Agoudimos linjer

Agoudimos linjer bil og passager-færge billetter

Agoudimos linjer billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger Agoudimos linjer færger, der sejler til og fra de græske havne Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i Bari, Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi og Corfu.

Booking Agoudimos linjer billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Agoudimos linjer bil og passager færge billetpriser i realtid leverer hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige Agoudimos linjer billetter til og fra de græske havne Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i BariIgoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi og Corfu online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Uanset om du søger efter en dags shopping tur i udlandet eller ferie pause i de græske havne Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i Bari, er Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi og Corfu rejser på Agoudimos linjer en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog Agoudimos linjer billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de nyeste Agoudimos linjer passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra de græske havne Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i Bari, Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi og Corfu, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Agoudimos linjer færge rejse.

Rejser til eller fra de græske havne Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i Bari, Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi Corfu derefter bog en færge passage med Agoudimos linjer og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Agoudimos linjer tilbyder fantastisk passager og bil færgen billetpriser til og fra de græske havne Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i Bari, Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi og Corfu færge porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Agoudimos linjer billetter til og fra de græske havne Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i Bari, Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi og Corfu ved www.ferryto.dk Agoudimos linjer

 

Agoudimos linjer
Færge billet priser & reservationer


Bog Agoudimos linjer færge billetter
til og fra de græske havne Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i Bari, Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, vil Brinidisi og Corfu online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Agoudimos linjer rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Agoudimos linjer billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking facilitet til venstre.

Om Agoudimos linjer

Agoudimos linjer serverer Grækenland ved at forbinde med Italien og Albanien og de indenlandske ruter, som forbinder Rafina med Cyclades og Salonikis/Alexandroupolis til N.Aegean. Agoudimos linjer

Agoudimos linjer færger mellem græske havne i Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa.Samt de græske havne Agoudimos linjer har også hyppige færger, der opererer til de italienske havne i Bari, Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi og Corfu.

Agoudimos linjer er en traditionel græsk færgeselskab med en 30 års erfaring og stadige tilstedeværelse på det maritime område.I dag serverer selskabet Grækenland ved at forbinde med Italien og Albanien og de indenlandske ruter, som forbinder Rafina med Cyclades og Salonikis/Alexandroupolis til N.Aegean.

Den høje kvalitet tjenester forudsat til Agoudimos linjer passagerer omfatter til tiden daglige afvigelser, eksklusive hytter, måltider osv, anatomiske sæder, direkte adgang og tjenester via internettet, særlige familie billetpriser og fordelagtige tilbud til grupper ordninger, med selskaber specialiserede i passagerer eller fragt transport samt en bemærkelsesværdig fleksibilitet i fakturering politik.

Agoudimos linjer er medlem af en gruppe af maritim selskaber under "Flanmare Shipping Inc", som vokser løbende sine aktiviteter inden for tør-fragt marked ved at have den råder over en flåde af skibe, enten under chartret-tid eller i en konkurrencedygtig befragtning handelsnavn.

Agoudimos rute kort

Camping om bord
For art lovers, er der en tjeneste camping om bord, som under rejsen fra Italien til Grækenland og omvendt kan leve i dine egne campingvogn V.Yparchei strømforsyning 220 mens muligheden for at gøre fordelene ved vores skib, samt at bruge tilbuddet om vores hytte dæk til en pris, komfort.

Denne service er tilgængelig fra 1. April indtil 31. oktober.Sikkerhed formål er strengt forbudt brugen af gas- og brand under Camping om bord.

For dem, der ønsker at slappe af før din ferie og for dem, der ønsker at tage en pause fra sjov i skibet, er der luksuriøse og rummelige 2 seng, 3 seng 4 seng eller kampines.

Α' klasse Premium
"Premium" er et A' Class lounge for et begrænset antal passagerer, der ønsker at nyde en behagelig og behagelig rejse i luksus at skibets tjenesteydelsestilbud: barer lounge præmie særlige står leverer kopier af den daglige presse og store windows ser til havet vil give passagerer mulighed for at slappe af og nyde i komfort skibets længere destinationer.

Økonomi (dæk)
Økonomi (dæk) klasse tilbyder reclining stole og lounge lænestole hvor passagerer kan passere tid behageligt, der gør brug af loungen barer og self-service restauranter eller ser et show på et af skærmbillederne monterede tv fastsatte deres visning fornøjelse.Økonomi klasse omfatter også den udendørs del af det dæk, som er en favorit i sommermånederne.

Høj kvalitetstjenester direkte forudsat Agoudimos linjer omfatte passagerer til tiden daglige afvigelser, eksklusive hytter, måltider, anatomiske sæder, adgang og tjenester via internet, særlige familie billetpriser og fordelagtige tilbud til grupper ordninger.

Hytter klasse og håndbagage beskrivelse

Agoudimos linje hytter
A2 ** 2-Kaj uden for / bruser & toiletfaciliteter
AB2 ** 2-Kaj inde / bruser & toiletfaciliteter
A3 *** 3-Kaj uden for / bruser & toiletfaciliteter
AB3 *** 3-Kaj inde / bruser & toiletfaciliteter
A4 **** 4-Kaj uden for / bruser & toiletfaciliteter
AB4 **** 4-Kaj inde / bruser & toiletfaciliteter
ΑΒ4*Α.Μ.Ε.Α 4-Kaj inde / Shower & Toilet / begrænset mobilitet enkeltpersoner (A.M.E.A.)
S Recliner Lounge (luftfartøjstype siddepladser)

** 2 lavere køjesenge
*** 2 lavere køjesenge, 1 øvre etageseng
**** 2 lavere køjesenge og 2 øverste køjesenge
* Specialudviklede håndbagage, forefindes om bord

Restauranter barer
På linjerne Agoudimos fokusere vi på praktiske og smukt udnævnte restauranter at levere tjenesten, gæstfrihed og de højeste kvalitetsstandarder.Til en simpel snack til en romantisk middag for to, kan du besøge et af vores restauranter og pluk hvad du ønsker fra vores omfattende menu.

RESTAURANT ALACARTE
Restauranten tilbyder a la carte den perfekte baggrund for en virkelig betagende ferie oplevelse.De smukke omgivelser tilbyder mad til sindet og vores kokke skaber fødevarer til sjæl.Deres mission er at give rigtige kvalitet og sort til varianter at komme under søgelyset.Fest slutter med elegante møbler og upåklagelig service.

INSIDE BAR
I behagelig, venlig og afslappende miljøet af linjen, sidde ned slappe af og nyde dine foretrukne varme eller kolde drikkevarer, en frisk-brygget kaffe, sodavand, saft, drikkevarer, og prøve de lækre varianter i snack, slik og ice cream.

UDENFOR BAR
Nyd solen i chik og komfortable bassinkanten bar.Du kan vælge fra et bredt udvalg af cocktails, spiritus, fint vin eller en forfriskende saft eller endda ice cream eller en lækker snack.

Agoudimos Lines er en traditionel græsk færgeselskab med over 30 års erfaring og stadige tilstedeværelse på det maritime område.

Agoudimos Lounge

Agoudimos linjer forbliver strengt familievirksomhed, hvilket betyder, at de har mulighed for at overvåge eventuelle aktuelle udvikling, som en dag til dag indsats for at identificere passagerernes behov.Bliver medlemmer af en af de ældste maritime familier i Grækenland er førende Agoudimos linjer til at deltage i bredere indsats for bedre og sikrere maritime tjenester.

 


Bedst tilgængelige Agoudimos linjer billet pris gurantee

Bedste Agoudimos linjer billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Agoudimos linjer-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig eventuelle ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Agoudimos linjer billet til eller fra de græske havne af Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i Bari, Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi og Corfu, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Agoudimos linjer billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Agoudimos linjer billetter venligst Klik her

 

 

Rabat færge grupperejser på Agoudimos linjer.

Gruppe, skole & Social Club rejse med Agoudimos linjer

Diskonteret grupperejser med Agoudimos linjer -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Agoudimos linjer gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de lavest tilgængelige satser til og fra de græske havne Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i Bari, Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi og Corfu.

Vores specialiserede Agoudimos linjer gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og på samme tid.Yderligere oplysninger om gruppe rejse på Agoudimos linjer venligst Klik her

 

Agoudimos linjer kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Agoudimos linjer erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelige Agoudimos linjer fragt og fragt reservationen service til og fra de græske havne Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i Bari, Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi og Corfu.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde nedsatte priser til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Agoudimos linjer ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Agoudimos linjer customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Agoudimos linjer billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Agoudimos linjer bil og passager færgen billetter til og fra de græske havne Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i Bari, Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi og Corfu på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Agoudimos linjer over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Ferryto.dk for de billigste Agoudimos linjer passager og bil færge billetpriser, hvis du tager færgen til de græske havne Rafina, Andros, Tinos Mykonos, Alexandroupolis, Rhodes, Thessaloniki, Patras, Kefalonia og Igoumenitsa samt de italienske havne i Bari, Igoumenitsa, Patras, Kefalonia, Brinidisi og Corfu.Vi har også færge tilbud til fjernere færge rejse og mini krydstogt destinationer samt uovervindelig ferie og kort pause forretninger på Disneyland Paris.