Anen linjer

Anen linjer bil og passager-færge billetter

Anen linjer billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Anen linjer sejler til og fra Piræus med Kithira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata og Gytheion.

Booking Anen linjer billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Anen linjer priser i realtid leverer hurtig tilbud så du kan købe de billigst tilgængelige Anen linjer billetter til og fra Piræus med Kithira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata og Gytheion online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping er færge tur i udlandet eller ferie pause rejser på Anen linjer en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog Anen linjer bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de nyeste Anen linjer passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra Piræus med Kithira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata og Gytheion, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Anen linjer færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Anen linjer og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glade.

Anen linjer tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Piræus med Kithira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata og Gytheion færger porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Anen linjer billetter til og fra Piræus med Kithira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata og Gytheion på www.ferryto.dk Anen linjer              

 

Anen linjer
Færge billet priser & reservationer


Bog Anen linjer billetter
til og fra Piræus med Kithira, Antikythira, Kissamos, Neapoli vil Kalamata og Gytheion online i forvejen på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Anen linjer rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Anen linjer færge billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Anen linjer

Anen linjer er et græsk færgeselskab specialiseret i færge sporkrydsninger fra fastland til de græske øer.Anen linjer destinationer Gytheion, Kissamos, Kalamata, Kithira og Antikythera.

Med Anen linjer opleve du den magiske græske ånd, så snart du får om bord og med så mange vidunderlige græske erfaringer tilgængelige med Anens græske anløbshavne sart af eventuelle græske færgen erfaringer bør være med en græsk færge specialist Anen linjerne.

Anen linjer

Der er to selskaber, der driver færgefart fra Port Kissamos.Disse omfatter ANEN linjer, et særdirektiv for linjen ANEK Shipping virksomhed.Denne linje tilbyder hyppige rejser fra Port Kissamos til nærliggende Crete destinationer.

Porten af Kissamos: ANEN linjer
ANEN linjer opererer færger på de følgende ruter: Kissamos til Antikithira (2 timer); Kissamos til Kithira (4 timer); og Kissamos til Githeio (7 timer).

Kissamos til Kithira færgedrift
Det tager ca. 4 timer hentes fra Kissamos Port til dokker af Kithira, med drives af både ANEN linje og Myrtidiotissa bil færgen.Der er dog hurtigere tjenester på bestemte dage.

Det anbefales altid at få til porten tidligt Hvis du påtænker at tage bilen onto færgen.Havnen er beliggende i den sydlige del af den lille ø Kythira.Kithira's port er meget små med begrænsede faciliteter.

Anen rute kort

Kissamos til Githio færgefart
Der er flere operationer betjener denne rute i uge, køre ved ANEN linje og Myrtidiotissa bil færgen.Turen tager 7 timer og havet kan være helt uslebne afhængigt af måneden.Githio er en meget lille by, og som sådan, havnen er lille med meget få faciliteter.Imidlertid byen ligger temmelig tæt på havnen, og de fleste bekvemmeligheder kan findes der.

Kissamos til Kalamata færgedrift
Sporkrydsninger tage omkring 10 timer fra Kissamos til Kalamata.Færgedrift skæres i stille perioder-sæsonen, og er det bedst at kontrollere med agenser inden planlægning din tur.Havnen i Kalamata er ikke meget stort, men det giver grundlæggende bekvemmeligheder som en lille café, telefoner og offentlige toiletter.

ANEN Lines flåde omfatter Anemos, en seneste tilføjelse til den flåde, der har en kapacitet for 170 biler, 15 lastbiler og op til 700 passagerer.Der er 53 private hytter onboard samt seating områder for dem uden hytter.Spise faciliteter inkluderer en selvbetjenings restaurant samt en à la carte restaurant.


Anen ophørte opererer i 2009, og mange af de samme ruter og øer er nu tjent med Lane Sea Lines.

 


Bedst tilgængelige Anen linjer billet pris gurantee

Bedste Anen linjer billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Anen linjer-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Anen linjer bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Anen linjer billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Anen linjer billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Anen linjer.

Skole & Social Club Anen linjer billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Anen linjer -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Anen linjer gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Anen linjer gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Anen linjer venligst Klik her

 

Anen linjer kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Anen linjer erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelige Anen linjer fragt og fragt færger reservationen service til og fra Piræus med Kithira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata og Gytheion.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Anen linjer ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Anen linjer customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Anen linjer billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Anen linjer bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Anen linjer over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Anen linjer færger for den billigste færge billetpriser til og fra Piræus med Kithira, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata og Gytheion.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.