Corsica Ferries

Corsica Ferries bil og passager-færge billetter

Corsica Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Corsica Ferries sejler til og fra de franske havne Marseille, Toulon og Nice og fra italienske havne i Savona, Genova, Livorno og Civitavecchia.

Booking Corsica Ferries billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Corsica Ferries priser i realtid giver hurtig tilbud så du kan købe de billigst tilgængelige Corsica Ferries billetter til og fra de franske havne Marseille, Toulon og Nice og fra italienske havne i Savona, Genova, Livorno og Civitavecchia online instant bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping er færge tur i udlandet eller ferie pause rejser med Corsica Ferries en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Corsica Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Corsica Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra de franske havne Marseille, Toulon og Nice og fra italienske havne i Savona, Genova, Livorno og Civitavecchia, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Corsica Ferries-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Corsica Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

Corsica Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra de franske havne Marseille, Toulon og Nice og fra italienske havne i Savona, Genova, Livorno og Civitavecchia færger havne.

Sammenlign bog og betale mindre for Corsica Ferries billetter til og fra de franske havne Marseille, Toulon og Nice og fra italienske havne i Savona, Genova, Livorno og Civitavecchia ved www.ferryto.dk Corsica Ferries

 

Corsica Ferries
Færge billet priser & reservationer


Bog Corsica Ferries billetter
til og fra de franske havne Marseille, Toulon og Nice og fra italienske havne i Savona vil Genova, Livorno og Civitavecchia online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Corsica Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Corsica Ferries billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Corsica Ferries

Corsica Ferries havne er i L'ille Rousse, Calvi, Ajaccio, Propriano, Porto Vecchio og Bastia.De korteste ruter er mindre end fire timer ved en hurtig båd forbinde Nice med Calvi og Livorno med Bastia.

Disse to linjer er også dem, billigste.En anden kort rute føre fra nordlige sardinske havn i Santa Teresa di Gallura til Bonifacio i sydlige Korsika.Medmar bruges til at sejle mellem Napoli og Porto Vecchio, men denne linje desn't synes at være drives mere.

Corsica Ferries

Corsica Ferries og Sardinien færger afsætning af Corsica Ferries, en Frankrig-baserede færgeselskab, der driver trafik til og fra øer af Korsika og Sardinien anvendte betegnelser.

Corsica Ferries er en færgeselskab, som startede tjenester i 1967 under navnet på Korsika linje med færgen Korsika Express.Siden selskabets ydmyge begyndelse dens vokset til hvad er i dag førende på markedet til Korsika og Sardinien som Corsica Ferries Sardinien Ferries.

Corsica Ferries er den premier færgeselskab på vestlige Middelhavet transporterer mere end 1 million passagerer årligt ombord på deres færger kører til og fra Frankrig og Italien til Korsika, Sardinien og Elba.

Corsica Ferries Drive 2 tilbagesendelse ruter fra Italien til Sardinien og 10 returnere ruter fra Frankrig og Italien til Korsika, med en total af op til 13 sporkrydsninger dagligt.

Flåden består i øjeblikket af 14 skibe.

De fleste af vores færger til Korsika og Sardinien tilbyder nice hytter, barer, selvbetjening og a la carte restauranter, børns legerummet, swimmingpool, solarium og butikker.

Korsika rute kort

I 1996 åbnede hurtig færgen Korsika Express ruten Nice til Korsika.Hurtig færgerne gjort det muligt at komme ind på markedet mellem det franske fastland og Corsica . Sådan en hurtig færge blev også anvendt mellem Italien og Sardinien.

Vores nye færge: Mega Smeralda

Skibet, tidligere farve festivalen, blev købt fra den norske selskab farve linjer Cruises og omdøbt Mega Smeralda ved Corsica Ferries.Det er 171.50 m lang og 28 m bred.Dens hastighed stiger til 28 knob.Efter genetableringen i Megatechnica Wharf i Grækenland det kan tage 2000 passagerer og 560 køretøjer.

Skibet har 539 hytter og er komfortabelt udstyrede (restauranter, bar, konferencelokaler, børns legerummet, butikker osv). På grund af dets størrelse er faciliteter og design Mega Smeralda flagskib for vores rederi.

Corsica Delux Cabin

Siden 13 juni 2008 har det sejlede mellem Italien og Sardinien og siden 20 juni 2008 også mellem Italien og Korsika.Mega Smeralda giver Corsica Ferries med sin flåde-14th skibet.

Mega Express færgen
Hurtig i dagtimerne (op til 30.5 knob), komfortable i løbet af natten (op til 370 hytter) Mega Express færgen tilbyder dig alle bekvemmeligheder af et stort skib, som kan tage op til 2100 passagerer og 650 køretøjer.Nyde service om bord: en la carte restaurant, cafeteria, pizzeria / pasta, buffet, svømning pool, bar, videospil, butikker.

Classic færgen

Vores klassiske færger Korsika Victoria og Sardinien Regina tilbyde du cruises følgende bekvemmeligheder: biografer, butikker, a la carte restaurant, cafeteria, swimmingpool, behagelig saloner.

På grund af de regelmæssige og hyppige udskiftninger af Korsika rumfærgen (Korsika Marina II) kan du vælge fra en bred vifte af afgangstoldstedet gange tilbyder fleksibilitet til din rejse planer.

Corsica Resturant

Skibet Sardinien Nova var den første gule færge til at forbinde Livorno og Olbia.I 1987 blev flåden suppleret med "Sardinien Vera".

Express færger

Hurtig færgerne (37 knob) tage dig til Korsika og Sardinien på rekordtid!
Om bord kan du finde en bar, en cafeteria og en boutique.

Også var de ruter, der drives af Grimaldi linjer fra Civitavecchia sandsynligvis anvendelse ophørt i 2011.De fleste af vores færger til Corsica og Sardinien tilbud nice hytter, barer, selvbetjening og a la carte restauranter, børns legerummet, swimmingpool, solarium og butikker.

Corsica færge

I 2001 blev den Mega Express Ferries indført som muliggjort forskellige nye ruter mellem Toulon og havnene i Ajacco, Calvi, Ile Rouse og Bastia.

I 2004 af alle færgeselskaber foretaget Corsica Ferries de fleste af passagerer til Korsika.2004 var også året, hvor flag skibet for selskabet, Mega Express III blev bragt i operation på ruten til Sardinien.

 


Bedst rådighed Corsica Ferries billet pris gurantee

Bedste Corsica Ferries billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Corsica Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Corsica Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Corsica Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Corsica Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Corsica Ferries.

Gruppe, skole & Social Club Corsica Ferries billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Corsica Ferries -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Corsica Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Corsica Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.For flere oplysninger om gruppe rejse på Ferries Corsica venligst Klik her

 

Corsica Ferries brugskøretøj, fragt og fragt færger

Corsica Ferries erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Corsica Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra de franske havne Marseille, Toulon og Nice og fra italienske havne i Savona, Genova, Livorno og Civitavecchia.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Corsica Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Corsica Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Corsica Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Corsica Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Corsica Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Corsica Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra de franske havne Marseille, Toulon og Nice og fra de italienske havne i Savona, Genova, Livorno og Civitavecchia.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.