Tunesien færge

Tunesien passager- og bilfærge billetter

Tunesien færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Tunesien færgen sejler til og fra tunesiske færgen havne i Tunis og Sfax til Civitavecchia, Genova, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon eller Trapani.

Booking en Tunesien færge billet har aldrig været nemmere, sammenligne alle Tunesien færge priser i realtid og bog billigst tilgængelige Tunesien færgen billetter til og fra Tunis og Civitavecchia, Genova, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon eller Trapani online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser til Tunis fra Civitavecchia, Genova, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon eller Trapani derefter, bog en færge passage til Tunesien og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Sammenlign bog og betale mindre for Tunesien færgen billetter til og fra Tunis og Civitavecchia, Genova, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon eller Trapani på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tunesien færger
Billet priser & reservationer


Bestille Tunesien færge billetter
til og fra Tunesien færge havnene i Tunis og Sfax Civitavecchia, Genova, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon eller Trapani online færgen på forhånd at nyde den billigst tilgængelige billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tunesien færgen rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tunesien færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Tunesien

Tunesien er et sikkert og brugervenligt land i Nordafrika.Millioner af europæere besøg årligt for at nyde strandene langs Middelhavet og nyd nogle antikke kultur blandt velbevaret romerske ruiner.

Tunesien muligvis, men en slank kile Nordafrikas store horisontale kuplen, men Tunesien har nok historie og forskelligartet naturlige skønhed til at pakke et land mange gange dets størrelse.

Sandet-fringed Middelhavskysten, duftposer med Jasmin og sea breezes med en balmy, og hvor fisken på din plade er altid friske, Tunesien er primære område for en enkel solen-sand-og-sea ferie.Men ud over strandene, er det en nervepirrende, underrated destination, hvor forskellige kulturer og utrolig yderpunkter af landskab kan udforskes i blot et par dage.

Tunis refashioning sig selv som et ambitiøst moderne arabiske kapital, selvom dens begge længe osmannisk og ikke så fjern koloniale fortid har stadig en kraftfuld, håndgribelig tilstedeværelse.

Tunis Ferry Port

I nord vrimler søer med pink flamingos, overraskende dyb-grønne skove stige fra kysten, og forsigtigt rullende plains er oversået med oliven og citrus træer.Mod syd, de nogensinde fortryllende sands af Sahara Stræk dybt ind i Afrika og traditionerne i de indfødte berbere insistere.

Turismen spiller en stor rolle i økonomien, men tuneserne er overraskede og charmed, af uafhængige rejsende.Selvom omkring 7 millioner turister ankommer hvert år, medmindre du er gennemhullet i en altomfattende hotel i Hammamet, Sousse eller Jerba i juli, kommer du sandsynligvis til at spekulerer på, hvor de 6,999,995 eller så andre er.

Mens der er meget dyrebare lidt finder specielt til dem, der opholder sig uden for resorts, det betyder ikke at rejse isn't easy her.Du vil opdage atmosfæriske hoteller, som er ren koloniale swansongs, cafeer og restauranter hvor du kan kløft på Maghrebi favoritter, plader af hjemmelavede pasta eller perfekt kager for en brøkdel af prisen for dem i Italien eller Frankrig, og har ofte uovervindelig historiske spændingen ved at sparke rundt et imponerende antikke websted med kun du og spøgelser.

Landets offentlige transport er billige og pålidelige.Plus der er nye racer af hotelejere, restauratører og handlende, som har taget deres stikord fra Marokko high-end ofre og opretter et stigende antal stilfulde, atmosfæriske alternativer til kæden monolit og turist souqs – men i sande tunesiske stil they're både en smule mere tilbagelænet og mere overkommelig.Nordafrikas mest afslappet og gæstfri land måske blot vise sig for at være dets mest interessante.

Langt størstedelen af besøgende til Tunesien hoved lige for resorts Hammamet, Cap Bon og Monastir, men der er mere i landet end sandstrande og dejlige blå Middelhavet.Her er nogle højdepunkter:

 • Sidi Bou Saïd : En gorgeous cliff øverste landsby med udsigt over Middelhavet med stejle brostensbelagte gader foret med hvid-vaskes huse indrammet af lyse blå vindue humleanlæg.
 • Ksar Ghilaine : En ørkenen oase på kanten af de enorme Vestsaharas klitter, tage en kamel ride for dagen og får tabt i den blotte storheden af dette glorværdige, guld-farvede hav af sand.
 • Sydlige Tunesien Ancient berbisk landsbyer : Sydlige Tunesien er fyldt med skarp, smukke landskaber punkteret med antikke bakketop berbisk landsbyer, multi-storied lagre og troglodyte boliger.Fascinerende at udforske, gå ikke glip af lokale markeder når du går.Star Wars rundvisninger i dette område er også sjov for fans.
 • Medinas Tunis, Sfax og Kairouan : Medinas er bjergomgivne slette gamle byer, bygget af arabere og tyrkere og er stadig i brug i dag.Warren-lignende baner er fyldt til skyggen med butikker og håndværkere arbejder meget ligesom de har gjort i hundredvis af år.
 • Romerske ruiner af Carthage, Dougga og El Jem : Tunesiens romerske bygget monumenter bevares bedre end mange du finde i Italien.Ture fra resorts vil ofte indeholde El-Jem, verdens bedste konserverede romerske amfiteater.
 • Djerba : En dejlig øen fyldt med historie og en charmerende vigtigste by, Houmt Souk med smukke arkitektur og budget Hoteller i gamle Caravanserais.Undgå turist zonen for enhver pris, medmindre du er bare der at få en tan.

Andre Tunesien favoritter er:

 • Sahara -Silent shifting sands of dine drømme.Gøre det for Ksar Ghilane at se enorme, bølgende klitterne ud over.
 • Sidi Bou Saïd  -Bijou stranden ved marina er det perfekte sted at slappe af; gå ned i 365 trin fra landsbyen til vidunderlig udsigt blandt de eucalypt og -fyr
 • Jerba -En ø med de fornødne bløde sandstrande såvel som den charmerende, cobblestoned by af Houmt Souq og en lone fascinerende historie af etniske mangfoldighed
 • Bardo Museum -Hjem til verdens bedste samling af romerske mosaikker samt en omfattende, smukke samling af statuer og bronze arbejde 
 • Lake Ichkeul  -Flamingos, herrons, egrets og Stork: dette er fugleobservationer bliss.Delicately grønne og blå moseområderne er også hjem for bøffel.


Tunesien har middelhavsklima, med varme og tørre somre og milde vintre.Besøge er bedst i forår, mellem midten af marts og midten af maj, med varm (men ikke scorching) temperaturer og vilde blomster dækker landskabet.Somrene er fantastisk til stranden frolics, men dette er Tunesiens højsæsonen, så forventer priser til gå op og skarer af nordlige europæere om pakkerejser til at overtage strandene.Ørkenen er meget for varm i sommer, og det bedste tidspunkt at besøge Tunesien, hvis du vil se de vestsahariske klitter er i sene efterår.November er når dato høsten har netop færdig og nogle af musikfestivaler begynder, så denne gang er perfekt for at besøge ørkenen.

Tunesien

Tunesien er et eklektisk mix af muslimske og verdsligt, øst-opfylder-West, traditionelle og progressiv, tilbyder en smag af den arabiske kultur endnu kun et stenkast fra hjem.

Med en mild middelhavsklima er det en året rundt destination for dem, der ønsker at nyde golf, svømning, Dykning, sejler, solbadning og andre strand aktiviteter.Selv i januar gennemsnitlige dagtimerne op 16 C, stigende til 34 C i højderne af lange tørt sommeren.

Tunesien har en forholdsvis lav pris af levende, tillader besøgende at prøve søde kager eller spise middag på frisk fisk for en brøkdel af omkostninger ved lignende erfaringer andetsteds.Hoteller og lejligheder tilbyder høje standarder til konkurrencedygtige priser, gør din pund, dollars eller euro Stræk lang vej.En anden overvejelse er, at Tunesien er socialt og politisk stabil.Den accepterer ligestilling mellem kønnene og bifalder westernised besøgende med ægte varme.

Tunesiens kulturarv kan blive værdsat i håndværk på tilbud i de lokale basarerne.Besøgende kan byttehandel over hånd-indgraveret kobber og brassware, vævede tæpper, hånd-knyttede tæpper, dekorative kurvene, silke vævning og udskåret nipsgenstande.Blå og hvide lervarer og håndmalede fliser gør vidunderlige Souvenir.

Cathaginian, byzantinske, fønikere, romersk og osmanniske riger har alle så efterladt deres mærke om kultur og Bygningsarkæologi dette fascinerende land.Besøg Roman templet i Dougga, Utica fønikisk havn, se resterne af romerske villaer på Bulla Regia, triumfbue på Haidra og være forbløffet over størrelsen af El Jem Coliseum.Bardo museet nær Tunis kan prale af den største samling af romerske mosaikker i verden.

Fra kysten, kan besøgende tage ture ind i Sahara i 4 × 4 køretøjer at se spektakulære ørkenen kulisser og lære hvordan berbere overleve i denne ugæstfri terræn.Besøg en lokal landsby, ride en kamel, smag fersk datoer og se lokale shepards leve et liv lidt ændret i løbet af mange århundreder.

Planlagte færgefart til Tunis og Sfax  sikre let og regelmæssig adgang til Tunesien fra fastland fra Civitavecchia, Genova, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon og Trapani for passagerer, biler og fragt.

Klik her efter Tunesien færge billetter

Kort over Tunesien


Bedst rådighed Tunesien færge billet pris gurantee

Bedste Tunesien færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tunesien færge billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Tunesien færgen til eller fra Tunis og Civitavecchia, Genova, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon eller Trapani, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Tunesien færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Tunesien færgen billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tunesien færgen customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Tunesien færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Tunesien færgen bil og passager færgen billetter til og fra Tunis og Civitavecchia, Genova, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon eller Trapani til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Tunesien færgen til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her