Brittany Ferries

Brittany Ferries bil og passager-færge billetter

Brittany Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Brittany Ferries sejler til og fra Portsmouth til Caen, St. Malo og Cherbourg, Poole Cherbourg, Plymouth til Roscoff i Frankrig og Portsmouth og Plymouth til Santander og den nye rute Portsmouth til Bilbao i Spanien.

Booking Brittany Ferries billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Brittany Ferries priser i realtid at yde hurtig tilbud så du kan købe de billigst tilgængelige Brittany Ferries billetter til og fra Portsmouth til Caen, St. Malo og Cherbourg, Poole Cherbourg, Plymouth til Roscoff i Frankrig og Portsmouth og Plymouth til Santander og den nye rute Portsmouth til Bilbao i Spanien online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping er færge tur i udlandet eller ferie pause rejser med Brittany Ferries en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Brittany Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Brittany Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra Portsmouth til Caen, St. Malo og Cherbourg, Poole til Cherbourg, Plymouth til Roscoff i Frankrig og Portsmouth og Plymouth til Santander og den nye rute Portsmouth til Bilbao i Spanien, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Brittany Ferries-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Brittany Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

Brittany Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Portsmouth til Caen, St. Malo og Cherbourg, Poole Cherbourg, Plymouth til Roscoff i Frankrig og Portsmouth og Plymouth Santander og den nye rute Portsmouth til Bilbao i Spanien færger porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Brittany Ferries billetter til og fra Portsmouth til Caen, St. Malo og Cherbourg, Poole til Cherbourg, Plymouth til Roscoff i Frankrig og Portsmouth og Plymouth Santander og den nye rute Portsmouth til Bilbao i Spanien ved www.ferryto.dk Brittany Ferries

 

Brittany Ferries
Færge billet priser & reservationer


Bog Brittany Ferries billetter
til og fra Portsmouth til Caen, St. Malo og Cherbourg, Poole til Cherbourg vil Plymouth til Roscoff i Frankrig og Portsmouth og Plymouth Santander og den nye rute Portsmouth til Bilbao i Spanien online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Brittany Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Brittany Ferries billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Brittany Ferries

Vores krydstogt og høj hastighed færgen tjenester sejl fra Portsmouth, Poole eller Plymouth direkte til Bretagne, Normandiet og nordlige Spanien.

Brittany Ferries tilbyde en service, som er centreret på deres luksus krydstogt færger, hvilket betyder, at din ferie starter det minut, du gå om bord på skibet.

Underholdning er varieret og fødevarer er franske køkken, som jo har en stor omdømme.

Brittany Ferries

Kahyt, får du kan gøre en massiv forskel på længere ture således fra England til Spanien.

Du kan også shoppe i de mange butikker, eller slap af i din indkvartering, som de har forsøgt at gøre som komfortable og luksuriøse, som de kan.

Færge ruter til Frankrig

  • Portsmouth til Caen
  • Portsmouth til St. Malo
  • Portsmouth til Cherbourg
  • Poole til Cherbourg
  • Plymouth til Roscoff

Færge ruter til Spanien

  • Portsmouth til Bilbao
  • Portsmouth til Santander
  • Plymouth til Santander
Bretagne rute kort

Henter en hytte tillader dig personlige oplysninger om dagen sammen med et sted at holde dine ejendele sikker og ved nat. forsyner dig med et komfortabelt sted at sove.

Vores flåde

Bretagne Armorique Ferry


Armorique
En af vores ni færger til Frankrig, Armorique var specifikt designet og bygget til Brittany Ferries og i særdeleshed vores Plymouth-Roscoff rute, Armorique blev introduceret til flåden i 2009.

Hver af deres destinationer på kontinentet råder over sin egen karakter og er normalt fyldt med liv med store steder at shoppe, drikke og spise.I fortiden, indbyggede butikkerne medtaget ofte en fotografering shop med filmen udvikle og udskrivning faciliteter dog, stigningen i popularitet af digital fotografering har ført til disse butikker bliver fjernet.

I slutningen af 2009 har Brittany Ferries installeret en betalt wifi service på tværs af sin flåde af traditionelle færger.


Transporterer op til 1.500 passagerer og 470 biler, følger skibet et moderne design med indretning, smukt indfanger lys, farver og rum for regionen Bretagne og dens maritime arv.Også interessante er en række kunstnere og deres arbejde fejre bretonsk kultur, dets traditioner, ånd og innovation.

Brittany Ferries tilbyde et bredt udvalg af ruter, der færge over kanalen til såvel Frankrig som en færge tjeneste mellem Frankrig og Irland.Når du sejle med Brittany Ferries er din destinationsport mere end blot en port.

Bretagne Ferry 4 Berth Cabin

Bretagne Armorique FerrySejlede til Plymouth og Roscoff

Armorique tilbyder passagererne et valg af 247 hytter - som alle er en-suite og aircondition- plus et antal reserverede lounge sæder spredt ud gennem skibet.Der er også et antal hytter tilpasset for handicappede passagerer.

Alle fartøjer har deres egne Præsidiet de forandring med undtagelse af den fælles landbrugspolitik Finistère og den Armorique som skiftevis, give en ATM, afmåler euro.De fleste fartøjer har en biograf og gambling/spillemaskiner.


Bretagne

Opererer på vores Portsmouth til St. Malo rute, Bretagne har førsteklasses onboard faciliteter, herunder udmærkede restauranter, shopping og live underholdning og kan rumme over 2000 passagerer, næsten halvdelen af dem i kabinen indkvartering.
Brittany Ferries fartøjer har en række indbyggede faciliteter.Disse omfatter butikker, selvbetjening og a la carte restauranter, barer og cafeer.

Bretagne Bretagne færgeSejler til Portsmouth og St. Malo


Bretagne Cap Finistere Swiming Pool

Fælles landbrugspolitik Finistère

Dette, den nyeste tilføjelse til vores flåde, føles som en "boutiquehotel". Det har en intime, mindre formel atmosfære end Pont-Aven, mens bevarer en følelse af plads og komfort.

Fælles landbrugspolitik Finistère giver en yderst behagelig måde at krydstogt til Spanien.Ombord der findes afslappet spiselokaler, Udendørs dæk og caféer, degustation sessioner med vores egne eksperter, endda gøre-over's og massage sessioner.


Alle med den sædvanlige superlative Brittany Ferries tjeneste.

Fælles landbrugspolitik Finistère sejl to gange om ugen fra Portsmouth til Bilbao og når downloads pr. fra Portsmouth til Santander.
Efter to års tjeneste og beviser, at ekstremt populær med hendes korte passage gange, annoncerede Brittany Ferries købet af fartøjet 15th januar 2007.

Bretagne Cap Finistere færge

Bretagne Mont St. Michel FerrySejlede til Portsmouth og Caen

Mont St. Michel
Navngivet efter den smukke Normandiet by ved Mont St. Michel, tilbyder skibet passagerer en lang række andre funktioner, herunder rummelige hytter, et valg af restauranter og faciliteter herunder barer, biografer, en disco club og video spilområdet er udviklet specielt til teenagere.

Transporterer op til 2.200 passagerer og med over to kilometer plads på køretøjet, skibet også funktioner en række state-of-the-art navigation og sikkerhed administrationssystemer gør det ikke kun en af de mest komfortable kanal krydstogt færger færdigbyggede, men også en af bedste udstyret.


Normandie

Efter succesen med Bretagne bestilt Brittany Ferries Normandie i 1991 for ruten mellem Portsmouth og Caen.

Opkaldt efter den franske region af samme navn, er det indrettet i traditionel Norman stil og farver og funktioner førsteklasses indbyggede faciliteter, herunder udmærkede restauranter, shopping og levende underholdning.

Bretagne Normandie FerrySejlede til Portsmouth og Caen


Høj hastighed færger

Bretagne Condor Express

Condor Express

Lanceret i 1997, giver den høje hastighed Condor Express færge hurtigste passage til Cherbourg fra Det Forenede Kongerige.

Condor Express er et højhastighedstog aluminium twin, som skrog katamaran stand med passagerer og fragt fra Poole til Cherbourg i bare 2hrs og 15mins.Condor Express fungerer en daglig tjeneste fra Poole Cherbourg mellem maj og September forlader Poole kl. 07: 00 og vender tilbage fra Cherbourg 11: 30.


Normandie Express

Normandie Express er et højhastighedstog aluminium twin, som skrog katamaran stand med passagerer, køretøjer og fragt med en maksimal hastighed på 42 knob (ca 78 kilometer i timen). 

Om bord på du har plads til at slappe af og frihed til at gå omkring denne høje hastighed færgen.For den korte færge vil krydser til Frankrig du finde komfortable siddepladser, barer, café og en boutique derindgiverden fornøjelig alternativ til flyrejser.

Bretagne Normandie Express Lounges

Fartøjet driver fiskeri, en sæsonbestemt tjeneste, typisk mellem slutningen af marts og i slutningen af oktober.Passage gange gennemsnitlig blot 180 minutter til Cherbourg og 225 minutter til Caen.Normandie Express kører op til to returflyvninger om dagen til Cherbourg og en daglig tjeneste til Caen hver fredag, lørdag og søndag supplere de tre tilbagesendelse sporkrydsninger en dag ved de konventionelle cruise færger til Frankrig.

 


Bedst rådighed Brittany Ferries billet pris gurantee

Bedste Brittany Ferries billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Brittany Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Brittany Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Brittany Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Brittany Ferries billetter venligst Klik her

 

Færgen rabais de groupe på Brittany Ferries.

Skole & Social Club Brittany Ferries billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Brittany Ferries -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Brittany Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Brittany Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Brittany Ferries venligst Klik her

 

Brittany Ferries kommercielle køretøj, fragt og fragt færger

Brittany Ferries erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Brittany Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra Portsmouth til Caen, St. Malo og Cherbourg, Poole Cherbourg, Plymouth til Roscoff i Frankrig og Portsmouth og Plymouth til Santander og den nye rute Portsmouth til Bilbao i Spanien.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Brittany Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Brittany Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.ie er du i stand til at opnå levende Brittany Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Brittany Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Brittany Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Brittany Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra Portsmouth til Caen, St. Malo og Cherbourg, Poole til Cherbourg, Plymouth til Roscoff i Frankrig og Portsmouth og Plymouth Santander og den nye rute Portsmouth til Bilbao i Spanien.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.