Balearia Ferries

Balearia Ferries bil og passager-færge billetter

Balearia Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Balearia Ferries sejler til og fra de fleste af de spanske havne herunder Barcelona, Denia, Baleariske Øer af Ibiza og Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio og Palma.Tangier i Spanien til Algeciras i Marokko.

Booking Balearia Ferries billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Balearia Ferries priser i realtid leverer hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige Balearia Ferries billetter til og fra de fleste af de spanske havne herunder Barcelona, Denia, Baleariske Øer af Ibiza og Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio og Palma.Tangier i Spanien til Algeciras i Marokko online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping er færge tur i udlandet eller ferie pause rejser med Balearia Ferries en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog Balearia Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Balearia Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra de fleste af de spanske havne herunder Barcelona, Denia, Baleariske Øer af Ibiza og Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio og Palma.Tangier i Spanien til Algeciras i Marokko, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Balearia Ferries-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Balearia Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

Balearia Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra de fleste af de spanske havne herunder Barcelona, Denia, Baleariske Øer af Ibiza og Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio og Palma.Tangier i Spanien til Algeciras i Marokko færger porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Balearia Ferries billetter til og fra de fleste af de spanske havne herunder Barcelona, Denia, Baleariske Øer af Ibiza og Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio og Palma.Tangier i Spanien til Algeciras i Marokko på www.ferryto.dk Balearia Ferries            

 

Balearia Ferries
Færge billet priser & reservationer


Bog Balearia Ferries billetter
til og fra de fleste af de spanske havne herunder Barcelona, Denia Balearerne Ibiza og Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio og Palma vil Tanger i Spanien til Algeciras i Marokko online på forhånd på Ferryto.dk, og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Balearia Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Balearia Ferries billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Balearia færger

Baleària er den eneste færge operatør i Spanien, der forbinder de fire Baleariske Øer med fastlandet Spanien såvel som leverer daglige afsejlinger mellem dem.

I juni 2003 startede hurtig færgen Ramon Llul opererer.Længden af denne færge er 83,35 meter, og den blev bygget for at kunne komme ind i små havne.Det opererer Barcelona-Mallorca (Alcudia) - Minorca (Ciutadella og Mahon) ruter, og i 2004 Nixe Nixe II skibe og blev føjet til Balearia's flåde.

Balearia Ferries

Selskabet opererer også i øjeblikket i Gibraltarstrædet.Baleària's business fokuserer hovedsagelig på den regelmæssige søtransport af passagerer og fragt.

BALEARIA FÆRGE DESTINATIONER
Balearia færge køre færgefart mellem de spanske havne i Barcelona og Denia og de baleariske øen havne i Ibiza, Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio og Palma samt en hurtig færge service fra Tanger i Spanien til Algeciras i Marokko.

OM BALEARIA FÆRGER
Eurolinies Maritimes startede operationer under brandet Balearia, i juli 1998 drevet af en gruppe af tidligere direktører, skibsførere og officerer af rederiet Flebasa.Adolfo Utor Martinez blev nomineret formand for det nye selskab.

Fra begyndelsen udarbejdede Balearia en handlingsplan for udvidelse og modernisering af flåden, som omfattede de umiddelbare tilføjelse af nye fartøjer.Balearia nød engagement af dets personel i dens stræbe efter kvalitet, afspejles i dag i høj grad af sikkerhed, service og kunde pleje.

Balearia rute kort

I første omgang Balearia drives Denia-Ibiza-Palma ruterne (færge tjenester), Ibiza-Formentera (færgedrift og højhastighedstog fartøjer), Ibiza-Palma (færgedrift) og Denia-Ibiza (færge og Ro-Ro services). Disse ruter blev afsluttet med ruten Valencia-Palma (Ro-Ro fragt trafik), som blev indviet i juni 2000, og ruten Alcudia-Mahon drives siden juli 2002.

Balearia færge

Optagelse - i juni 2001 - af Federico Garcia Lorca, en superfast højhastighedstog færge, der opererer ruten Denia-Ibiza-Palma og også udfører direkte tjenester Denia-Palma, har betydet en komplet ændring i kommunikationen både mellem og inden for de Baleariske Øer.

Balearia stadig sigter ekspansion og vækst, og arbejder på fremtidige projekter som inkorporering af nye linjer og udvidelsen af dens flåde.I oktober 2002 lancerede Balearia super hurtig højhastighedstog færgen Ramon Llull, bygget på skibsværft Rodriquez, som vil være operationelt fra juni 2003.

Desuden i begyndelsen af året 2003 oprettet Balearia Nautas Al-Maghreb, selskab, som start på April en ny maritim rute Tanger-Algeciras drives af en super hurtig færge.Dens funktioner gør det muligt at gøre passage på mindre end en time.

I 2004 BALEARIAS flåde blev udvidet med to super hurtig færge katamaraner: Nixe I og Nixe II.Hvoraf først indviet ruten Denia-Ibiza-Formentera i august 2004.

Kvaliteten, frekvens og konkurrenceevne af tjenesterne i Balearia over de ruter, den forvalter have tilladt denne rederi til at placere sig selv som leder i trafikken inden for øer - både hvad angår passagermængde og salgs - og som absolut leder på Balearerne passager volumen.

For Balearia er det grundlæggende at blive en bro mellem de Baleariske Øer og den Iberiske Halvø.Efter September 11th var angreb der en vigtig omvæltning i turistindustrien, som til de Baleariske Øer betød et fald i antallet af forbindelser med den Iberiske Halvø.

Balearia katamaran

I disse vanskelige tider, Balearia opretholdt sin forpligtelse til at De Baleariske Øer ved at holde alle sine ruter inden for øerne og med fastlandet, og fortsatte med sine projekter af åbning af nye ruter og indarbejdelse af nye fartøjer.

I 2009 nye skibe blev lanceret, vil give passagererne med en høj grad af indbygget komfort og stil.Med en fast passager base Balearia giver sine kunder med en værdiansættes service - både hvad angår passager- og salgsmængder.Det er absolut førende på de Baleariske Øer ved passagermængde.


Bedst rådighed Balearia Ferries billet pris gurantee

Bedste Balearia færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Balearia Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Balearia Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Balearia Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Balearia Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på færger, Balearia.

Gruppe, skole & Social Club Balearia færger billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Balearia færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Balearia Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Balearia Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på færger, Balearia venligst Klik her

 

Balearia Ferries kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Balearia Ferries erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelige Balearia Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra de fleste af de spanske havne herunder Barcelona, Denia Balearerne Ibiza og Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio og Palma, Tanger i Spanien til Algeciras i Marokko.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Balearia Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Balearia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Balearia Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Balearia Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Balearia Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Balearia Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra de fleste af de spanske havne herunder Barcelona, Denia, Baleariske Øer af Ibiza og Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio og Palma.Tangier i Spanien til Algeciras i Marokko.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.