Wales færge

Wales passager og bil færge billetter

Wales færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Wales-færgen sejler til og fra de walisiske havnene i Cork, Fishguard og Holyhead til de irske færge porte Pembroke, Rosslare, Dublin og Dun Laoghaire.

Med den nyeste Wales ferry passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra de walisiske havnene i Cork, Fishguard og Holyhead til de irske færge porte af Pembroke, Rosslare, Dublin og Dun Laoghaire herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og byen maps vil hjælpe du afbilde din Wales færgen færge rejse.

Sammenlign bog og betale mindre for Wales færgen billetter til og fra de walisiske havnene i Cork, Fishguard og Holyhead til de irske færge porte af Pembroke, Rosslare, Dublin og Dun Laoghaire ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Wales færger
Billet priser & reservationer


Bestille Wales færge billetter
til og fra de walisiske havnene i Cork, Fishguard og Holyhead til de irske færge porte af Pembroke færgen Rosslare, Dublin og Dun Laoghaire online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Wales færgen rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Wales færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Wales

Meget af Wales' sceneri er spektakulære og miljømæssigt betydningsfulde.For at beskytte miljøet er visse dele af Wales udpeget som "Nationalparker" eller som "Områder of Outstanding Natural Beauty". 

Et område med enten af disse betegnelse vil have høj grad af beskyttelse mod upassende udvikling.Mens disse regler findes af miljømæssige årsager, og ikke til fremme af turismen, fordi "Nationalparker" og "Områder of Outstanding Natural Beauty" har denne beskyttelse, kan en besøgende på disse områder være sikker på, at de vil se nogle uspolerede landskaber.

Disse områder tilbyder nogle af Wales' mest attraktive landskaber, og en besøgende ville være klogt at besøge mindst én af disse områder.Det er ikke at sige, at der ikke er andre attraktive steder i Wales, men de "Nationalparker" og "Områder of Outstanding Natural Beauty" er "juveler i udendørs kronen". 

Nationalpark status tilbyder det højeste niveau af beskyttelse miljømæssige og planlægning i Wales.Nationalparker har tendens til at dække nogle meget store områder.Det bør derfor komme som nogen overraskelse, at nogle af Wales' vigtigste sceneri kan findes inden for dets nationalparker.

Castle i Wales

Wales har tre nationalparker.

 • Brecon Beacons nationalpark (Midten af Wales) - spektakulære bjerg kulisser og slotte
 • Pembrokeshire kyst nationalpark (South Wales) - bedøvelse kystnære sceneri
 • Snowdonia nationalpark (North Wales) - nationalpark dækker Wales' højeste bjerge

Andre vigtige områder, som ikke har status som Nationalpark, har en alternativ status - "Area of Outstanding Natural Beauty" (Landskabsforvaltningsteknikker). Disse områder har tendens til at dække mindre områder end "Nationalparker", de vil ikke desto mindre være af interesse for besøgende.

Nogle af de mest populære turistattraktioner i Wales er:-

 • MACHYNLLETH -Hovedstad i Wales og grønt hjem til det fremragende Center for alternativ teknologi
 • Cardiff -Cosmopolitan kapital med farverige, excentrisk slot, dynamiske waterfront udvikling og unmissable St Fagans National History Museum
 • Gower halvøen -Gorgeous sandstrande, blomst-fringed kalksten klipper og tilbagelænede kystnære ture, nær Swansea og dens fremragende National Waterfront Museum
 • Brecon Beacons -Forrevne hillls og vilde maurerne elskede vandrere og bjerg-motorcyklister, med stor barer og restauranter
 • Builth Wells -Bedste spa byer og hjem til the Royal Welsh landbrugs Show 
Bedste tidspunkt at besøge Wales

Wales er smukke på ethvert tidspunkt af året, men soggy walisisk vejret betyder, at sommer (juni til August) forbliver det travleste tidspunkt for besøgende.De fleste af regnen er koncentreret i efterår og tidlig vinter, med værst af regnskyl generelt mellem oktober og januar.Vinterdage er forbløffende korte, og selvom du kan få et maleriske tæppe sne, mange mindre attraktioner, turistbureauer og B & Bs Luk i hele lav sæsonen (oktober til påske).

Efter januar regn slackens off og som temperaturer opfanger og dage forlænge det er et godt tidspunkt at komme ud walking.Tilskuer sportsgrene, ramte også deres top, med både rugby og fodbold kalendere kommer til en tæt.

Juli og August er højsæsonen for Wales, hvilket faldt sammen med store skole-feriebolig i hele Storbritannien, dermed attraktioner, indkvartering og veje kan få kvalt med besøgende, priserne er ofte oppumpet og selv den bedste af lokalbefolkningen kan få irriteret med crush.Dette er imidlertid prime time for en lange, hængende aften et Wales' utallige festivaler eller et samordnet angreb på dens højeste bjerge.

Hvis du vil slå folkemængderne, er maj og September store gange at besøge, kombinere bedst af vejret med farver i landskabet, men uden tilstoppet veje og indkvartering rush af Sankthans.

Wales

Wales er et sted, der bliver en besættelse, beckoning tilbage sine besøgende år efter år med dets venlige locals, fint fødevarer, bemærkelsesværdige landskaber, nervepirrende eventyr og beundringsværdigt grønne legitimationsoplysninger.

Uanset om du er en sjov søger familie, en kølet ud af par, eller noget businessområde, der er en stor dag ud i Wales, KOM regn eller skinne.

Vælg fra en langsom sjovt dag ser slotte, museer og prøvesmagning vores vidunderlige lokale fremstiller eller få livlig med nogle udendørs aktiviteter eller endda en musikfestival eller sportsbegivenhed.Vi lover, kan du ikke få keder sig i Wales!

Med flere direkte færge sejladser til Wales fra Irland visitng er Wales relativt nemt og billigt.Der er fire ruter: Dublin og Dun Laoghaire til Holyhead (1½ til 3¼ timer); Rosslare til Pembroke Dock (fire timer); Rosslare til Fishguard (to til 3½ timer); og Cork til Swansea (10 timer). 

Følgende færgeselskaber drive regelmæssigt planlagte passager, bil og fragt færger mellem Irland og Wales:

 • Irske færger -Konventionelle færger og hurtig-båd tjenester fra Dublin til Holyhead, og færgedrift fra Rosslare til Pembroke.
 • Stena Line -Konventionel færge tjenester fra Dublin til Holyhead og hurtig-båd tjenesteydelser fra Dun Laoghaire Holyhead og Rosslare til Fishguard.
 • Sejlarrangementer linjer -Fast færger sejler mellem Swansea og kork 

Klik her til book en færge billet til Wales Kort over Wales


Bedst rådighed Wales færge billet pris gurantee

Bedste Wales færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Wales færge billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Wales færgen til eller fra de walisiske havnene i Cork, Fishguard og Holyhead til de irske færge porte af Pembroke, Rosslare, Dublin og Dun Laoghaire, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Wales færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Wales færgen billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Wales færgen customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Wales færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Wales færgen bil og passager færgen billetter til og fra de walisiske havnene i Cork, Fishguard og Holyhead til de irske færge porte af Pembroke, Rosslare, Dublin og Dun Laoghaire på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Wales færgen til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her