvervelse af CTN: 1er trimestre 2010
Længde: 193 m
Bredde: 26 m
Hastighed: 21,2 Nouds
Capacité da Remorques: 180 unités roulantes
Capacité da conteneurs: 680EVP.


M/S EL KEF 

Konstruktion: Japon 
Datoen for operationen: 1982 
Længde: 161, 5 m
Bredde: 23 m 
Hastighed: 15,9 nœuds.

CTN blev grundlagt i 1959 at drive hyperlinks mellem havne i Tunesien og andre Middelhavsområdet porte og efterfølgende yderligere et felt i Tyskland og Benelux-landene, Italien og Spanien.

CTN El Kef færge
Firmaet transporterer passagerer via færger til og fra Tunis-Marseille-Genova.Selskabet har udvidet og har mere for nylig besluttede at opgive sine gamle fartøjer til mere miljøvenlige krydstogtskibe.Bedst rådighed CTN Tunesien færger billet pris gurantee

Bedste CTN Tunesien færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige CTN Tunesien færger-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte CTN Tunesien Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt CTN Tunesien færger billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere CTN Tunesien færger billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på CTN færger, Tunesien.

Gruppe, skole & Social Club CTN Tunesien færger billet reservationer

Diskonteret grupperejser med CTN Tunesien færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig CTN Tunesien færger gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede CTN Tunesien Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på CTN Tunesien Ferries venligst Klik her

 

CTN Tunesien færger kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

CTN Tunesien færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig CTN Tunesien færger fragt og fragt færger reservationen service til og fra havne i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse og Tunis.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af CTN Tunesien færger ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte CTN Tunesien færger customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk Du er i stand til at opnå levende CTN Tunesien færger billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, få vist færger tidsplaner og bog CTN Tunesien færger bil og passager-færge billetter til vores lavest tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører, herunder med CTN Tunesien færger til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg CTN Tunesien færger færger for den billigste færge billetpriser til og fra havne i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse og Tunis.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.