Bornholmstrafikken færge

Bornholmstrafikken færge bil og passager-færge billetter

Bornholmstrafikken færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Bornholmstrafikken færgen sejler til og fra havne i Koge Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz af Isle af Ruegen og Ronne Bornholm Island.

Booking Bornholmstrafikken færge billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Bornholmstrafikken færge priser i realtid leverer hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige Bornholmstrafikken færge billetter til og fra havne i Koge Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz af Isle af Ruegen og Ronne of Bornholm Island online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping er færge tur i udlandet eller ferie pause rejser med Bornholmstrafikken færge en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Bornholmstrafikken færge bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med den nyeste Bornholmstrafikken færge passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra havne i Koge Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz af Isle af Ruegen og Ronne of Bornholm Island herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælpe dig afbilde din Bornholmstrafikken færge færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Bornholmstrafikken færge og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glade.

Bornholmstrafikken færgen tilbyder fantastisk billetpriser til og fra havne i Koge Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz af Isle af Ruegen og Ronne Bornholm Ø færger porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Bornholmstrafikken færge billetter til og fra havne i Koge Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz af Isle af Ruegen og Ronne Bornholm Island ved www.ferryto.dk Bornholmstrafikken færge

 

Bornholmstrafikken færge
Færge billet priser & reservationer


Bestille Bornholmstrafikken færge billetter
til og fra havne i Koge Danmark vil Ystad i Sverige, Sassnitz af Isle af Ruegen og Ronne af Bornholm Island online på forhånd på Ferryto.dk, og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Bornholmstrafikken færge rute, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Bornholmstrafikken færge billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om Bornholmstrafikken færge

Bornholmstrafikken færge nye høj hastighed færgedrift tage lige 75 minutter fra Ystad i Sverige til Ronne i Bornholm, som sammenligner positivt med de konventionelle færger, tager 2½ timer.Deres afkrydsningsfeltet i tjenesten er andet at nogen, og du behøver kun at være på den færge check i 20 minutter før afgang.

Bornholmstrafikken ændrede deres navn til BornholmerFargen i oktober 2010, men du stadig kan booke deres billige færger til Ystad, Ronne, Sassnitz og Koge fra København.

Bornholmstrafikken færge

I 1973 overtog den danske stat færgeselskab under bestemmelserne i lov nr.272, og fra da af Bornholmstrafikken har været kørt som en statsejet selskab.

Du kan bestille en Bornholmstrafikken færge fra:

  • Koge i Danmark - Ronne (Bornholm Island)
  • Ystad i Sverige - Ronne (Bornholm Island)
  • Sassnitz i Isle of Ruegen - Ronne (Bornholm Island)

Den danske færgeselskab Bornholmstrafikken vigtigste operation tilbyder færgedrift forbinder den danske Ø Bornholm med Danmark og Sverige.Bornholmstrafikken hovedformål er at give Fællesskabets Bornholm transport.

Tjenesten Bornholmstrafikken serverer i øjeblikket havnene i Koge Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz af Isle af Ruegen og Ronne af Bornholm Island.The med dansk færgen selskab Bornholmstrafikken blev grundlagt i 1866 af lokale forretningsfolk fra øen Bornholm.

Selskabet blev oprindeligt kaldt 'Dampskibsselskabet paa Bornholm af 1866, og det blev almindeligvis omtales som ' 66' selskab.Selskabet blev kørt som en privatejet joint stock company indtil 1973.

Bornholmer Fargen rute kort

Bornholmstrafikken er løbende udviklet og tilpasset for at forbedre servicen for kunder og Bornholm Fællesskabet som helhed.Bornholmstrafikken har for nylig indført to helt nye skibe, bygget på det Merwede værft og Volharding skibsværft, Nederlandene.Skibene ankom i Danmark malet efter den nye designskema og de nye farver i Bornholmstrafikken.

Bornholmstrafikken hovedformål er at give transport af passagerer, post og gods til og fra øen Bornholm til størst mulig fordel for Fællesskabets Bornholm.


Bedst rådighed Bornholmstrafikken færge billet pris gurantee

Bedste Bornholmstrafikken færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Bornholmstrafikken færge-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Bornholmstrafikken færge bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusiv Bornholmstrafikken færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Bornholmstrafikken færge billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Bornholmstrafikken færge.

Skole & Social Club Bornholmstrafikken færge billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Bornholmstrafikken færge -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Bornholmstrafikken færge gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Bornholmstrafikken færge gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Bornholmstrafikken færge venligst Klik her

 

Bornholmstrafikken færge brugskøretøj, fragt og fragt færger

Bornholmstrafikken færge erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Bornholmstrafikken færge fragt og fragt færger reservationen service til og fra havne i Koge Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz af Isle af Ruegen og Ronne Bornholm Island.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af Bornholmstrafikken færgen ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Bornholmstrafikken færge customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Bornholmstrafikken færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Bornholmstrafikken færge bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører, herunder med Bornholmstrafikken færge over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Bornholmstrafikken færge færger for de billigste færge billetpriser til og fra havne i Koge Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz af Isle af Ruegen og Ronne Bornholm Island.Vi har også færge tilbud til fjernere færge destinationer og mini cruise destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark og de græske øer.