Sammenlign bog og betale mindre for færge billetter på www.ferryto.dk
Brugerdefineret søgning 
 

Ferryto.dk kundeservice

Kundeservice, telesalg
& Kontakt os


Kvalitet kundepleje
er fundamentet i vores charter for erhvervslivet og selvom vores kunde serviceniveauer allerede langt overstiger de tilbydes kunder i mange af vores konkurrenter vi stræber efter kontinuerligt at gøre det bedre.

Vores kunder værdsætter vi tilbyder lave færge billetter priserne og for at gøre dette vi opretholde en relativt lille personale kompliment med efterfølgende operationelle omkostninger opsparing blive forbigået til vores kunder som diskonteret færge billetter.

Mange spørgsmål, som vores kunder stille kan behandles mere effektivt og hurtigt online bruger denGuiden Self service nedenfor end over telefonen.Ikke blot dette frembyder vores medarbejdere mere tid til at forhandle bedre færge priser og ferie tilbud for dig men det sparer både os og du, vores kunde, tid og penge.

Billig færge billetter Hvis du utilsigtet landede på denne side og ønsker at udføre en online færge billet pris kontrol eller foretage en færge billet reservation venligst Klik herKunde pleje Self-Service guiden 

 

Venligst hjælpe os hjælpe dig hurtigere og bedre ved at gøre en forbrugskategori markering fra drop-down menuen nedenfor.Du er i stand til at foretage yderligere markeringer som du fortsætte indtil du indhente de oplysninger, du ønsker.

Selvom vi nyder taler til vores kunder beder vi at du venligst udforske mulighederne i menuen nedenfor før telefoneret os med spørgsmål, som svarene er sandsynligvis allerede tilgængelige online.

Hvis du stadig ikke kan finde svar på dit spørgsmål via denne kunde pleje kontakter guiden venligst føle frit Klik her til at kontakte os direkte.


 

Ferryto kunde Service løfte

Ferryto.dk kunde pleje løfte

Ved Ferryto.dk Vi mener, det er vigtigt at forblive tro mod vores forretningsfilosofi til ikke kun at sikre holdbarhed af relationer, men også alle vores kunder fortsatte tilfredshed.Vi er kunder som godt distributører og vi vide, hvilken kvalitet tjenesten er derfor, vi har følgende tilsagn om at alle vores partnere og kunder:-

  1. Gøre det rigtige, altid være retfærdig, være hjertelig og gå til længder at tilfredsstille en kunde.
  2. For at holde vores kunder tilsluttet og informere dem om ordrer på en hurtig måde.
  3. Yde fremragende kundeservice gennem regelmæssige interaktioner med vores kunder og være tilgængelige for telefonopkald.
  4. Skal være oven på nye teknologier, så vores produktlinje udvikler sig for at imødekomme vores kunders skiftende krav.
  5. Har et eksperthold, der er i stand at konsultere, undervise og støtte vores kunder, når behovet opstår.
  6. Beskytte dine oplysninger for at forhindre svig og anden ondsindet omstændighed.
  7. Lytte til feedback og erfaringer fra vores kunder, det er den eneste vej mod løbende forbedring.

Lad os se det i øjnene, vi arbejder i erhvervslivet på grund af dig, vores kunde.Hvis anden grund du føler, at nogen af de ovennævnte forpligtelser er blevet kompromitteret Lad os venligst vide så vi kan behandle spørgsmålet personligt og får du svaret fortjener du.

 

 

Acciona færger tidsplaner

 

Anek Lines færgens fartplan

 

Balearia Ferries tidsplaner

 

Bretagne færger Timtables

 

Condor Ferries tidsplaner

 

DFDS Seaways færgens fartplan

 

Irish Ferries tidsplaner

 

LD linjer færge tidsplaner

 

Norfolkline tidsplan

 

P & O Ferries tidsplaner

 

StenaLine færgens fartplan

 

TTT linjer færger

 

Wightlink færger