Anek Lines

Anek Lines bil og passager-færge billetter

Anek Lines billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Anek linjer sejler til og fra Grækenland til Italien, Ancona til Corfu, Kissamos til Antikythira, Piræus til Chania og Trieste til Corfu.

Booking Anek Lines billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Anek Lines priser i realtid leverer hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige Anek Lines billetter til og fra Grækenland til Italien, Ancona til Corfu, Kissamos til Antikythira, Piræus til Chania og Trieste til Corfu online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping er færge tur i udlandet eller ferie pause rejser med Anek Lines en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Anek Lines bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Anek linjer-passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra Grækenland til Italien, Ancona til Corfu, Kissamos til Antikythira, Piræus til Chania og Trieste til Corfu, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælpe dig med at afbilde din Anek Lines færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Anek linjer og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glade.

Anek Lines tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Grækenland til Italien, Ancona til Corfu, Kissamos til Antikythira, Piræus til Chania og Trieste til Corfu færger porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Anek Lines billetter til og fra Grækenland til Italien, Ancona til Corfu, Kissamos til Antikythira, Piræus til Chania og Trieste til Corfu ved www.ferryto.dk Anek Lines       

 

Anek Lines
Færge billet priser & reservationer


Bog Anek Lines billetter
til og fra Grækenland til Italien, Ancona til Corfu, Kissamos til Antikythira vil Piræus til Chania og Trieste til Corfu online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Anek Lines rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Anek Lines billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om Anek linjer

Anek færge linje stor moderne flåde og virksomhedens unikke karakter har etableret dem som en model for Europa.Anek Lines færgen opfylder alle de regler og lovgivning i det Europæiske Fællesskab.

Med 10 fartøjer og 39 år erfaring garantere Anek linje Ferries dig en enestående og behagelig rejse.Book online og betale mindre for din anek Lines færgen billetter.

Anek Lines

Anek færger ruter 
Anek indenlandske linjer (Piræus-Chania, Piræus-Heraklio og Piræus-Rethymno) og Ioniske (Patras-Igoumenitsa-Korfu) serviceres af fartøjer med stor kapacitet, hastighed, komfort, luksus og naturligvis sikkerhed.Disse er Anek Lines characterstics for alle internationale og nationale linjer.

Du vil også finde ruterne fra Patras til Ancona, enten direkte eller med mellemlandinger i Igoumenitsa med komforten, luksus fartøjer F/B "Olympiske mester" og F/B "HELLENIC ÅNDEN", to splinterny fartøjer.

Hver dag, hele året rundt, krydse fartøjerne af ANEK Lines & tilknyttede selskaber (ANEK, DANSKER, LANE, ANEN) Ægæiske, Ioniske og Adriatic havene, leverer en behagelig og sikker sejlads.

ANEK LINES tager du der på moderne og meget hurtig fartøjer, der afgår til tiden.Du nyde altid den bedste tjeneste ved vores fuldt uddannet personale, der er til din rådighed 24 timer i døgnet.

Anek Standard hytter

Tradition, stolthed og den berømte kretensiske gæstfrihed vil imponere og ledsage du under din rejse på nogen af de Anek færge fartøjer fra deres moderne flåde, der fortsætter med at vinde tillid og respekt af alle Anek linje færger passagerer.

Slap af i smukke, varme omgivelser i vores rummelige indre eller ydre hytter under rejsen.Alle er funktionel og indbydende, med to, tre eller fire senge.

For de mere krævende gæster, der er pænt dekoreret deluxe hytter med en lille mødet room, TV, køleskab, wi-fi Internet og Morgenmad * på den a la carte restaurant, begge tjenester gratis.

Anek Deluxe Cabin

Uanset den kategori, du vælger, bliver vores veluddannede personale til din rådighed til at gøre din rejse meget specielle! 

* Denne service er kun tilgængelig for Italien-Grækenland ruter.

Den 36-årige tradition for Anek Lines færgen sejler på havene Italien og Grækenland, har etableret dem som leder i deres felt.Fra tidspunktet for deres første fartøj indstilling sejl hidtil, har Anek Lines færgen passage både det Ægæiske Hav og Adriaterhavet med uovertruffen komfort og konsistens.

Destinationerne for ANEK Lines fartøjer, Ancona og Venedig i Italien, og Patras, Korfu og Igoumenitsa i Grækenland er vigtige byer - havne i Europa, dvs.ideelle forbindelsespunkter for endnu flere destinationer i Europa.For de af dem tager "dit hus", Camper / campingvogn, med dem, vi tilbyder Camping på tjenesten.

En simpel dæk billet tilbyder dig W.C., bruser og frie 220 Volt, som aktuelle i specielt designet områder under hele rejsen

Anek Lines færge fiskerflåden 

F/B El.Venizelos

Eleftherios Venizelos var den store leder, som befriede de "autonome" Crete og annekteret med resten af Grækenland i 1905.Eleftherios Venizelos blev født i 1864.Han blev Grækenlands premierminister og døde i 1936.

ANEK Lines fartøj, der indebærer hans navn er den største passagerskib i Middelhavet.Bygget på skibsværfterne GDYNIA i Polen.Det er fuldstændigt automatiseret, udstyret med et af de sikreste og moderne navigationsmæssige systemer med 12 dæk.

Anek Venizelos færge

I kan transportere op til 2.500 passagerer og 1.100 køretøjer.Det har fire vigtigste motorer.Fartøjet er også blevet anvendt for det er for evigt populære turbåde i Middelhavet.

F/B olympiske mester

Dette fartøj har været udnævnt som en af de hurtigste fartøj i det kategori og er en af de hurtigste i Adriaterhavet, som det afslutter rejsen Grækenland-Italien (Igoumentitsa - Ancona) i kun 15 timer! 

Af denne grund har det været døbt af de olympiske guld Medallist Constantinos Kenteris.

Anek olympiske mester

Bygget i 2000 på værftet FOSEN i Norge, anses det et mirakel af moderne teknologi for it's automatisering såvel som det komfort og hastighed som det kan nå hastigheder på 32 knob.Det er udstyret med fire vigtigste motorer.

F/B Helenic ånd

Dedikeret til Hellenic ånden supplerer den nyeste tilføjelse til flåden det twin "Olympiske mester". 

Bygget i 2001 på værftet FOSEN i Norge, anses det et mirakel af moderne teknologi for it's automatisering såvel som det komfort og hastighed som det kan nå hastigheder på 32 knob.

Anek Helenic ånd

Dette fartøj har været udnævnt som en af de hurtigste fartøj i det kategori og er en af de hurtigste i Adriaterhavet, som det afslutter rejsen Grækenland-Italien (Igoumentitsa - Ancona) i kun 15 timer!Det er udstyret med fire vigtigste motorer.

F/B Lefka Ori

F/B LEFKA ORI er dedikeret til de højeste bjerge i Kreta, Lefka Ori, som bogstaveligt betyder "White Mountains".

Bygget i 1992 i SHIMONOSHEKI skibsværfter i Japan og var helt blevet eftermonteret i 2000.Det er fuldstændigt automatiseret med det er sofistikeret og sikker navigationssystem.

Anek Lefka Ori færge

Det kan transportere op til 1.500 og har plads til 1.100 køretøjer.Det er udstyret med to vigtigste motorer.

F/B Sophokles

Sophokles Venizelos var søn af den store græske politiker Eleftherios Venizelos.Han blev født i 1894 og døde i 1964.Løbende blev han valgt som medlem af det græske parlament, tjent som Minister Foreign Affairs, Minister for flåden, Vice president af den græske regering og for kort tid statsminister.

Bygget i 1990 ved SHIMONOSHEKI skibsværfter i Japan og fuldstændig tagisolering i 1999.

Anek Sophokles

Helt automatiserede, er det udstyret med et af de mest sofistikerede og sikre navigationsmæssige system.Det kan transportere 1.500 passagerer og 1.100 køretøjer.Det er udstyret med to vigtigste motorer.

F/B bred forstand

Bred forstand (kendt som Lito i den Ioniske dialekt) var mor til Gud Apollo (Gud af Solen) og gudinden Artemis (gudinden af jagt). Ruiner tempel dedikeret til hendes stadig holder til i dag på Kreta.

Bred forstand blev bygget i SETODA skibsværfterne i Japan og var helt blevet eftermonteret i 1989.Det har to vigtigste motorer.

Anek bred forstand færge

Det er fuldstændigt automatiseret med de mest sofistikerede og sikker navigationssystemer.I det er venligt områder, som transport 1.800 passagerer og 850 køretøjer at levere alle bekvemmelighederne vores passagerer er kommet til at forvente.

F/B Kriti I & II

I sommeren 1997, vores internationale flåde blev forhøjet med tilføjelsen af twin fartøjerne KRITI I og KRITI II.De blev begge bygget med samme specifikationer og tilbyder de samme bekvemmeligheder.

Anek Kriti jeg færgen

Bygget i de MIHARA skibsværfter i Japan og helt er blevet eftermonteret med det køb i 1997.

De blev navngivet efter øen Kreta (KRITI i græsk betyder Crete). Ifølge den græske mytologi navnet er KRITI afledt af navnet på dets indbyggere "KOURITES". Disse var de første indbyggere på øen Kreta som boede på toppen bjerg Psiloritis.

De var landbrugs folk, sons of mother earth, der blev født og opvokset på jorden ligesom træerne.KOURITES overtog beskyttelse af Gud Zeus mens han stadig var en baby og var skjule i hulen Dikteo fra sin fader Kronos, som ønskede at dræbe ham.

Anek Kriti II færge

"KRITI jeg" og "KRITI II" transport daglige tusinder passagerer tilbyde dem en uforglemmelig rejse med komfort og luksus.

F/B Elyros 

I 2007 erhvervede ANEK de super-luxurious "ELYROS", som vandt 2008 bedste genopbygning award ved ShipPax Awards.Det er det bedste skib af ANEKS flåde.
ANEK investeret i de mest moderne, miljø venlige materialer, som overholder alle sikkerhedsregler (SOLAS) for indenlandske og internationale havet rejser.

Anek Elyros færge

ELYROS tilbyder tjenester af høj kvalitet til dagens krævende rejsende, herunder tjenesten Avantgarde Cabin biograf.

F/B Preveis

Preveli klosteret blev sandsynligvis grundlagt under 1500-tallet.Det spillede en stor rolle under den kretensiske revolutioner og især under revolutionen i 1866, da det var husly til revolutionære og base for deres operationer.Det blev opkaldt efter floden Preveli, som adorns det unikke område med korte slugten, naturligt beskyttet skov, vandfald, bjergene og den maleriske lidt bay med palmetræer.Klosteret var en af store rigdomme.I 1831 blev den første græske skole grundlagt i klosteret.

Dedikeret til Monestry fartøj "Prevelis" transporterne med komfort og sikkerhed 1.500 passagerer og 450 køretøjer.Bygget på de IMABARI skibsværfter i Japan og var helt blevet eftermonteret i 1995.

Anek Preveis færge

8 Juni, 2011 ANEK Lines og Superfast Ferries opretter et joint venture i Piræus-Heraklion og Patra-Igoumenitsa-Ancona ruter med to RO-PAX-skibe i den første, ANEK ejes olympiske mester og Superfast ejede Superfast XII og tre i den anden opgave ANEK ejes Hellenic ånd og Superfast ejes Superfast VI og Superfast XI.


Bedst rådighed Anek Lines billet pris gurantee

Bedste Anek Lines billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Anek Lines-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Anek Lines bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Anek Lines billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Anek Lines billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Anek linjer.

Skole & Social Club Anek Lines billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Anek Lines -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Anek Lines gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Anek Lines gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Anek linjer venligst Klik her

 

Anek Lines kommercielle køretøj, fragt og fragt færger

Anek Lines erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Anek Lines fragt og fragt færger reservationen service til og fra Grækenland til Italien, Ancona til Corfu, Kissamos til Antikythira, Piræus til Chania og Trieste til Corfu.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af Anek Lines ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Anek Lines customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Anek Lines billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Anek Lines bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Anek linjer til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Anek Lines færger for den billigste færge billetpriser til og fra Grækenland til Italien, Ancona til Corfu, Kissamos til Antikythira, Piræus til Chania og Trieste til Corfu.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.