Caronte & turist færger

Caronte & turist færger bil og passager-færge billetter

Caronte & turist færger billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger Caronte & turist færger, der sejler til og fra italienske fastlandet og Sicilien og fra port Salerno til Messina.

Booking Caronte & turist færger billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Caronte & turist færger priser i realtid leverer hurtig tilbud så du kan købe billigst tilgængelige Caronte & turist færgerne billetter til og fra italienske fastlandet og Sicilien og fra port Salerno til Messina online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så shopping om du søger efter en dags færge tur i udlandet eller en helligdag, pause rejser Caronte & turist Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog Caronte & turist færger bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de nyeste Caronte & turist færger passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra italienske fastlandet og Sicilien og fra port Salerno til Messina, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Caronte & turist Ferries-færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Caronte & turist færger og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Caronte & turist færger tilbyder fantastisk billetpriser til og fra italienske fastlandet og Sicilien og fra port Salerno til Messina færger porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Caronte & turist færger billetter til og fra italienske fastlandet og Sicilien og fra port Salerno til Messina ved www.ferryto.dk Caronte & turist færger

 

Caronte & turist færger
Færge billet priser & reservationer


Bestille Caronte & turist færger billetter
til og fra italienske fastlandet og Sicilien og fra port Salerno til Messina online på forhånd på Ferryto.dk, og du vil altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Caronte & turist færger rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Caronte & turist færger billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Caronte & turist færger

Caronte & turist Færger tilbyde regelmæssig færge sporkrydsninger mellem det italienske fastland og Sicilien fra port Salerno til Messina.

Selskabet traf i August 1999 endnu et skridt fremad med indførelsen af Vestfold.Dette er den seneste generation med dobbelt dæk, større bæretaske magt og højere hastigheder end de tidligere modeller kan udøve 150 biler og 25 sættevognstog skib.

Caronte & turist færger

Caronte & turist S.p.A.flåde sammen med, i Caronte & turist linjer S.p.A., har 17 skibe alle i øjeblikket i brug på ruten Messina – Villa San Giovanni, Messina – Salerno – Messina, Milazzo – Eolian øer.Størstedelen af fartøjerne blev bygget i italiensk skibsværfter mellem slutningen af halvfjerdserne og 90 tidlige ' erne.

Alle fartøjer sejler på Messina's Straights, efter en nylig og dybtgående restyling, tilbyde vores kunder en stadig mere effektiv og behagelig service.Restaurant, selvbetjening og Bar tjenester er tilgængelige om bord.

Cartour skibe, alle af det nyeste design, dække Messina – Salerno rute, tre gange om dagen pr. rute.Hurtig og behagelig, de tillade fragt transportvirksomheder og turister nyde en sikker og afslappende rejse.

CAROUNTE & TURIST sammenkæder den Messinastrædet i 40 år.I oktober 2001, for at omgå highway Salerno - Reggio Calabria genstand for endeløse arbejde at modernisere, Caronte og turist færgen båd, iværksætte et banebrydende projekt "Motorveje til søs" sammenkædning havn Messina Salerno.

De åbnede den første hurtige færge tjeneste "Cartour" fra Messina for Salerno i omkring syv timer.Tjenesten færge i øjeblikket omfatter daglige afvigelser og drives med m/v Cartour Beta og m/v Cartour Gamma, med en hastighed på 25 knob, med en last kapacitet på 800 biler og 150 erhvervskøretøjer og rumme op til 1000 passagerer.Om bord findes hytter, sæder, bar og restaurant, Legeplads og butikker.

Caronte og turistrute kort

1. Juli 2003 Caronte og turist færgen båd reorganisere deres aktiviteter, giver de respektive grene til nyligt shipping Caronte & turist SpA og sanktionering, således flette de to selskaber.

Virksomheden blev grundlagt i 2003 med fusion af den Caronte & turist færge Båd, som har sejlede mellem Messina og Villa San Giovanni siden 1968.07 Oktober 2001 indledte de første ruten mellem Messina og Salerno.Det første skib på denne rute var i Cartour.

I 2006 blev Cartour Beta derefter indført på ruten Salerno Messina.På den 1700 af November 2008 åbnede en tredje rute fra Messina til Civitavecchia med den Cartour Gamma, som tidligere fungerede ruten Messina og Salerno.

 


Bedst rådighed Caronte & turist færger billet pris gurantee

Bedste Caronte & turist færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caronte & turist færger-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Caronte & turist færger bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Caronte & turist færger billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Caronte & turist færger billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Caronte & turist færger.

Skole & Social Club Caronte & turist færger billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Caronte & turist færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Caronte & turist færger gruppe og træner part færge passager reservationen service tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Caronte & turist færger gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om gruppe rejse på Caronte & turist færger venligst Klik her

 

Caronte & turist færger brugskøretøj, fragt og fragt færger

Caronte & turist færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelige Caronte & turist færger fragt og fragt færger reservationen service til og fra italienske fastlandet og Sicilien og fra port Salerno til Messina.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af Caronte & turist færger ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Caronte & turist færger customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Caronte & turist færger billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Caronte & turist færger bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører, herunder med Caronte & turist færger til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Caronte & turist færger færger for de billigste færge billetpriser til og fra italienske fastlandet og Sicilien og fra port Salerno til Messina. Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.