Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries bil og passager-færge billetter

Celtic Link Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Celtic Link Ferries sejler til og fra havnen i Cherbourg i Nordfrankrig og Irlands magiske solrige syd-øst for Rosslare.

Booking Celtic Link Ferries billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Celtic Link Ferries priser i realtid leverer hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige Celtic Link Ferries billetter til og fra havnen i Cherbourg i Nordfrankrig og Irlands magiske solrige syd-øst for Rosslare online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping er færge tur i udlandet eller ferie pause rejser med Celtic Link Ferries en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Celtic Link Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Celtic Link Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra havnen i Cherbourg i Nordfrankrig og Irlands magiske solrige syd-øst for Rosslare herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Celtic Link Ferries-færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Celtic Link Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Celtic Link Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra havnen i Cherbourg i det nordlige Frankrig og Irlands magiske solrige syd-øst for Rosslare færger porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Celtic Link Ferries billetter til og fra havnen i Cherbourg i Nordfrankrig og Irlands magiske solrige syd-øst for Rosslare ved www.ferryto.dk Celtic Link Ferries

 

Celtic Link Ferries
Færge billet priser & reservationer


Bog Celtic Link Ferries billetter
til og fra havnen i Cherbourg i nordlige Frankrig og Irlands magiske vil solrige syd-øst for Rosslare online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Celtic Link Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Celtic Link Ferries billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries giver passager-og godstrafikken til Rosslare og Cherbourg.Celtic Link Ferries er et irsk ejede lave billetpriser færgeselskab.

Celtic Link Ferries blev etableret i 2005 som en nye færgeforbindelse til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter en regelmæssig og pålidelig transport service for biler, fragt og passagerer mellem Rosslare og Cherbourg.

Celtic Link Ferries

Celtic Link Resturant

Med 3 sporkrydsninger pr. uge til og fra Irland og Frankrig har rejsende nu yderligere indstillinger til at supplere eksisterende færge telefonistekspederede tjenester.

Denne Luxuary fartøj kan prale med fantastiske faciliteter, som omfatter to søjler, en biograf, en rekreative Emil og skibets stalde.

Keltisk horisonten nyeste og hurtigste fartøjet sejler mellem Rosslare i Irland og Cherbourg i Frankrig.Celtic horisonten er det eneste skib i Irland, der afsejler til Frankrig hele år lang.


Faciliteter inkluderer om bord 110 hytter, bar, restaurant, saloner, film og en shop.

Celtic Horizon har en fantastisk valg af hytter, som omfatter 2 kaj udenfor, 4 kaj inde i og uden for hytter og for første gang Celtic Link Ferries nu give et valg af seks kaj i eller uden for hytter.

Celtic Link Ferries service og prisfastsættelse er udviklet til at levere en lave billetpriser, ingen dikkedarer, værdi for pengene tjeneste.

Celtic Link Deluxe CabinCeltic Link 4 Berth Cabin

Celtic horisonten har kapacitet til 1000 passagerer, 200 biler og 120 lastbiler.

Rosslare Harbour
Rosslare Harbour er placeret i Irlands magiske solrige syd-øst.Rosslare er placeret i nærheden af nogle af Irlands mest fremtrædende placeringer herunder Irlands hovedstad Dublin, den middelalderlige by af Waterford, eller andre tæt ved maleriske placeringer herunder Kilmore Quay i Wexford eller Brittas Bay i Wicklow

Cherbourg
Cherbourg er en af Frankrigs smukkeste steder.Det er i nærheden af smukke steder som Mont Saint Michelle eller Paris.

Paris besidder nogle af verdens mest spektakulære artefakter herunder Eiffeltårnet kæbe-slipper eller den mystiske Louvre kunstgalleri.

Grupperejser med Celtic Link Ferries
Hvis du søger for at gøre en reservation for 10 eller flere mund passagerer du måske berettiget til vores særlige Celtic Link Ferries gruppere priser.

Celtic rute kort

 


Bedst rådighed Celtic Link Ferries billet pris gurantee

Bedste Celtic Link Ferries billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Celtic Link Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Celtic Link Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Celtic Link Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere venligst Celtic Link Ferries billetter Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Celtic Link Ferries.

Gruppe, skole & sociale klub Celtic Link Ferries billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Celtic Link Ferries -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Celtic Link Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Celtic Link Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Celtic Link Ferries venligst Klik her

 

Celtic Link Ferries kommercielle køretøj, fragt og fragt færger

Celtic Link Ferries erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Celtic Link Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra havnen i Cherbourg i Nordfrankrig og Irlands magiske solrige syd-øst for Rosslare.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Celtic Link Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Celtic Link Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Celtic Link Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Celtic Link Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Celtic Link Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Celtic Link Ferries færger for de billigste færge billetpriser til og fra havnen i Cherbourg i Nordfrankrig og Irlands magiske solrige syd-øst for Rosslare.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.