Brugerdefineret søgning 
 

Anmodning til Annuller færge billet

Passagerer, som har allerede købt en færge billet Online via dette websted, der ønsker at annullere gøre deres reservation det via ændring og annullering anmodningsformularen nedenfor.

VIGTIGT : Oplysningerne på denne side og denne online annullering / ændring formular er kun for kunder, der købte deres færge billet online ved et af vores websteder (de alle ser ligner denne side) eller fra The rejse Gateway.Hvis du ikke købte din online billet via et af vores websteder eller The rejse Gateway derefter kan vi desværre ikke hjælpe dig og du skal kontakte færgeselskab eller websted, du har købt din billet fra for bistand.

Yderligere oplysninger

Færge billet ændringsforslagVenligst stat, som du vil annullere billet i afsnittet "Detaljer om ændring" på formularen.

Færge billet ændringsforslag TjenestegebyretBemærk venligst, at i nogle tilfælde er det ikke muligt at annullere din bestilling, og du modtager en tilbagebetaling af prisen, der betales.Du vil har fået besked på dette før du bekræftet din booking, sammen med eventuelle andre betailng.Enhver variation af sådanne vilkår og betingelser, som du ville have accepteret at før vi accepteret din reservation anmodning er udelukkende på udbyderen af den tjeneste, du har købt skøn.

Ekstra passagererHvis du er skyldige en restitution, vil for eksempel for en annullerede reservation, dette kun foretages til kortet oprindeligt brugte til at foretage reservationen.Bemærk venligst vi ikke i stand at tilbagebetale til et forskellige betalingskort.

I et lille antal tilfælde, kan en restitution foretages i form af rejsekuponer.I dette tilfælde vil du gøres opmærksom på dette før annulleringen gøres

Presserende færge billet ændringsforslagTil presserende aflysninger (ie: kun hvis din færge skyldes at sejle i de næste 24 timer eller mindre ) til færgen billetter, der købes via dette websted venligst telefon +44 844 576 0006 under vores Træffetid (Mon-Tor 8 am - 8 pm, fre til 8 am-7 pm, Lør, Sun & Bank hold 9 am – 6 pm) ellers Udfyld anmodningsformularen tilstødende online billet annullering.

Bog en færge billetHvis du ikke har endnu reserveret din færge billet venligst Klik her adgang til vores online reservation service.

Klik her for at kontakte customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører, og over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

På FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter og altid tilbyder vi dig vores lavest tilgængelige færge billet pris med ingen skjulte ekstraelementer på tidspunktet for reservation.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her