Tenerife færge

Tenerife færge passager og bil færge billetter

Tenerife færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Tenerife-færgen sejler til og fra Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma og Sta Cruz de Tenerife sejle med Acciona Ferries.

Booking en Tenerife færgen billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Tenerife færgen priser i realtid og bog billigst tilgængelige Tenerife færgen billetter til og fra Arrecife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma og Sta Cruz de Tenerife sejle med Acciona Ferries online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser til Tenerife Ferry med færge er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Tenerife færgen billetter til og fra Arrecife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma og Sta Cruz de Tenerife sejle med Acciona Ferries online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Tenerife færgen passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Arrecife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma og Sta Cruz de Tenerife sejle med Acciona Ferries, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Tenerife færgen færge rejse.

Rejser til Arrecife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma og Sta Cruz de Tenerife sejler med Acciona Ferries derefter bog en færge passage til Tenerife færgen og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Tenerife færgen tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Arrecife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma og Sta Cruz de Tenerife sejle med Acciona Ferries-færge porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Tenerife færgen billetter til og fra Arrecife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma og Sta Cruz de Tenerife sejler med Acciona Ferries på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tenerife færge
Billet priser & reservationer


Bestille Tenerife færge billetter
til og fra Arrecife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma og Sta Cruz de Tenerife sejle med Acciona Ferries online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige færgen billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tenerife færgen rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tenerife færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Tenerife

Tenerife er den største af de syv øer på de Kanariske Øer (2034sq km), det højeste én (3718m) og også den mest befolkede, med en anslået befolkning på 655,656 indbyggere.

Denne vulkansk ø er beliggende ved Atlanterhavet og den afrikanske kyst, det er kun 300 km langt.

De Kanariske Øer er opdelt i 2 spanske provinser: Jyllands øerne Tenerife, La Palma, Gomera og Hierro, fra den provins i Santa Cruz de Tenerife (ledende by Santa Cruz) og de østlige øer i Gran Canaria, FuerteVentura og Lanzarote, som dannet af provinsen i Las Palmas de Gran Canaria.

Tenerifes centralt bjerg, Mt.Teide, står for 12,200 fødder, og det er den højeste i Spanien.En svævebane ride til topmødet tilbyder uovertruffen visninger af Månens-lignende landskab i de vulkanske skråninger.Visningen fra sit højdepunkt på en af de hyppige krystalklare dage er simpelthen betagende.Farverne fra de forskellige typer af vulkansk rock er set klart nuancer af okker, orange og rust, grøn, sort og beige, en hele farvepalet i virkeligheden!Vokse en række planter ligesom de Langskaftet klots Teide daisy blomst på de højere skråninger.

Den nordlige kyst Tenerife omgives af stejle klipper, men den sydlige del af øen skrænter ned til en af de få regioner af niveau kystnære almindelig i de vulkanske øer i øgruppen.Tenerife har traditionelle landdistrikterne byer, hillside landsbyer og overordentligt usædvanlige landskaber dannet fra de parsnoede lava-rock af Mount Teide.Det er faktisk et paradis for turister og gør en idyllisk feriemål.

Skisportsteder i Playa de las Americas og Los Cristianos har alle men flettet til formularen én stor Legeplads for yngre turisterne, med lyse lys og pulserende klubber og barer.Puerto de la Cruz er mere støjsvage og køligere og mere populær blandt ældre tilskuerne.Hovedstaden i øen, Santa Cruz de Tenerife, er en optimistisk by gearet til turisme.Dens havn, hvor når de første skud i den spanske borgerkrig blev affyret, er i dag et virvar af færger, jetfoils og freighters.

Ifølge nogle videnskabsmænd betyder navnet Tenerife sneklædte bjerg i Guanche sprog.Tenerife kaldes også øens to ansigter, en ø med en kløft i 'nord-syd', men syd modtage flere turister end nord, en af grundene er, fordi i denne del af øen er varmere, ud over det faktum, at infrastrukturerne mere udviklede.

Hotel i Tenerife
Øen nyder godt af et perfekt klima med markant lille ændring i de gennemsnitlige temperaturer mellem sommer og vinter--varierende mellem 15şC og 24şC.Der er kun meget lejlighedsvis regn.Med frodige skove i nordlige del, bjerge, desserter, vulkaner, eksotiske planter, dyrelivet og spektakulære strande (med sorte vulkansk sand) er det alles drøm ferie.Starte pakningen dine kufferter.Himlen på jorden! 

On varm, solrig dage, kan du blot metalkugler rundt på stranden og tage lejlighedsvis køling dips i havet.Aktiviteter såsom ball games, vand sport, surfing og strand volleyball er også populære.Du kan også nyde Vandreture, klatring, paragliding, Cykling, fotografering eller andre udendørs udøvelse, der har fordel af det vidunderlige klima og topografi og landskab mangfoldighed.

For nogle øvelse og udforskning, kan man gå langs de mindre befolkede strækninger af de smukke kyster.Tenerife tilbyder den enestående oplevelse af svømning og solbadning på smukke strande, mens blot nogle få kilometer væk glistening sne på toppen af Mount Teide.

Turismen er en af de vigtigste industrier i de Kanariske Øer (Vuelos economicos), og Tenerifee er i dag en af de mest besøgte øer.Ifølge statistikker fra den autonome Region de Kanariske Øer (ISTAC) de turister, som besøger vulkansk øen i året for 2007 er 3.410.165, og de fleste af turisterne er fra Storbritannien, med et gennemsnit på 1.712.048 visitants.

Tenerife

Tenerife er den største af de Kanariske Øer og er et fantastisk sted at rejse.Britiske og tyske turister kommer i deres titusinder hvert år til at besøge sin spektakulære strande og livlige natteliv.

Det er også meget populær blandt turister fra den spanske halvø, især under påske tid.

Tilbyder frodige skove, eksotiske fauna og flora, ørkener, bjerge, vulkaner, utrolig smuk kyster og spektakulære strande er Tenerife formentlig en af de sidste europæiske paradis øer.

Tenerife  har to vigtigste maritim porte: den Port i Santa Cruz de Tenerife (Puerto de Santa Cruz), som tjener de forskellige hovedstæder i de Kanariske Øer, især i Vesten, og porten på Los Cristianos (Puerto de Los Cristianos), som tjener de forskellige øen hovedstæder i den provins i Santa Cruz de Tenerife.Der er planer om at bygge en ny port i den sydlige del af øen, i Granadilla de Abona og i en anden i vest, ved Fonsalía.

Klik her til book en færge billet til Tenerife Kort over Tenerife


Bedst rådighed Tenerife færge billet pris gurantee

Bedste Tenerife færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tenerife færge billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Tenerife færgen til eller fra Arrecife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma og Sta Cruz de Tenerife sejle med Acciona Ferries, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Tenerife færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Tenerife færgen billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tenerife færgen customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du er i stand til at opnå levende Tenerife færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Tenerife færgen bil og passager-færge billetter til og fra Arrecife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma og Sta Cruz de Tenerife sejler med Acciona Ferries på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Tenerife færgen til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her