Condor Ferries

Condor Ferries bil og passager-færge billetter

Condor Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Condor Ferries sejler til og fra Weymouth, Poole og Portsmouth St Peter Port i Guernsey, St Helier i Jersey, St. Malo i Bretagne og Cherbourg i Normandiet Frankrig.

Booking Condor Ferries billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Condor Ferries priser i realtid leverer hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige Condor Ferries billetter til og fra Weymouth, Poole og Portsmouth St Peter Port i Guernsey, St Helier i Jersey, St. Malo i Bretagne og Cherbourg i Normandiet Frankrig online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping er færge tur i udlandet eller ferie pause rejser med Condor Ferries en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Condor Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Condor Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra Weymouth, Poole og Portsmouth St Peter Port i Guernsey, St Helier i Jersey, St. Malo i Bretagne og Cherbourg i Normandiet Frankrig herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og byen vil hjælp til maps du afbilde din Condor Ferries-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Condor Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

Condor Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Weymouth, Poole og Portsmouth St Peter Port i Guernsey, St Helier i Jersey, St. Malo i Bretagne og Cherbourg i Normandiet Frankrig færger porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Condor Ferries billetter til og fra Weymouth, Poole og Portsmouth St Peter Port i Guernsey, St Helier i Jersey, St. Malo i Bretagne og Cherbourg i Normandiet Frankrig på www.ferryto.dk Condor Ferries

 

Condor Ferries
Færge billet priser & reservationer


Bog Condor Ferries billetter
til og fra Weymouth, Poole og Portsmouth til St Peters Port i Guernsey, St Helier i Jersey, vil St. Malo i Bretagne og Cherbourg i Normandiet Frankrig online på forhånd på Ferryto.dk, og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Condor Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Condor Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om Condor Ferries

Condor Ferries tilbyde hurtig og konventionel færge tjenester forbinder Kanaløerne Jersey og Guernsey med England og Frankrig.

Condor Ferries UK afgivelser havne er bekvemt placeret i Weymouth, Poole og Portsmouth, beliggende med god adgang via Southern England hovedvejen netværk.

Condor Ferries

Condor Ferries tilbyder året rundt afsejlinger fra Weymouth Jersey og Guernsey, som til sidst forbinder med St.Malo i Frankrig.

Checke gange
Condor Ferries brug venligst et 24-timers ur så forsynet med dette i tankerne, når du kontrollerer gange.Alle afgangstider erklærede er lokale.Det Forenede Kongerige og Kanaloeerne er fra den samme tidszone (GMT). Frankrig er 1 time før GMT.

Checke - bilister
Venligst ankomme senest 1 time før afgang vises på din bekræftelse.

Checke - mund passagerer
Venligst ankomme senest 40 minutter før afgangstid vises på din bekræftelse.
Hvis du ankommer senere end den minimale check-in tid før afsejling kan ikke vi desværre garantere bording.

Condor rutekort
Der er øget afvigelser i sommermånederne.Afgivelser fra Poole til Guernsey og Jersey er sæsonbestemt kører normalt fra April til oktober og Poole til Saint-Malo mellem maj til September.

Vores flåde
Condor Ferries flåden består af fire skibe: The Condor Express, Condor Vitesse Arnhem og Condor Rapide - høj hastighed hurtig bil færger, og Commodore Clipper - en alle-vejr konventionel færge.

Condor Express og Condor Vitesse Arnhem hurtig færger

Onboard faciliteter omfatte: Rummelige airconditionerede passager saloner, garanteret sæde for alle, Reclining sæde valgmulighed, Caféteria betjener lækre varme retter og snacks, afgiftsfrit shop - for alle de væsentlige tilbud!

Der er også en øverste dæk bar og shop, Club Class Lounge og en børns TV stue.

Condor Express og Condor Vitesse Arnhem

Disse to høj hastighed hurtig bil færger mellem Det Forenede Kongerige og Kanaloeerne forbinder med færgefart til Frankrig, med plads til 741 passagerer og 175 biler.Et system til edb ride-styring tilbyder den mest mulige rejse sammen med mange andre funktioner og faciliteter.
Condor Rapide

Condor Rapide

Indbyggede faciliteter inkluderer:  Rummelige airconditionerede passager lounges, garanteret sæde for alle, Caféteria betjener lækre varme og kolde snacks, afgiftsfrit shop - for alle de væsentlige tilbud!Der er også en øverste dæk bar og shop, Club Class Lounge og en børns TV stue.


Høj hastighed hurtig bilfærge, Condor Rapide opererer mellem Kanaløerne Jersey og Guernsey og St. Malo, Frankrig, med plads til 741 passagerer og 175 biler.

Commodore Clipper konventionel færge
Specialudviklede konventionel færge designet til en året rundt, alle-vejr tjeneste.Denne veludstyrede skibet opererer dagligt mellem Portsmouth og øerne og har plads til 300 passagerer og over 100 biler.

Onboard faciliteter Omfatte:  En-suite hytter, liggende sæder, Brasserie, Lounge Bar, toldfri Shop, børns område, Club klasse.

Condor Clipper

C ondor Ferries naturligvis er de eneste krydse kanalen færgeselskab at give reelle toldfri besparelser ombord alle deres færger, så glem ikke at materiel op på duftstoffer, spiritus, tobak og cigaretter, vin og øl, kosmetik, sukkervarer og elektroniske varer bl.a.

 


Bedst rådighed Condor Ferries billet pris gurantee

Bedste Condor Ferries billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Condor Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Condor Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Condor Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Condor Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Condor Ferries.

Gruppe, skole & Social Club Condor Ferries billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Condor Ferries -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Condor Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Condor Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Condor Ferries venligst Klik her

 

Condor Ferries kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Condor Ferries erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Condor Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra Weymouth, Poole og Portsmouth St Peter Port i Guernsey, St Helier i Jersey, St. Malo i Bretagne og Cherbourg i Normandiet Frankrig.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Condor Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Condor Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Condor Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Condor Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Condor Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Condor Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra Weymouth, Poole og Portsmouth St Peter Port i Guernsey, St Helier i Jersey, St. Malo i Bretagne og Cherbourg i Normandiet Frankrig.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.