Blue Star Ferries

Blue Star Ferries bil og passager-færge billetter

Blue Star Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Blue Star Ferries sejler til og fra havne i Piræus, Rafina og Thessaloniki tilslutte til Kreta, øen grupper af Kykladerne, Dodekaneserne og North East Ægæiske Øer.

Booking Blue Star Ferries billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Blue Star Ferries priser i realtid leverer hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige Blue Star Ferries billetter til og fra havne i Piræus, Rafina og Thessaloniki tilslutte til Kreta, øen grupper af Kykladerne, Dodekaneserne og de nord øst Ægæiske Øer online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping er færge tur i udlandet eller ferie pause rejser med Blue Star Ferries en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Blue Star Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Blue Star Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra havne i Piræus, Rafina og Thessaloniki forbinder du til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne øgrupper og North East Ægæiske Øer herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælpe dig med at afbilde din Blue Star Ferries-færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Blue Star Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Blue Star Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra havne i Piræus Rafina og Thessaloniki forbinder du til Kreta, øen grupper af Kykladerne, Dodekaneserne og North East Ægæiske Øer færger porte.

Sammenligne, bog og betale mindre for Blue Star Ferries billetter til og fra havne i Piræus, Rafina og Thessaloniki forbinder du til Kreta, øen grupper af Kykladerne, Dodekaneserne og North East Ægæiske Øer ved www.ferryto.dk Blue Star Ferries

 

Blue Star Ferries
Færge billet priser & reservationer


Bog Blue Star Ferries billetter
til og fra havne i Piræus, Rafina og Thessaloniki opretter du forbindelse til Kreta, øen grupper af Kykladerne, Dodekaneserne og de nord øst Ægæiske Øer online på forhånd på Ferryto.dk, og du vil altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Blue Star Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Blue Star Ferries billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Blue Star Ferries

Blue Star Ferries Selskabet blev bygget i November 1992 og består, samt Superfast Ferries selskab, medlem af gruppen Attica.

Grækenland-Italien ruter drives af SUPERFAST FERRIES, medlem af ATTICA gruppe, tilbyder daglige afgange på Patras-Igoumeninitsa-Ancona og Patras - Igoumenitsa-(Korfu)-Bari ruter.

Blue Star Ferries

Det tjener både indenlandske linjer fra Piræus til Dodekaneserne og Cyclades øer, samt internationale linjer fra Grækenland til Italien gennem den til Patras, Igoumenitsa, Korfu og Bari.Færger mellem Grækenland og Italien drives af Blue star Ferries søster selskab Superfast Ferries

Blue Star Ferries har en flåde af 10 færger og serverer Kos, Rhodes, leros, Kalymnos, Patmos, Astipalea, Symi, Tilos, Nissiros, Lipsi og Kastelorizo.

Blue Star fødder 

 • Blue Star Delos
 • Blue Star 1
 • Blue Star 2
 • Blue Star Paros
 • Blue Star Naxos 
 • Blue Star Ithaki
 • Diagoras
 • Blå horisont

I Adriaterhavet kører det meget regelmæssigt afsejlinger mellem græske havne i Igoumenitsa og Patras såvel som den italienske havn Bari.

Blue Star rute kort Blue Star ruter

Blue Star flåden tilbyder overlegen komfort på alle deres fartøjer med aircondition hytter med internetadgang, ala carte restauranter, konferencefaciliteter og te og kaffe saloner, gave butikker og butikker.

SUPERFAST FERRIES blev 1st februar 2010 den første færgeselskab i verden at indføre en ny eksklusive hytte kategori kaldet "Ren håndbagage". Fra 1st April 2011 PURE er hytter også tilgængelige på Blue Star Ferries fartøjer.

REN hytter behandles med en avanceret proces, der forfiner luft og overflader, leverer den ultimative komfort for dem lydhør over for luftbårne partikler.Førende astma og allergi læger genkende denne proces som en effektiv løsning for dem, der søger en nødhavn farten hjemmefra.

REN hytter er tilgængelige på Blue Star 1, Blue Star 2 og Superfast XII med en ekstra afgift af 5€ pr. seng, pr. måde.Der er et begrænset antal LUX (2 senge) og A4 (4 sengepladser uden for) ren hytter og de ikke kan besættes på basis af pr. seng.Alle andre typer af kabinepersonalet er stadig tilgængelige.

Fragt

Alle skibe har lukket kredsløb fjernsyn overvågning garagen for beskadigelse eller havari forebyggelse.

Også for koelede lastbiler der findes elektriske stikkontakter af 380 volt med 220 volt transformatorer, som det ikke er tilladt at bruge autonome køle mekanismer i området garage under rejsen.

Departementet fragt hovedsæder, BLUE STAR FERRIES skal underrettes i tide af transport af særlige fragt.

En ladning er vurderet særlig, når: 

 • højden af trucken overstiger 4 meter.
 • bredden af trucken overstiger 2.6 meter.
 • den maksimale vægt pr. hjul aksel overstiger 12 tons.
 • den samlede vægt af trucken og dens last overstiger 40 tons.

Bygningen og landbrugs maskiner transporteres kun, hvis de har specielt kræves hjul.I alle andre tilfælde skal de være indlæst på ordentlig transport køretøjer.

Prisen vil være aftalt, når en fax af de specifikke krav til fragten er blevet sendt til Blue Star Ferries Cargo afdeling.Bedst rådighed Blue Star Ferries billet pris gurantee

Bedste Blue Star Ferries billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Blue Star Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Blue Star Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Blue Star Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Blue Star Ferries.

Gruppe, skole & Social Club Blue Star Ferries billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Blue Star Ferries -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Blue Star Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Blue Star Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Blue Star Ferries venligst Klik her

 

Blue Star Ferries kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Blue Star Ferries erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyder en personlig og økonomisk overkommelig Blue Star Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra havne i Piræus, Rafina og Thessaloniki forbinder du til Kreta, øen grupper af Kykladerne, Dodekaneserne og North East Ægæiske Øer.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Blue Star Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Blue Star Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Blue Star Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Blue Star Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Blue Star Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Blue Star Ferries færger for de billigste færge billetpriser til og fra havne i Piræus, Rafina og Thessaloniki tilslutte til Kreta, øen grupper af Kykladerne, Dodekaneserne og North East Ægæiske Øer.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.